Ben de 120 ml olanı kullanıyorum. Şimdilik yetiyor... Tutması falan da zor olmuyor. Ama bu biberon bence süper, chicco kullanırken çok fazla gaz sorunu yaşamıştık, dr. browns' la bu sorun aza indirgendi diyebilirim.
ben geniş ağızlıda almıştım dar ağızlıda.240 lıklardan almıştım ama bebeğim damaklı emziğe alışkındı,geniş ağızlılara göre damaklı emzik bulamadığım için onları kullanamıyorum.ama bence bebeğini biberona hiç alıştırma.benimki alışıp beni emmeyi bırakmıştı,çok zorda kalsanda kaşıkla falan verirsin.ama dr browns gaz için süper diyebilirim :)
ben geniş ağızlı 120 ve 240 lık almıştım.bence 60lık hiç alma derim boşuna fazladan para vermiş olursun çünkü 1-2 ay sonra yetmez o.eğer çok küçükken kullanman gerekirse yedek emzik alırsın onu takarsın.zaten çok çabuk bozuluyo emzikleri.yedek alman gerekecek.şu anda bize 260 yetmiyo.350 falan lazım full dolduruyorum az geliyo :)))tabi bizimki 1 yaşında. önceleri 120 lik kullanırsın sonradan onu su biberonu yaparsın.
bebişinin biberona alışıp seni bırakacağını sanmıyorum çünkü Dr. Brawn's emziklerinin delikleri küçük öle rahat rahat gelmiyo.biz Ar mama kullandığımız için y-cut emziğini kullanmıştık onun delikleri daha fazla ve büyük.Ar mama (reflü maması) yoğun olduğunan orijinal emzik yetmemişti.yanlız dediğim gibi emziği çok çabuk bozuluyo yani deliği hemen büyüyo çocuğun ağzından taşıyodu mama kaç kere boğulacaktı neredeyse( ama belki bizim mamamızdan kaynaklanıyor da olabilir.
ağzının geniş ya da dar olması pek bişi değiştirmiyo yani kullanımı etkleyeceğini sanmıyorum.ben alırken geniş ağızlısı vardı onu aldık ama bişi farketmiyo.
Haklısın ben de hiç istemiyorum biberona alışmasını. Ama bebeğim 2 aylıkken işe başlamam gerekiyor. Kaşıkla idare edebilir miyiz bilmiyorum. Sanırım biberon kullanmak zorunda kalıcam. Süt makinesi de alıcam. Bu arada damaklı emzik nedir? Emzik işine hiç bakmadım da. Emzik almam da lazım mı?
canım emzik derken biberon emziğinden bahsediyorum.bende 3 aylıkken seminere başlamıştım,bide elektrikli pompa alıp sağıp eve bırakıyodum sütümü.ama bir hafta gibi kısa bi zamanda biberona alıştı.çok uğraştım biçok yol denedim,tüm biberonları denedim ama işe yaramadı bıraktı beni.senin başına gelmesini istemem yaşayan biri olarak çok zor.ben herşeye rağmen 11 ay boyunca sağarak verdim sütümü ama bu çok eziyetli ve yorucu oluyo.o yüzden uyarayım seni biberona alışmasın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?