Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Bekir Bey'e 5 gn önce ameliyat oldum hem deviasyon hem çok az kemerimiz düzeltti.Şu an daha alçılıyım dikişlerim alındı.Burnum umarım iyi olucak doktoruma güveniyorum çünkü.Gelişmeleri yazarım
Geçmiş olsun. Umarım memnun kalırsınız. Şişme ve morarma ne kadar oldu. Kanama çok oldu mu.
Sağol cnım inş.burnumun üstündeki aetl çıkınca da memnun kalırım. Nefes alabiliyorum zaten 6.günüm bugünama iyiyim.Tamponsuz ameliyat yapıyo bekir bey.Morarma ve şişlik 2. günün sabahı maximum olucak demişti doktor öle çok morluğum olmadı göz altlarımda yarım parmak kadardı.Şişim vardı ama hızla geçiyo. Kanamam 2 gün oldu ama az az burnun akar ya öle yani sonra 3. gün olmadı yani.Burnumdan ameliyat çıkışı ibile nefes alailiyodum sora tıkanıyo ama 2 gündür açık şükür.Dikişlerim de 4. gün alındı.Umarım herşey iyi olur şu an iyi.Allah yardımcımız olsun bakalım.Ben doktorumdam memnunum şu an.İnş. böyle gider cnm
Ben dün ameliyat oldum ve bu sabah taburcu edildim. Şimdiye kadar gayet iyiydi. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz..![]()
nasıl oldun sımdı amelıyat ve sonrası hakkında bılgı verırımısı bende bayramdan sonra amelıyat olmayı dusunuyorum bekır oksaya .
14 kasım 2011 tarihin de Bekir Oksaya ameliyat oldum. Şİmdi burnum mükemmel . İnanamıyorum hala . Aynaya bakmaya doyamıyorum. O kadar doğal ve mükemmel bir burun yaptı ki anlatamam..
Bekir Bey Türkiyede ki değil dünyada ki en iyi cerrahtır. Tekrar çok ama çok teşekkür ederim Bekir Bey...........
dream89, ben bir kere ameliyata çok rahat girdim, ne de olsa ben uyandığımda herşey bitmiş olcak diye.. Genel anestezi yapıldı, uyandığımda hiç ağrım yoktu. Ameliyat günü 1 gece hastanede kalıyorsun, saat başı 10 dk buz tutuyor refakatçin. 2 saatte bir de hemşire fısfıs sıkıyor burun kurumasın diye. Ben o gece hiç zorluk çekmedim, ameliyattan ilk çıktığımda çok da rahat nefes alıyordum. Bekir bey tampon kullanmıyor, o yüzden. Ama sonrasında ufak sızıntılar olduğu için burnun tıkanıyor ki bu çok normal, tampona tercih edilir en azından. Ameliyattan sonraki gün de ne ağrı kesici iğne yaptırdım, ne de doktorumun ne olur ne olmaz diye verdiği ağrıkesiciye ihtiyacım oldu. Evde de iki gece başın yüksekte yatıyorsun. Kan geldikçe siliyosun bu sızıntı 2-3 gün sürüyor, sızıntının rengi
gittikçe açılıyor ve kesiliyor. 5. gün burundaki dikiş alınıyor. 10. gün de atel çıkarılıyor. Benim her aşamam çok rahattı, şişim morum çok azdı, zaten 2. gün morlarım sarardı ve 5. gün belli belirsiz kaldı, bilmiyorum bünyeyle mi alakalı...Ameliyattan ve sonrasından korkulmamalı bence, burun ameliyatının tek zor kısmı sonrasındaki bekleme aşaması.
dream89, ben bir kere ameliyata çok rahat girdim, ne de olsa ben uyandığımda herşey bitmiş olcak diye.. Genel anestezi yapıldı, uyandığımda hiç ağrım yoktu. Ameliyat günü 1 gece hastanede kalıyorsun, saat başı 10 dk buz tutuyor refakatçin. 2 saatte bir de hemşire fısfıs sıkıyor burun kurumasın diye. Ben o gece hiç zorluk çekmedim, ameliyattan ilk çıktığımda çok da rahat nefes alıyordum. Bekir bey tampon kullanmıyor, o yüzden. Ama sonrasında ufak sızıntılar olduğu için burnun tıkanıyor ki bu çok normal, tampona tercih edilir en azından. Ameliyattan sonraki gün de ne ağrı kesici iğne yaptırdım, ne de doktorumun ne olur ne olmaz diye verdiği ağrıkesiciye ihtiyacım oldu. Evde de iki gece başın yüksekte yatıyorsun. Kan geldikçe siliyosun bu sızıntı 2-3 gün sürüyor, sızıntının rengi
gittikçe açılıyor ve kesiliyor. 5. Gün burundaki dikiş alınıyor. 10. Gün de atel çıkarılıyor. Benim her aşamam çok rahattı, şişim morum çok azdı, zaten 2. Gün morlarım sarardı ve 5. Gün belli belirsiz kaldı, bilmiyorum bünyeyle mi alakalı...ameliyattan ve sonrasından korkulmamalı bence, burun ameliyatının tek zor kısmı sonrasındaki bekleme aşaması.