• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

ameliyat tarihini erteleten olursa bana haber verebilir mi lutfen

Arkadaşlar bir de bilgisi olan varsa yazabilir mi ? Cumartesi günleri ameliyat yapıyor mu Barış Bey?

Benim bildiğim kadarıyla Cumartesi günleri genelde yeni yerinde görüşme yapıyor. Merak edip soran oldu mu hiç ?

kızlar,

nihayet tüm cesareti toplayıp ameliyat tarihi aldım.Bi aksilik çıkmazsa 24 şubat saat 1'de .....
ameliyat günü yanımda kimse olmayacak...ertesi gün kuzeminle buluşabileceğim.Arkadaşlar ameliyat günü birinin olmasına ihtiyaç duyar mıyım ?
desteklerinizi bekliyorum ...çok korkuyorum...

berfcim senin 25 şubatta saat kaçta ameliyatın ?
Aynı hastanede olursak seni ziyaret ederim artık...ne güzel olur...

Arkadaşlar bir de bilgisi olan varsa yazabilir mi ? Cumartesi günleri ameliyat yapıyor mu Barış Bey?

Benim bildiğim kadarıyla Cumartesi günleri genelde yeni yerinde görüşme yapıyor. Merak edip soran oldu mu hiç ?

şimdi sevin hanımla görüştüm,cumartesi ameliyat yapmıyormuş.

kızlar,

nihayet tüm cesareti toplayıp ameliyat tarihi aldım.Bi aksilik çıkmazsa 24 şubat saat 1'de .....
ameliyat günü yanımda kimse olmayacak...ertesi gün kuzeminle buluşabileceğim.Arkadaşlar ameliyat günü birinin olmasına ihtiyaç duyar mıyım ?
desteklerinizi bekliyorum ...çok korkuyorum...

berfcim senin 25 şubatta saat kaçta ameliyatın ?
Aynı hastanede olursak seni ziyaret ederim artık...ne güzel olur...

Hadi bakalım cesaretli olacaksın tabi hayırlı uğurlu olsun :)
Ameliyat günü ufakta olsa birinin yanında olması seni psikolojik olarak olumlu etkileyecektir. En azından akşam kalmasa bile biri yanında olursa iyi olur. Gece benim refakatçiye ihtiyacım olmamıştı zaten hemşireler sürekli uğruyordu. Ertesi günde ihtiyaç duymamıştım zaten refakatçim gitmişti. Ameliyat günü odama dönüşümü vs. hiç hatırlamıyorum. Bir de çok konuşmaman gerekecek boğazın boğazının çok ağrımaması için. En azından sekreterlik yapardı sana gelecek kişi. Biz öyle yapmıştık. Çok fazla amanda aman ihtiyacı olmamıştı ama yine de insan yanlız olmadığını bildiğinde daha rahat oluyor.

Fiziki olarak çok gerekmesede psikolojik olarak birine ihtiyaç duyuyor insan. Korkma yahu insan hayallerini gerçekleştirirken korkar mı hiç :)
Sen hangi hastahanede olacaksın peki ?

Hadi bakalım cesaretli olacaksın tabi hayırlı uğurlu olsun :)
Ameliyat günü ufakta olsa birinin yanında olması seni psikolojik olarak olumlu etkileyecektir. En azından akşam kalmasa bile biri yanında olursa iyi olur. Gece benim refakatçiye ihtiyacım olmamıştı zaten hemşireler sürekli uğruyordu. Ertesi günde ihtiyaç duymamıştım zaten refakatçim gitmişti. Ameliyat günü odama dönüşümü vs. hiç hatırlamıyorum. Bir de çok konuşmaman gerekecek boğazın boğazının çok ağrımaması için. En azından sekreterlik yapardı sana gelecek kişi. Biz öyle yapmıştık. Çok fazla amanda aman ihtiyacı olmamıştı ama yine de insan yanlız olmadığını bildiğinde daha rahat oluyor.

Fiziki olarak çok gerekmesede psikolojik olarak birine ihtiyaç duyuyor insan. Korkma yahu insan hayallerini gerçekleştirirken korkar mı hiç :)
Sen hangi hastahanede olacaksın peki ?

heyecandan sormayı unuttum valla :))
sevin hanım ameliyattan birkaç gün önce beni arayacakmış...olmadı arar sorarım

oraletcim çok tşk. ederim.gelirsen çok sevinirim.özel mesaj atamıyorum ben.
ismim özgü....diğer bilgileri sevin hanımdan alırsın.

1 ay sonra görüşürüz o halde.. Refakatçisiz öyle bir başına kalmana içim razı olmadı. Ziyaretçi olarak uğraşayacağım yanına :))

Paprica,

nasıl oldu burnun ?
alçın ne zaman çıkacak ?

iyiyim canım çok teşekür ederim. ilk günler hiç ağrı sızı bişey olmamıştı ama şimdi burnumun üstünde alçının ağırlıını hissetmeye başladım. ilk günler oluşan şişlikler de geçti. bugün suratım neredeyse normale döndü.alçım pazartesi çıkacaktı fakat benim okulumla ilgili bi işim çıktığı için salı gününe kalacak sanırım.

umarım sende ameliyatı ve sonraki dönemi benim gibi kolay atlatırsın.
24 şubat perşembe günü bir aksilik çıkmazsa bende yanındayım ;)
yola çıkmadan önce msj at sen yine de :)

