Tüp Bebek Merkezleri Dr Aytuğ Kolankaya Tüp Bebek Yaptıranlar

Babygirl23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
1.049
612
37
Tüp bebek yaptıran ve yaptıracak olanlar paylaşımlarınızı bekliyorum. Jinemed kalamış la anlaşmalıymış labaratuvarları nasıldır o merkezin? Dr konusunda endişem yok ama labaratuvarlarını bilmiyorum. Yardım ve görüşlerinizi bekliyorum

slm Can'ım bende Sedat kadanalının hastasıyım medikalparkta 2 kez denedim ikiside tuttu ilk İ düştü ikincisini rabbimin izniyle. Kucağımıza aldık medikalpark ta dondurulmuş embriyo larım var onları alıp Sedat bey le devam etmek istiyorum 10 gün içinde başlıycam tedaviye transferi bu hastanede yapacakmış siz yaptırdınız mı memnun kaldınız mı dondurulmuş embriyolarınız varmı varsa onlar a ne oldu

Aytuğ beyin hastasıydım ilk deneme başarısızdı ikincisinde de bebeğin kalbi durdu.kendisi çok tecrübeli bi dr ama tedavi sürecinde hep bişeylerin eksik olduğunu hissettim.Özellikle pek bilgi vermiyor olmaları zaman zaman rahatsız ediyor.Bir dahaki denememi aynı yerde yapmayı düşünmüyorum.Kısacası yalnızca doktorun tecrübesi yeterli olmuyormuş anladım.Daha fazla teknolojinin kullanıldığı daha profesyonel bi yerde olur inşallah bir sonraki denemem..

Ben aytuğ bey ile ilk denemede ikiz hamilelik yaşadım çok şükür. Ama dediğiniz eksikliklere çok katılıyorum. Bir kan testi bile yapmado kendisi. Eğer yapmış olsaydı yükselen hormon değerlerimi görüp ilac dozunu azaltırdı. Sonuç olarak OHSS oldum ve 3 gün hastanede yattım. Kanamam hiç durmadı ölümden döndüm. Bayılmasam defalarca kist kanamasından şüphelenmeyeceklerdi. Şimdi yaşıyo olmayacaktım. Tam amelayata girecekken 2 ünite kan verdiklerinden olsa gerek kanamam durdu şükürler olsun. Yumurtalıklarım aşırı uyarılmıştı ve heryeri kist doluydu. Kistlerin patlaması sonucu bu kötü tecrğbeyi yaşadım. Ve tek nedeni ağır olan tüp bebek ilaçlarının dozunun kafaya göre ayarlanması. Allah yüzümüzr baktı. Ameliyata girsem çocukları da kaybetme ihtimalimiz vardı. Şükürler olsun. Yine de bebişlerime kavuşmama vesile olduğu için kendine minnettarım ama daha özenli olması gerekiyor çünkü biz hayatımızı emanet ediyoruz.

Son düzenleme:
Büyük geçmiş olsun arkadaşım..
Neyseki Allah yardımcın olmuş da kuzucuklarına kavuşmuşsun ..

Büyük geçmiş olsun arkadaşım..
Neyseki Allah yardımcın olmuş da kuzucuklarına kavuşmuşsun ..
Çok sağol canım evet Rabbim ol deyince oluyor. İnşallah sen de hayırlısıyla en yakın zamanda kavuşursun bebişine. Gözü kapalo tavsiye edeceğim bir hastane var ki o da Şişli Memorial. İnsana daha çok değer verilen, tetkiklerin çok önemsendiği, ohss şüphesi bile olsa emriyoyu asla transfer etmeyen, tek embriyo transferiyle gebelik yaşatan harika bir ekip. Arkadaşlarım ilk denemede hamile kaldı ve hiçbir sağlık problemi yaşamadı. Gebelik gerçekleşmeyince neden olmadığını araştırmaları ve çözüm bulup gebe kalmanızu sağlamaları çok takdir edilesi ve aslında olması gereken. Bunlar elbette ki vesile ama denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Ben gitmediğime pişmanım

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin ve tavsiyen için.Nereye gideceğimi bilemediğim şu dönemlerde çok iyi geldi tecrübe edilmiş iyi bir merkez adı.Allahım herkesin dileklerini kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…