Geçmiş olsun güle güle kullan bunuşunuGüzel oldumu beğendinmi resim koycakmıısın cnm:)
Tessekür ederim. Darisi senin basina.Resim koydum zaten. Ama simdi burnum biraz degisti...daha yeni fotolar eklemedim.
Arkadaşlar lazerle mi aldırdınız peki benleri ?
merhabaa kızlar bugün görüşşmeyeee gitmem neticesinde ameliyat günü bile aldım :S çokmu çabuk karar verdim herşey çok mu hızlı oldu çözemedimvallahi dotora sorucağım soruları bileee hyecndan unuttum gelgelelim amleliyat olaynınaa ben ki dişçi masasındaan kalkıp kaçan nasıl olucak da ameliyat masasına yatıcağım ahh ahh :18:
Eveeeet arkadaşlarrr bugün büyük gündü ve ben barış beyle görüştüm:) çook tatlı bir adam ya acayip sevdim ve enteresan hiç heyecanlanmadım sanki 40 yıllık doktorum gibiydi :):) bana kapalı ameliyat yapacağını söyledi. bir tek derimin burnumun şeklini aldığı için tam oturmayacağını zamanla bu turmanın gerçekleşebileceğini (ki bu süre 1 sene dedi) söyledi. bu yüzden %5 tekrar ameliyat olabileceğimi söyledi:S buda beni biraz endişelendirdi. bende tekrar ameliyat olmak istemediğimi söyledim. oda tekrar ameliyat yapmak istemediğini ancak bu riski söylemesi gerektiğini söyledi. şimdii kızlar sizden yorum bekliyorum szede bunları söyledimi? ben buarada ameliyat günü alamadım çünkü istediğim tarih baya ileri bir tarih:):)kendisini 1 ay önceden arayacağım:)
Selam Oralett cnm sen daha önceleri serhat tuncer in hastasımıydın yoksa ben tamamen yanlış mı hatırlıyorum ? =))
Aklımda serhat bey de vardı şimdi Barış Çakır'dan memnun kaldığını duyunca merak ettim acaba revizyon mu oldun tekrar diye :)
Thxxxx:)
Eveeeet arkadaşlarrr bugün büyük gündü ve ben barış beyle görüştüm:) çook tatlı bir adam ya acayip sevdim ve enteresan hiç heyecanlanmadım sanki 40 yıllık doktorum gibiydi :):) bana kapalı ameliyat yapacağını söyledi. bir tek derimin burnumun şeklini aldığı için tam oturmayacağını zamanla bu turmanın gerçekleşebileceğini (ki bu süre 1 sene dedi) söyledi. bu yüzden %5 tekrar ameliyat olabileceğimi söyledi:S buda beni biraz endişelendirdi. bende tekrar ameliyat olmak istemediğimi söyledim. oda tekrar ameliyat yapmak istemediğini ancak bu riski söylemesi gerektiğini söyledi. şimdii kızlar sizden yorum bekliyorum szede bunları söyledimi? ben buarada ameliyat günü alamadım çünkü istediğim tarih baya ileri bir tarih:):)kendisini 1 ay önceden arayacağım:)
Kızlar herkese merhaba.bayadır gıremedım ama yazdıklarınızı arada okudum.ameliyat olan arkadaslara gecmıs olsun.Olacak olanlara Allah şans versin.
Barış bey neden deri oturmaz dedi onu anlamadım ben
Tessekür ederim. Darisi senin basina.Resim koydum zaten. Ama simdi burnum biraz degisti...daha yeni fotolar eklemedim.
Zeynepcim benim ilk burun ameliyatım ve doktorum Barış Bey. Serhat Bey'in hastası değilim. :) Sayende adını ilk kez yazmış oldum :))
Ben bazen ilk ameliyatım, ikinci ameliyatım gibi cümleler kuruyorum orada kafa karışıklığı oluyor sanıyorum. İlk ameliyatım göğüs büyütme, ikinci ameliyatım burun küçültme
İkisi de Barış Çakır imzalı :) Memnunum göğüste sürecim oturdu ama burunda devam etmekte bölgesel şişliklerim var normal daha senem bile dolmadı. Böyle geçinip gidiyorum işte :)
Sen aklında varsa bu iki doktor git görüş ikisiyle sonra aklın diğerinde kalmasın görüşmeden zarar gelmez tam tersi fikir edinirsin fayda görürsün. Kolaylıklar dilerim seçim konusunda :)
Hehe ayy şaka gibiyimm Oralet ya nasıl kalmışsa aklımda öyle =)) sanırım burun hakkında çok fazla forum okumaktann oldu =)) Haklısın walla akıldaki tüm dr lar la görüşmek gerekiyor, bende emre ilhan barış çakır ve sana adını ilk kez yazdırdığım serhat tuncer arasında kaldımmm :S ne sancılı bi dönemmiş meğer bu dr seçimi
Emre bey ile görüştüm şimdi barış bey ile görüşeceğim bi tatile gidip geleyim =)
Selam sweetdreamindream :)
Bende dün Barış Bey'e gittim çat kapı :)) Hatta orada oslemss ile karşılaştım burnu şahane olmuş güle güle kullanıyor bile :) Eski halini hatırlamadım hatunun, bana resimleri gösterdi de öyle çıkardım :)) Çokta memnun oldum gördüğüme gerçeği resimlerden güzel
Burun derisi sıkıntılı olan (ennn) bi ben sanırdım :) Çok var galiba benim gibi. Benim de derim çok kalın, yağlı, geniş ve daha birsürüşeydi. Ameliyat önesinde bana da oturmasının zaman alacağını söylemişti. Hatta şöyle diyeyim ameliyat sonrası kontrole geldiğinde çok zor bir ameliyat olduğunu derisiyle çok uğraştığını söyledi. Her ameliyatta %5'lik bir revizyon durumu söz konusudur. Bu hiç kimse için %0 değildir. Bana sabırla sürecini bitirmeyi beklemeni istiyorum dedi. Bana ayrıca uyguladığı ekstra yöntemler de vardı (doku inceltme tekniği - yedirilemeyen kalan fazla derinin burnun üzerine yayılarak iç dikiş atılıp tutturulması vs. ) gibi. Hal böyle olunca birlikte takip edeceğiz durumu her ne olursa olsun revizyon olma şansın var dedi. Bu aslında bir bakıma iyi oldu. Acaba süreç bitince beğenmezsem ne olacak ? sorusuna cevap oldu illaki bir çözüm sağlanacak.
Ama bu sadece olumlu ve olumsuz geçebilecek bir dönemle ilgili neler olabilire cevaptı. Kimse yeni bir ameliyat olmak istemez. Olasılıkları bilmek gerek yine de :)
Burnumda bölgesel şişliklerde oluştu ama şimdi fazlalıklar da gitti 7.ayımın sonunda çok hızlandı bu durum. Ben içtiğim bitki çaylarına bağlıyorum. Barış Bey ise normal süreci diyor. :)
Bir de bana şöyle demişti. Normal burna sahip birisi 6 ayda sonuç alıyorsa sen x2 sürede sonuç alacaksın. Yani 1 senede. Ben 9.ayımın içindeyim şimdi. Ben 1 değilde 1,5 yılda daha net oturur diye düşünüyorum. Şu anki halindende eskisine kıyaslama yapmadan memnunum diyebiliyorum. :) Eskisine kıyaslarsam çok değiştim.
İşin güzel tarafı kimsenin anlamıyor olması.
Canım hakkında hayırlısını ve en güzelini diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?