Dr. Barış Çakır hakkında bilgi paylaşım

aaa senin iki yıl oldumu sen ağustosta bnden sonra olmamışmıydın resmini benmi göremiyorum merak ettim hiç koymadın galiba görebilirmiyim ikiyılın sonundakıyle ilk burun arasındakı oturmayı

Ben 2009 1 Haziran'da olmuşun 2 yıl oluyor değil mı ay bende şaşırdım şimdi
Evet 2

aaa senin iki yıl oldumu sen ağustosta bnden sonra olmamışmıydın resmini benmi göremiyorum merak ettim hiç koymadın galiba görebilirmiyim ikiyılın sonundakıyle ilk burun arasındakı oturmayı

Barış bey foto çeksin onları ekleyeceğim tabiki görebilirsin , hatta kardeşimiz 1 gün arayla olmuştuk onunda önce ve sonrasını eklerim

Çokkk tşk ederim oralett malesef bandaj var 5 gün de bunu çekecem mecburr:)) ilk gördüğümde çok tuhafıma gitti aynada durdum baktım oylece şok etkısıyle sanırım ama anında hoşuma gitti şişlikler insin eminim daha çok beğencem:)

çok tşk ederim canım şuan da şiş olduğu halde hoşuma gitmeye başladı ama bakalım değdi diye düşünüyorum:))

İlkinde yeni haline insan yabancıya bakar gibi bakıyor aynada anlayamıyor :)
Benim alçım çıktğında yine buradan arkadaşım MUMU02 vardı. Zaten bir de aşırı şişti! Yine de değişik bir şey görmek eski şekilsizliğini görmemek mutlu etmişti beni. Şimdi daha güzel burnum, canım burnum benimm :))
Seninde öyle olacak bende eminim daha çok beğeneceksin

Ben 2009 1 Haziran'da olmuşun 2 yıl oluyor değil mı ay bende şaşırdım şimdi
Evet 2

daha once agustosta hatta benden sonra oldugunu olmadan resımlerıme baktgını yazmıstın oyuzden sordum hazırndada doldu yazınca sasrdım neyse merak etmıstım burnunu hiç resim koymadıgın için merakla beklıyorum ıkınci yılda nasıl bir gelişme olmuş burnunda sanırım ıkı yıldan sonra şişlerın inmesi gibi bır durum olmuyor galıba son şekıl ıkıncı yılda alınıyor değilmi

En cok İlk 6 ay indi.resim koymadigim için şüpheniz yaklasmissin ben bu siteye az girip sadece 2 yılda 40 kadar yorum yazmisim yani bir şey ima etmeye çalışıyorsan yanılırsın. Foto koymama isini sen daha iyi bilirsin cok guzel bir burnun olmasına rağmen sen neden eklemiyorsun

Son düzenleme:

süper geçmiş olsun darısı başımıza umarım gün geçtikçe dahada güzelleşir:))

çokk tşk ederım canım:) aynen darısı olmak ısteynlerın basına bıan once guzel duydu gercekten ınsanın ozguvenı yerıne gelıyor hayırlısıyla sızde ıns atlatrsınız:)

Gecmis olsun Seda
Benim yasadimi okudun...simdi sende sira hadi bakalim. Sende 2 hafta bekle, begenirsin. Bende bandajdan sonra 2 gün sonra begenmeye basladim. Simdi sisler indi, herkesde begeniyor...bende begeniyorum. Baris bey herseyi dogru yapmis...

(Bandajdan sonra burun deri cok yumsak olur...bir kac gün beklemen lasim... ondan sonra hemen degisiyor)

inş oralett ayy şimdi bandajı çıkartmaya korkuyorum ne bılım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…