Dr. Bekir Oksay Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cigdem026

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
81
0
36
Eskişehir
kızlar ben eskişehir de yaşıyorum burnumda deviasyon problemim var birasda şekillendirilmesini istiyorum.
eskişehir de BEkir oksay diye bi doktor var kendisi KBB ci.bekir beye ameliyat olanlar var mı aranız da acaba yada öne çıkan tecrübeli bildiğinz doktor var mı??

Ben de Bekir Oksay'a ameliyat olmayı düşünüyorum. Dün muayene oldum, iiçime sindi diyebilirim ama emin olmak çok zorr.. daha önce olanlar lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Ben de Bekir Bey'e 5 gn önce ameliyat oldum hem deviasyon hem çok az kemerimiz düzeltti.Şu an daha alçılıyım dikişlerim alındı.Burnum umarım iyi olucak doktoruma güveniyorum çünkü.Gelişmeleri yazarım

Ben de Bekir Bey'e 5 gn önce ameliyat oldum hem deviasyon hem çok az kemerimiz düzeltti.Şu an daha alçılıyım dikişlerim alındı.Burnum umarım iyi olucak doktoruma güveniyorum çünkü.Gelişmeleri yazarım

Geçmiş olsun. Umarım memnun kalırsınız. Şişme ve morarma ne kadar oldu. Kanama çok oldu mu.

Geçmiş olsun. Umarım memnun kalırsınız. Şişme ve morarma ne kadar oldu. Kanama çok oldu mu.

Sağol cnım inş.burnumun üstündeki aetl çıkınca da memnun kalırım. Nefes alabiliyorum zaten 6.günüm bugünama iyiyim.Tamponsuz ameliyat yapıyo bekir bey.Morarma ve şişlik 2. günün sabahı maximum olucak demişti doktor öle çok morluğum olmadı göz altlarımda yarım parmak kadardı.Şişim vardı ama hızla geçiyo. Kanamam 2 gün oldu ama az az burnun akar ya öle yani sonra 3. gün olmadı yani.Burnumdan ameliyat çıkışı ibile nefes alailiyodum sora tıkanıyo ama 2 gündür açık şükür.Dikişlerim de 4. gün alındı.Umarım herşey iyi olur şu an iyi.Allah yardımcımız olsun bakalım.Ben doktorumdam memnunum şu an.İnş. böyle gider cnm

Sağol cnım inş.burnumun üstündeki aetl çıkınca da memnun kalırım. Nefes alabiliyorum zaten 6.günüm bugünama iyiyim.Tamponsuz ameliyat yapıyo bekir bey.Morarma ve şişlik 2. günün sabahı maximum olucak demişti doktor öle çok morluğum olmadı göz altlarımda yarım parmak kadardı.Şişim vardı ama hızla geçiyo. Kanamam 2 gün oldu ama az az burnun akar ya öle yani sonra 3. gün olmadı yani.Burnumdan ameliyat çıkışı ibile nefes alailiyodum sora tıkanıyo ama 2 gündür açık şükür.Dikişlerim de 4. gün alındı.Umarım herşey iyi olur şu an iyi.Allah yardımcımız olsun bakalım.Ben doktorumdam memnunum şu an.İnş. böyle gider cnm

Çok daha iyi olur inşaallah. Bekir beyin burun operasyonlarında başarılı bir doktor olduğunu duyuyorum olumsuz birşey duymadım hiç ama yaptığı burunları görmediğim için kararsızım. alçı ve tampon kullanmıyormuş ve açık ameliyat yapıyor bildiğim kadarıyla.Süreç ve bundan sonrası hakkında memnun olup olmadığınızı yazarsanız sevinirim. Tekrar geçmiş olsun.

