canım benim oğlum 240lık geniş ağızlı biberon kullanıyor.tavsiye ederim,hem içindeki aparatlardan dolayı bebeğinin hava yutması engelleniyor,çok fazla gaz yapmıyor.
Bebeğin kaç aylık canım? Doğumdan itibaren 240 lık kullanılabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim oğlum 240lık geniş ağızlı biberon kullanıyor.tavsiye ederim,hem içindeki aparatlardan dolayı bebeğinin hava yutması engelleniyor,çok fazla gaz yapmıyor.
benim oğlum7,5aylık.çok gaz sorunu olduğu için 2.ayda kullanmaya başladık biberonu.ilk önce nukun biberonunu kullandı.oda iyiydi ama dediğim gibi gazlı olduğu için almıştık.şimdide başka biberonu almıyor.hem anne memesine en yakın biberon buymuş.hemen akıtmıyor,meme emer gibi çekmesi gerekiyor.bence hiç takılma başka şeylere.büyük olsun ne olucakki,nasılsa bebeğinde büyüycek.şimdiden hayırlısıyla sağ salim bebeğine kavuşman dileğiyle.opuyorumnanaktan
yalnız arkadaslar benımde bır sorum olcak ben aptamıl kullanıyorum ılık suda ama erımıyor sıcak suyun içine koydugum zamanda çalkaladıgım zamandabıberondan dıssarı fıskırıyor sızınde boyle oluyormu mamayı o an içmedıgı zaman ısıtmak ıstedıgımde aynı sorun oluyor yanlarından akıyor sız bu tarz sorun yasıyormusunuz