neladora sen bana linkini attınmı canım
Canim ben face acamadim. okadar actim kakattim sonunda 24 saat bekleme var dediler. Hep acip kapattigimdan dolayi herhale. offff
hee anladım canım tamam yollarsın bana o zaman açılınca..
Sen istersen bana yolla ben actigim zaman seni eklerim yarin veya iki gun sonra
canım hayırlı olsun bu arada en doğru kararı vermişsin. yine sormak istediklerin aklına tkaılan birşey olursa burdayız biz :)
kızlarr bugun alçımmm çıktııı sonundaaa
kızlarr bugun alçımmm çıktııı sonundaaa
canım benim zaten alçılı henüz görünmüyor birşey fazla. alçım bir çıksın hepinizi haberdar edicem. çarşamba günü..
aaa senin iki yıl oldumu sen ağustosta bnden sonra olmamışmıydın resmini benmi göremiyorum merak ettim hiç koymadın galiba görebilirmiyim ikiyılın sonundakıyle ilk burun arasındakı oturmayı
aaa senin iki yıl oldumu sen ağustosta bnden sonra olmamışmıydın resmini benmi göremiyorum merak ettim hiç koymadın galiba görebilirmiyim ikiyılın sonundakıyle ilk burun arasındakı oturmayı
Çokkk tşk ederim oralett malesef bandaj var 5 gün de bunu çekecem mecburr:)) ilk gördüğümde çok tuhafıma gitti aynada durdum baktım oylece şok etkısıyle sanırımama anında hoşuma gitti şişlikler insin eminim daha çok beğencem:)
Ben 2009 1 Haziran'da olmuşun 2 yıl oluyor değil mı ay bende şaşırdım şimdi
Evet 2
daha once agustosta hatta benden sonra oldugunu olmadan resımlerıme baktgını yazmıstın oyuzden sordum hazırndada doldu yazınca sasrdım neyse merak etmıstım burnunu hiç resim koymadıgın için merakla beklıyorum ıkınci yılda nasıl bir gelişme olmuş burnunda sanırım ıkı yıldan sonra şişlerın inmesi gibi bır durum olmuyor galıba son şekıl ıkıncı yılda alınıyor değilmi
En cok İlk 6 ay indi.resim koymadigim için şüpheniz yaklasmissin ben bu siteye az girip sadece 2 yılda 40 kadar yorum yazmisim yani bir şey ima etmeye çalışıyorsan yanılırsın. Foto koymama isini sen daha iyi bilirsin cok guzel bir burnun olmasına rağmen sen neden eklemiyorsun[/QUO BEN BIRSEY IMA ETME DERDINDE DEĞİLİM BEN O ZAMAN YAPTIGIN YORUMLARIDA COK IYI BILIYORUM HERSEY ORTADA BUNUN ICIN HAFIZANI SEN TAZELE ISTERSEN AYRICA COK GUZEL BIR BURNUM OLSAYDI EMIN OL ASLEE SERGILEMKTEN CEKINMEZDIM SENIN GIBI PROFILIMDE EKLI ISTEYEN BAKSIN DIYE KUCUCK RESIMLE IKI YILDA GECIRMEZDIM OKE BUNADA COK SUKUR BIKAC KEZ KOYUP KALDRDM RESMIMI BNIM ICIN YETRLI SANAT ESERI OLAMDGI ICIN MERAK UYANDRMAZ BEN SEN HIC KOYAMDGIN ICINDI O YORUMUM NEYSE YA..
Çokkk tşk ederim oralett malesef bandaj var 5 gün de bunu çekecem mecburr:)) ilk gördüğümde çok tuhafıma gitti aynada durdum baktım oylece şok etkısıyle sanırımama anında hoşuma gitti şişlikler insin eminim daha çok beğencem:)
inş oralett ayy şimdi bandajı çıkartmaya korkuyorum ne bılım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?