Tabiki bilgi veririm canım.Şişlerim insin resmimi de koyarım inşallah.Allah herkesin yardımcısı olsun.Allahın izniyle güzel burunlarımız olur inş.

nasıl ldu burnununz ameliyat ve sonrası hakkınada bılgı verırmısınız bekır oksayla ılgılı bende bayramdan sonra olmayı dusunuyorum

Ben dün ameliyat oldum ve bu sabah taburcu edildim. Şimdiye kadar gayet iyiydi. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz..:64:

nasıl oldun sımdı amelıyat ve sonrası hakkında bılgı verırımısı bende bayramdan sonra amelıyat olmayı dusunuyorum bekır oksaya .

Benim 5.haftam ve artık burnum çok doğal duruyor, arkadaşlarıma söylemesem anlamayacaklardı. Merak ettiğiniz nedir? ameliyat mı süreç mi??

nasıl oldun sımdı amelıyat ve sonrası hakkında bılgı verırımısı bende bayramdan sonra amelıyat olmayı dusunuyorum bekır oksaya .

dream89, ben bir kere ameliyata çok rahat girdim, ne de olsa ben uyandığımda herşey bitmiş olcak diye.. Genel anestezi yapıldı, uyandığımda hiç ağrım yoktu. Ameliyat günü 1 gece hastanede kalıyorsun, saat başı 10 dk buz tutuyor refakatçin. 2 saatte bir de hemşire fısfıs sıkıyor burun kurumasın diye. Ben o gece hiç zorluk çekmedim, ameliyattan ilk çıktığımda çok da rahat nefes alıyordum. Bekir bey tampon kullanmıyor, o yüzden. Ama sonrasında ufak sızıntılar olduğu için burnun tıkanıyor ki bu çok normal, tampona tercih edilir en azından. Ameliyattan sonraki gün de ne ağrı kesici iğne yaptırdım, ne de doktorumun ne olur ne olmaz diye verdiği ağrıkesiciye ihtiyacım oldu. Evde de iki gece başın yüksekte yatıyorsun. Kan geldikçe siliyosun bu sızıntı 2-3 gün sürüyor, sızıntının rengi
gittikçe açılıyor ve kesiliyor. 5. gün burundaki dikiş alınıyor. 10. gün de atel çıkarılıyor. Benim her aşamam çok rahattı, şişim morum çok azdı, zaten 2. gün morlarım sarardı ve 5. gün belli belirsiz kaldı, bilmiyorum bünyeyle mi alakalı...Ameliyattan ve sonrasından korkulmamalı bence, burun ameliyatının tek zor kısmı sonrasındaki bekleme aşaması.

14 kasım 2011 tarihin de Bekir Oksaya ameliyat oldum. Şİmdi burnum mükemmel . İnanamıyorum hala . Aynaya bakmaya doyamıyorum. O kadar doğal ve mükemmel bir burun yaptı ki anlatamam..
Bekir Bey Türkiyede ki değil dünyada ki en iyi cerrahtır. Tekrar çok ama çok teşekkür ederim Bekir Bey...........

14 kasım 2011 tarihin de Bekir Oksaya ameliyat oldum. Şİmdi burnum mükemmel . İnanamıyorum hala . Aynaya bakmaya doyamıyorum. O kadar doğal ve mükemmel bir burun yaptı ki anlatamam..
Bekir Bey Türkiyede ki değil dünyada ki en iyi cerrahtır. Tekrar çok ama çok teşekkür ederim Bekir Bey...........

bende bekır beyle gorustum bahar gıbı olmayı dusunuyorum ama bekır bey dısında kımseyle gorusmedım arastırsammı bıraz daha acaba gercı bekır bey guven verdı ama.. rıca etsem eskı ve yenı halınızın fotograflarını gorebılırmıyım cok merak edıyorum sonrasındakı degısımı

