Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

selam kizlar malesef güzel burunlarinizi göremiyorum msj sayim yetmiyormus ama baris beyin cok iyi bir is cikardigindan eminim bulbeni buralardamisin 1 yil önce gördügüm en güzel en dogal burunlardan biriydi senin burnun birde gecen yaz agustos basinda baris bey ile görüsmeye gittigimde güzel sarisin bir genc arkadasimiz yanlis hatirlamiyorsam teyzesi ile adapazarindan alcisini aldirmaya gelmisti hatta alci ciktiktan sonra aynada kendigine baktiginda tansiyonu düsmüstü ben cok begendim sonucu ameliyattan 10 gün sonra cok güzel ve zarif bi burun vardi iyilesme sürecinde bi sikinti yasadimi cok merak ediyorum
ameliyat olmus arkadaslara büyük gecmis olsun darisi benim ve düsünenlerin basina
iyilesme sürecinde olan arkadaslara ALLAH sabir versin eminim sonuclar cok güzeldir ve zamanla daha güzel olucak ins
burun genisliginden ameliyat olan arkadaslar varmi aramizda sonucu cok merak ediyorum

Evet burda...ama yazamiyorum. Kendisi cok begeniyor. Burun aslinda güzel, ama ben onun burunlarini begenmiyorum...sevk meselsi...ama ginede o kiz bence asiatlara simdi bensiyor...
Yani bir burun cok degistirir bir insani...

sema28 yorumuna takildim bu burun ameliyatindan sonra asiatlara bezeyen arkadas kimki burnunu kim yapmis varmi bi bilgin cok merak ettim dogrusu

bulbeni yanlis hatirlamiyorsam sen alci ciktiktan sonra hemen yurt disina döndün iyilesme sürecinde bi sorun yasadinmi baris beye 1. ay ve 6. ay kontrolüne gitmismiydin

Canım Bulbeni artık foruma girmiyor.
Barış beyin muayenehanesi Fulya Terrace'da. Ameliyatları da muayenehanenin karşısındaki hastanede yapıyor idi değişmediyse. (Acıbadem Fulya)
Ücret 5500 TL

offf fiyatlar ucmus :84: :84:

bilgi icin tesekkür ederim kafayiyemisdüsler

xxdyguxx ameliyatina bisey kalmamis gecmís olsun simdiden ins istediginden daha güzel olur hersey

merhabalar herkesee :)
ben temmuzun 19 una gün aldım ameliyat için fiyat 6000 TL

xxdyguxx merhaba :)

Hayırlı uğurlu olsun istediğindende güzel bir ameliyat olmasını dilerim :)

13 Temmuzda bir arkadaşım ameliyat olacak Barış Bey'e bir aksilik olmazsa o tarihte ziyaretine gideceğim Acıbadem'e.

O tarihte oralarda olacak olan var mı ? Bir kaç güzel burunlu hatun göreyim oslem güzel ve iyi gelmişti en son :))

Son düzenleme:
sene sonunda bi terslik olmazsa baris beyde burun ameliyatini düsünüyorum yurt disindan gelicem alci 5. günmü 10. gün mü cikiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…