Arkadaşlar aylardır revizyon konusunu araştırmama rağmen içimde hep bir tereddüt vardı. Çünkü ikinci kez ameliyat masasına yatmaya karar vermek gerçekten çok zor. İnsanın aklına ikinci bir hayalkırıklığı yaşamak korkusu giriyor. Bu zamana kadar aralıksız doktor araştırmama rağmen hep kafam karışıktı taa ki KK deki "Barış beyin meleklerinin" fotoğraflarını görene kadar...Her gördüğüm fotoğrafta tereddütüm biraz daha eksildi. Bugün dahilia'nın burnunu da gördüm ve yine yine rahatladım. isim sayamadan beni arkadaş listesine kabul eden ve albümlerini görmemi sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepinize iyi dileklerimi gönderiyorum. Barış beye yada bir başkasına ameliyat olacak tüm arkadaşlarada melekler sizi korusun, herşey gönlünüzce olsun diyorum :-))

oraletcim çok tşk. ederim.gelirsen çok sevinirim.özel mesaj atamıyorum ben.
ismim özgü....diğer bilgileri sevin hanımdan alırsın.

ameliyatın 24 ünde mi? eger acıbademdeyse bnmde 25 subatta ameliyatım.. ertesi gün sen taburcu olmadan bnde ugrarım sana :)

cnm sonradan gördm önceden yazdıklarını sormussun snde bana :) 25 inde oluorm ameliyatı bn gerçi bnde bilmiorm hangi hastanede olcagımı adım berfu eger aynı hastanedeysek bn ameliyata girmeden önce gelicem yanına ugrycam :)

ameliyatın 24 ünde mi? eger acıbademdeyse bnmde 25 subatta ameliyatım.. ertesi gün sen taburcu olmadan bnde ugrarım sana :)

Merhaba Berf, benimde 12 şubatta Barış beyle randevum var. Şubat sonuda büyük ihtimalle ameliyat. Senin tasarımının çok güzel olduğunu söylediler, mümkünse görebilir miyim? Ameliyat içinde şimdiden iyi şanslar. Belki bende 25 'ine gün alırım :-))

iyiyim canım çok teşekür ederim. ilk günler hiç ağrı sızı bişey olmamıştı ama şimdi burnumun üstünde alçının ağırlıını hissetmeye başladım. ilk günler oluşan şişlikler de geçti. bugün suratım neredeyse normale döndü.alçım pazartesi çıkacaktı fakat benim okulumla ilgili bi işim çıktığı için salı gününe kalacak sanırım.

umarım sende ameliyatı ve sonraki dönemi benim gibi kolay atlatırsın.
24 şubat perşembe günü bir aksilik çıkmazsa bende yanındayım ;)
yola çıkmadan önce msj at sen yine de :)

:)) sanki sürekli gözlük takıyormuşsun gibi bir hissiyat oluyor insanda.

Arkadaşlar aylardır revizyon konusunu araştırmama rağmen içimde hep bir tereddüt vardı. Çünkü ikinci kez ameliyat masasına yatmaya karar vermek gerçekten çok zor. İnsanın aklına ikinci bir hayalkırıklığı yaşamak korkusu giriyor. Bu zamana kadar aralıksız doktor araştırmama rağmen hep kafam karışıktı taa ki KK deki "Barış beyin meleklerinin" fotoğraflarını görene kadar...Her gördüğüm fotoğrafta tereddütüm biraz daha eksildi. Bugün dahilia'nın burnunu da gördüm ve yine yine rahatladım. isim sayamadan beni arkadaş listesine kabul eden ve albümlerini görmemi sağlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepinize iyi dileklerimi gönderiyorum. Barış beye yada bir başkasına ameliyat olacak tüm arkadaşlarada melekler sizi korusun, herşey gönlünüzce olsun diyorum :-))

mirabelcim çok tatlısın. Her şey seninde gönlünce olsun :))

bende sorucam bakalım hangi hastanede olucam diye..sen pekii ameliyat öncesi görüşmene gittin mi ya da ne zaman gidiceksinn :)) ben 31 ocakta yani pazartesi günü gideyim diyorm.gitmediysen aynı gün gitsek miii :))) çok heyecanlı yaaaa :)) tam haftaya bgn ameliyatım bitmiş olucaaaakk :))

mabel34'cüm :)) bende acıbademde oluyorum ameliyatımı..ameliyat öncesi görüşmemde 31 0cak ptesi saat 2 de :))) beni ziyaret edip snra seni ameliyata uğurlarız tmm mı :))
benim adım ezgi :)) tekrar görüşelim özelden olurmu:)
kızlar bana şans dileyinn çok az kaldı 5 gün :)

mirabelcim çok tatlısın. Her şey seninde gönlünce olsun :))

sevgili oralet, posta girişin dolu olduğu için sana msj atamıyorum. eski özel msjlarını silmen gerekliymiş..
cevabımı buraya yazıyorum:

"çok samimisin, tarzını çok sevdim :)) o zaman ben yarın yeniden yüzümün daha iyi görüleceği fotoğraflar yükleyeyim, konuşalım :)) doğal olmasını ben istedim ama aynı zamanda da güzel olsun.. benim en çok korktuğum önden görünümün doğal olmaması, yarın daha detaylı anlatırım oralet. iyi geceler."

Back
X