dream89, ben bir kere ameliyata çok rahat girdim, ne de olsa ben uyandığımda herşey bitmiş olcak diye.. Genel anestezi yapıldı, uyandığımda hiç ağrım yoktu. Ameliyat günü 1 gece hastanede kalıyorsun, saat başı 10 dk buz tutuyor refakatçin. 2 saatte bir de hemşire fısfıs sıkıyor burun kurumasın diye. Ben o gece hiç zorluk çekmedim, ameliyattan ilk çıktığımda çok da rahat nefes alıyordum. Bekir bey tampon kullanmıyor, o yüzden. Ama sonrasında ufak sızıntılar olduğu için burnun tıkanıyor ki bu çok normal, tampona tercih edilir en azından. Ameliyattan sonraki gün de ne ağrı kesici iğne yaptırdım, ne de doktorumun ne olur ne olmaz diye verdiği ağrıkesiciye ihtiyacım oldu. Evde de iki gece başın yüksekte yatıyorsun. Kan geldikçe siliyosun bu sızıntı 2-3 gün sürüyor, sızıntının rengi
gittikçe açılıyor ve kesiliyor. 5. gün burundaki dikiş alınıyor. 10. gün de atel çıkarılıyor. Benim her aşamam çok rahattı, şişim morum çok azdı, zaten 2. gün morlarım sarardı ve 5. gün belli belirsiz kaldı, bilmiyorum bünyeyle mi alakalı...Ameliyattan ve sonrasından korkulmamalı bence, burun ameliyatının tek zor kısmı sonrasındaki bekleme aşaması.

merhaba gncbr bende önümüzdeki hafta bekir beye ameliyat olucam ama korkuyorum,şekil konusunda bir problem yaşadın mı merak ediyorum

kızlar 12 ocakta ameliyat oldum Bekir beye kendısı cok ılgılı ve basarılı burnumdan cok memnun kaldım sıslıgım ve morlugum oldu ama 5 gun sonunda morluklarım 10 gun sonundada yuzumdeki sıslıklarım gecti burnumdaki şişlikler ne zaman gecer bılmıyorum ama su halı bile guzel

bende dün sabah bekir beye ameliyat oldum.size anlatayım.işin en zor kısmı o ameliyat masasına yatırılana kadar ki süreçti.çok fazla heyecanlandığım için beni hemen uyutmuşlar.ameliyat öncesine dair birşey hatırlamıyorum.en güzelide bu sanırım.ameliyat öncesi kaba taslak bi şekil belirledik ama çok kurcuklamadım açıkcası.küçükken düşmeden kaynaklı kırık vardı burnmda kemerde oluşmuştu.ameliyattan çıkınca kendimi çok iyi hissettim hatta sol tarafım önceden kapalıydı nefes alamıyodum çıkar çıkmaz nefes almaya başladım ama sağ taraf kanadı..bu kanama ara ara devam etti. ilk gün hastanede kalıyosunuz buz uygulaması yapıyorlar.benim şuan 2. günüm ama çok fazla şişlik yada morluk yok.sadece gözaltlarımda hafif şişlik var.morluk yok denecek kadar az.ama burnumu çok şiş hissediyorum.özellikle ucu ödem dolu gibi.ucu açıkta kaldığı için çok küçülmüş görünmüyor.ama şişliklerden dolayı.suan evimde dinleniyorum.umarım memnun kalırım.hem nefes almam düzelir hemde şekli içime siner.çünkü çok korkuyorum şeklini beğenmicem diye :(

gittikçe açılıyor ve kesiliyor. 5. Gün burundaki dikiş alınıyor. 10. Gün de atel çıkarılıyor. Benim her aşamam çok rahattı, şişim morum çok azdı, zaten 2. Gün morlarım sarardı ve 5. Gün belli belirsiz kaldı, bilmiyorum bünyeyle mi alakalı...ameliyattan ve sonrasından korkulmamalı bence, burun ameliyatının tek zor kısmı sonrasındaki bekleme aşaması.

* bilgi için bende çok teşekkür ederim bende kan görünce bile fena olan insanlardanım ama bu ameliyatı çok istiyorum sırasında ve sonrasında olacaklardan korkuyordum doğrusu herhangi bir acı hissi falan oluyormu :/

Back
X