Bebek Beslenmesi dr. brown's un doğal akış biberonu hakkında ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

masal_prensesi2011

meleğim hoigeldin dünyama
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
428
4
46
İstanbul
ben aventin biberon takımnını almıştım ... geceleri sütüm yetmediğinden biberonla mama takviyesi yapıyorum... fakat kızım biberona alışır gibi oldu.yada ben öyle zannettim...

şimdi korktum tabi bide 4. ay bitmeden işe başlamış olucam... ondan memeden kopmasın diye arayış içindeyim...

bu dr. brown's biberonu bunun için mi??

kolik bebekleri kullanıyor ama doğal akış biberonu yazdığı için sormak istedim... ürün açıklamasında bi açıklama yazmıyor...

birde kaşık biberonlar var... benim için ideal olan hangisi karar veremedim...

konu hakkında bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum....

Kaşık biberonu nedir?Bugün ikinci kez okuyorum ve anlayamadım ne nasıl birşey olduğunu...Bu yüzden yorum yapamıyorum,bebişinizi sağlıkla büyütün inş.

Bebeğim erken doğduğundan 1 ay boyunca sütümü sağıp vermiştim,şu eczaneden alınan bebek kaşığıyla,berbat bi zaman dilimiydi,işkence gibiydi,bu kadar pratik birşeyi neden daha önce görmedim ki Bence kesinlikle kaşık biberon çünkü normal biberonun rahatlığına alışan bebek emmeyi reddediyor,bu şekilde olunca da sütün zaman içinde kesilmesi kaçınılmaz

Nuby nin biberonunu tavsiye ederim ben bebegimi hem mama hemde anne sutuyle besliyorum cok memnunum anne gogsune en yakin biberon incelersende gorursn canim gercektende basliginin sekli gogus gibi bide yavas akiyor ben memnunum tavsiye ederim

Dr.Brown's ucu normal şekilde akıyor sadece gaz yapmıyor o biberon.Nuby biberonda arkadaşın dediği gibi anne göğsü formunda ama bizim gibi sütü az gelen anneler göre değil yine bebek azıcık çeksede bolca geliyor o biberondan diğer konunada yazdım bizim için en iyisi nuby biberon ucu.Biberonun ucu içe doğru çökük o yüzden kuvvet gerekiyor içebilmesi için.

canım kızım 6 aylık dr browns marka biberon kullandım kızım okadar gazlıydıki anlatamam sana ilk 3 ay neler çektiim bu biberon gerçekten güzeel ben çok memnunum biberonu ters çeviriyosun akmıyor bebeğin sütü alabilmesi için çaba göstrermesi lazım benim gögüslerim yarayken kullandım kızım beni emerken nasıl terliyosa biberondada öyle terledi
şimdi 2 numara uca geçtik kızımın devam sütünü biberonuna koyuyorum eline veriyorum ağzında olmadığı sürece sağa sola üstüne akmıyoo ben çok memnunum

Ben de kızıma Dr.Brown's kullanıyorum. Kızım çok küçükken mama yeme sırasında diğer biberonlarla çok öksürüyordu, boğazına kaçıyordu. Ancak Dr.Browns'a geçtikten sonra yutamama, öksürme problemimiz bitti. Gerçekten çok yavaş akıyor, memnun kalmıştık. Gazına iyi geldi mi? Bilmiyorum, sanmıyorum, çok ağlayan bi bebekti kızım, ağlamasında en ufak bir değişiklik olmadı. Ha şu var, ben bu biberonu "anne memesine şekil olarak çok benziyor, bu biberonu alan bebek, anneyi de emmeye devam ediyor, memeyi bırakmıyor" falan gibi yalan, yanlış safsatalara güvenip aldım, oysa öyle birşey asla yok. Biberon alan bir bebek, ne marka olursa olsun, mutlaka er geç anneyi emmeyi bırakıyor, bunu bilmenizde fayda var.

tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşk.

yapacak birşey yok anlaşılan... dediğiniz gibi hangisi olursa olsun birakacaksa bırakıyor... biz sadece süreyi uzaatmak için çaba gösteriyoruz...

canım benim oğlum 4,5 aylık doğduğundan beri hem beni emiyordu yetmediği için mama takviyeli besleniyor Dr. Browns kullandım. Çok memnundum hiç gaz yapmıyordu gerçekten fakat 2.5 aylıkken birdenbire biberonu bıraktı sadece beni emiyor şu an yani emmesinde bir problem yok. tabi sütüm yetmediği için mamayı mecburen kaşıkla vermeye başladım. Her türlü biberonu denedim nuby, avent, nuk vs. birçok biberon fakat hiçbirini kabul etmedi.
Demek istediğim memeyi ya da biberonu bırakacaksa marka hiç önemli değil. Fakat denediğim biberonlar arasında en iyisi Dr. Brownstu.
Bu arada nubynin kaşık biberonu sadece yarı kıvamlı yani muhallebi gibi besinleri vermek için uyarmak isterim.
Medelanın kaşık biberonunu da aldım fakat o da hiç kullanışlı değil. Kesinlikle henüz pek hareket etmeyen yani yeni doğmuş bebekler için yoksa 4,5 aylık bebeklere o biberonu vermek için çok geç. boşuna o kadar para verdim. Hiç bir işe yaramıyor. Sen mutlaka biberon vermen gerekiyorsa bence Dr. Brownsu denemelisin. Nubynin biberonu da iyi diyorlar fakat benim oğlum içmediği için bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…