Bebek Beslenmesi dr. brown's un doğal akış biberonu ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
arkadaşlar dr. brown's un doğal akış biberonunu kullananlar memnun musunuz ? geniş ağızlı mı dar ağızlı mı almak gerekiyor ? bunların farkı ne ? :CüvCüv:

valla canım profilde yazdıgım gibi bende bu akşam aldım henüz kullanmadım yarın denicem kısmetse hatta bu gecede deneyebilirim
dar ağzılı aldırdım ben anne memesine en yakın olanı o diyebiliryorum bakalım inşallah oğlum sorun yapmazda bende bir yere giderken acaba acıkırmı diye düşünmem

oğlum o kadar huysuzkii memeyle bile kavga ediyoo

kesinlikle tavsiye ederim ben geniş ağızlısını kullanıyorum hem küçük boyunu hem büyüğünü
en güzel akışlı anti kolik biberon dr. brawns.

bende geniş ağızlı olanını kullanıyorum bebeğime,çok güzel,çok memnunum

ben geniş ağızlısını aldım ama ben aventden daha memnun kaldım. geniş ağızlı biberonlar anne göğüsüne daha benzerlik gösterdiği için ben tüm biberonlarda geniş ağızı tercih ediyorum.

Tatlım ben 5 aydır kullanıyorum kesinlikle hava yutmasını azaltıyor tahliye sistemi sayesinde dar ağız ya da geniş ağız olması aya göre 0-3 ay dar ağız 3-6 ay level two 6- ay ve sonrası geniş ağız olarak geçiyor biberonun üstünde de bu tablo var zaten benim kızım level two da

ben 2 tane geniş ağızlı 2 tanede dar ağızlı almıştım.damaklı emziğe alışkın olmadığı için almadı önce.bende dar ağızlı olanların emziğini değiştirip kullandı ve inanılmaz faydasını gördüm.düzeneğini bozar diye korkuyodum ama eczacıda bişey olmaz demişti.geniş ağızlılar için damaklı emzik bulamadım öylece duruyo.ne yapacam bilmiyorum.bi tanesini kutudan bile çıkarmadım.boşuna para vermişim.ama dr browns en iyisi bence.kesinlikle kullanılmalı.

bende kızım mamaya ilk geçtiği zaman kullanmıştım hava yuttuğu için içemiyordu kızım
onla çözüm bulduk ama artık büyüdü normal biberonlada rahat içiyor oyüzden kullanmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…