Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

yorum kotam dolmadığı için albümden göremiyorum resimleri.Rica etsem özelden gönderebilirmisin

Sağol canım biraz kafamı dağıtmak için giriyorum siteye esasında aşırı üzgün bir dönemden geçiyorum..

Türkçen gayet iyi kendine haksızlık etme :) Arnice kremi kullansam iyi olacak burnum fazla üzüntüyü kaldırmıyor bazen sırf burnum şişmesin diye kendimi telkin ediyorum..

Burnunda şu an bölgesel şişlikler var o yüzden ayna da ve resimlerde farklı çıkar normal :) Ayna sana gerçeği yansıtıyor zaten. Bende öptüm seni görüşürüz canım:)

Edibecim hadi hayırlı uğurlu olsun :)) Bandajdan sonra unutma canım yüzünü bol su ile yıka)

Makyaj her zaman insanın havasını değiştirir zaten (bakınız bayıldığımız ünlülerin makyajlı ve makyajsız halleri )
Bir parça eyeliner ve ruj bile değişimi tetikliyor Sana önerim saçının modelini değiştir çevrendeki insanlar ilk olarak saçını değiştirmişsin yakışmış diyecek ve anlamayacaklar ana değişimin kütlesini
Harika haberler almaya bayılıyorum!!

Sevgili minimor :)

Topiği takip etmek zorundayım çünkü burnumun süreci hala işliyor :) 9,5 aylık ablası :) Daha benim 1 hatta 1,5 yılımda oturmuş olacak. Bu dönemde bile hala ağır bir üzüntüde ne kadar şiştiğini ve değiştiğini görmüş oldum. Azıcık geri gittim ay itibarı ile ama toparlanıyorum.
Biz bayanlar pimpirik yapmayı severiz :) ama istiyorum ki böylesine hayalini kurduğu bir ameliyatı gerçekleştiren insanların -tanımıyor olmamın önemi yok, kaderdaş olmamız yeterli :) - rahat geçirmeleri bu dönemleri.

İnsanın kendi kendini yıpratması ayrı bir durum. Ben elimde olmayan sebeplerden büyük bir kaybın üzüntüsünü yaşıyorum. Bu da bir süreç hayatta her şey bizler için.
Ama iki haftalık burun görüntüsüne de kimse oturup ağlamasın istiyorum..
Ben 9.ayımda ağladım ve aynaya baktığımda işte şimdi burnun için ağla oralet hanım dedim..

Sen eski üyeymişsin bu arada :) Maşallah yani :) Fırsat buldukça giriyorum. Sürecim bitene kadar buralardayım :)
Zaten forumun diğer bölümlerindende faydalanıyorum. Beni bu sayfada bulamazsan saç belki oje sayfasında bulabilirsin :) Artık yan değişimlere bakıyorum :)
Hep destek tam destek :92::92:

tatlım özelden yazabiliosan yazarmısın merak ettim? yada baş harfiynen son harfini yaz ben çözerim kim olduğunu kafama takıldı valla kafam karışıo böle oluncada asiat ne canım buarada ben bilmiom?

Selam Canim. Arkadasin kast ettigi kisiyi ben biliyorum, yani eminim o oldugundan. Ben sana özelden bir mesaj atarim eger istersen

Merhaba xxdyguxx :)

Ben senin takip ettiğin dönemlerin hastasıyım :) Hastasıyım derken dönemin değil hastahanenin
İki ameliyatımı da Memorial de oldum ben. Şimdi Acıbadem Fulya da ameliyat yapıyor Barış Bey. Randevular ücretsiz ve inan korkacak bir sey yok :)
Sen sadece ne istediğine odaklan Barış Bey ne öneriyor ona odaklan. Anlaşırsanız ne ala :)
Dün bir arkadaşım göğüs ameliyatı için randevu aldığını söylemişti. Ve Barış Beyin yurtdışına gideceğini söyledi. Temmuz-Ağustos artık hangi günlere denk geliyorsa olmayacakmış. Bende elimi hızlı tutup gideceğim :) En son ne zaman gittiğimi bile hatırlamıyorum.
İstersen gitmeden telefonla sor senin istediğin tarihler uygun mu bakalım

Arkadaşlar doktor barış çakırdan lazer ile ben aldıran yok mu ? Lütfen bu konuda yardımcı olacak birileri yok mu ? ve kliniği nerede ?

Serinay21 ; Kullandığı yöntemi bilmiyorum ama ben aldığını burada okumuştum. Kliniği Fulya Terrace'de (internette web sitesinde iletişim bilgilerine ulaşabilirsin )

bende ben aldırmak için barış beyle görüştüm. izmirde yaşıyorum burdada araştırmıştım. barış beyin fiyatı daha uygun. yalnız yaz aylarında bu operasyon yapılamıyor. bende eylülde görüşcem kendisiyle. hemde burun estetiği için konuşcam kendisiyle

bende ben aldırmak için barış beyle görüştüm. izmirde yaşıyorum burdada araştırmıştım. barış beyin fiyatı daha uygun. yalnız yaz aylarında bu operasyon yapılamıyor. bende eylülde görüşcem kendisiyle. hemde burun estetiği için konuşcam kendisiyle

Ben kendisine ben aldırdım yazın oluyor bana yazın yapmıştı ayrıca burun ameliyatlarıda yazın olabiliyor.

Moonrose: özelden message yazamiyorum. O kiz simdi cirkin filan degil. Yanlis anlama...Ben 100% sadece belki 20% Emre Ilhan burunlarini begendim. Baris beyede daha fazla di, onun icin Emre Ilhan´dan vazgectim, Baris beye gittim. Zaten fiyat aralarinda da cok fark yoktu...sadece Baris Beyin burunlarini daha cok sevdim. Ama Emre Ilhan´da bir kac kizlar vardi onlarkini begendim, ama cok kisilerde begenmedim.

tatlım özelden yazabiliosan yazarmısın merak ettim? yada baş harfiynen son harfini yaz ben çözerim kim olduğunu kafama takıldı valla kafam karışıo böle oluncada asiat ne canım buarada ben bilmiom?

Ilacin adini yanlis yazmisim. ARNICA

anladım tatlım..bende emre bey yolunda ilerliyorum o yüzden merak ettim..bende barış beyin burunlarıını beğeniryorum gerçekten onlarda güsel fakat burun deliklerne çok fazla işlem yapmıyo gördüğüm kadarıyla büyük göründü gözüme.sen ameliyat oldunmu seninkilere işlem yapıldımı cnm ??

Yarin tam 4 hafta oluyor Burnum gayet güzel oldu...Burun deliklerime islem yapmadi. Baris bey söyledi ki, OP zaman kendisi karar veriyormus, lazim mi diye...bende lazim degilmis.
Bence Baris beye burun uclarini daha kibar yapiyor onun icin vazgecmistim.

Geçmiş olsun güle güle kullan bunuşunu Güzel oldumu beğendinmi resim koycakmıısın cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…