• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr Aylin Bilgin Karabulut Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba
Benim ABD de yaşayan kuzenim geçen sene Prof Dr Aylin Bilgin Karabulut a burun ameliyatı oldu. Sonuç bence muhteşem. Porf Dr Aylin hanım işini çok iyi biliyor. Muayane ve ameliyata beraber gittik. Çok ilgili ve sıcak bir doktor, sizi çok iyi dinliyor vr görüşme uzun sürüyor. ABD den çok sayıda hastası var, seçerek ameliyat yapıyormuş. Ben meme protezi düşünüyorum, sorarak birçok hastasına ulaştım,çok memnunlar.yaza doğru işlerimi ayarlayıp kendisine gideceğim Bayan olması büyük rahatlık, halden anlıyor.Üstelik kendisi de çok hoş,çok güzel. İstanbul Üniversitesinin hocasıymış ama estetik ameliyatlarını özelde yapıyor. Üniversite hocası olması güven veriyor zaten işinde çok tecrübeli olduğu da belli.Ben kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim

İşyerinden bir arkadaşım meme dikleştirme yaptırdı kendisine. Kendisi çok memnun kaldığını söylemişti. Görünürde de gerçekten hoş olmuştu.

Bana da meme protezi koymuştu, bir de burnumun ucunu düzelttirmiştim. Ben de çok memnunum, çok doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum..

arkadaslar benim burnumda dıs görünüsünde kesinlikle dıs görünüsünde proplemim yok nefes alma problemim var bu nedenle ameliyat olcam kemerim ameliyat olmayı düsünüyoru aylin bilgin karabulut hakkında bilgi verirmisiniz lütfennnnnnnn...:3:

Aylin Bilgin Karabulut'a yakın bir arkadaşım burun estetiği yaptırdı. Çok doğal oldu, kendisi çok memnun. Ayrıca meme estetiği konusunda da başarılı olduğunu duydum. Benim de karnımda sarkma var, en yakın zamanda kendisini ziyaret etmeyi düşünüyorum.

Aylin Bilgin Karabulut'a burun estetiği ameliyatı oldum. Kendisi doktordan önce bana bir abla oldu. Kendisi çok tatlı çok sevimli ve ayrıca yaşına göre çok güzel. Kendisi doğal burun yapıyor, yapmacık durmaması için. Benim ilk ameliyatımdı, çok korkuyordum. Geceleri uyuyamıyordum. Sigara üstüne sigara yakıyordum. Bu konuda ilk önce eşim olmak üzere hem doktorum hem de Gülbin hanım bana çok yardımcı oldular, kendi öz güvenimi topladım. Ben daha önce hiç ameliyat olmadığım içindi bu korkum. Doktorumdan dolayı kesinlikle değildi. Kendisi çok reklam yapmayı sevmeyen bir doktor ve şunu da söylemeden edemeyeceğim; bu ameliyattan korkmamamın bir sebebi de eşimin kaydırak burun sevmemesiydi çünkü eşim doğal burun seviyordu. Şu an hem eşimin gözünde hem de çevreden çok beğeniliyorum. Önceki burnum çok kötü bir burun değildi. Kemerim alındı ve iç tedavim yapıldı, nefes alabiliyorum artık. Aylin hanımla tanışmam çok büyük bir tesadüftü ve kendimi çok şanslı hissediyorum. Herhangi bir operasyon geçirecek olsam yine Aylin hanıma giderim gözüm kapalı ve bu kez korkusuz. Ameliyat olacak herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Başka bir sorunuz olursa özelden mesaj atabilirsiniz.

Aylin Bilgin Karabulut'a burun estetiği ameliyatı oldum. Kendisi doktordan önce bana bir abla oldu. Kendisi çok tatlı çok sevimli ve ayrıca yaşına göre çok güzel. Kendisi doğal burun yapıyor, yapmacık durmaması için. Benim ilk ameliyatımdı, çok korkuyordum. Geceleri uyuyamıyordum. Sigara üstüne sigara yakıyordum. Bu konuda ilk önce eşim olmak üzere hem doktorum hem de Gülbin hanım bana çok yardımcı oldular, kendi öz güvenimi topladım. Ben daha önce hiç ameliyat olmadığım içindi bu korkum. Doktorumdan dolayı kesinlikle değildi. Kendisi çok reklam yapmayı sevmeyen bir doktor ve şunu da söylemeden edemeyeceğim; bu ameliyattan korkmamamın bir sebebi de eşimin kaydırak burun sevmemesiydi çünkü eşim doğal burun seviyordu. Şu an hem eşimin gözünde hem de çevreden çok beğeniliyorum. Önceki burnum çok kötü bir burun değildi. Kemerim alındı ve iç tedavim yapıldı, nefes alabiliyorum artık. Aylin hanımla tanışmam çok büyük bir tesadüftü ve kendimi çok şanslı hissediyorum. Herhangi bir operasyon geçirecek olsam yine Aylin hanıma giderim gözüm kapalı ve bu kez korkusuz. Ameliyat olacak herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Başka bir sorunuz olursa özelden mesaj atabilirsiniz.

fiyatı ne kadar peki ?

Ben meme estetiğini araştırırken ameliyat fiyatlarını sormuştum meme için 8 bin mi ne öle bişi demişti 7 ya da 8 çok pahalı yapıyor galiba kendisi bende hatta bu doktora olan var mı çok merak ediyorum demiştim demek ki varmış :1: :1:

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende burun ameliyati olmayi dusunuyorum doktor arastiriyorum kafam cok karisti:(

Arkadaslar burun ameliyati olucam ama doktorda kararsiz kaldim aylin bilgin karabulut hakkinda ne dusunuyosunuz?

merhaba kızlar,

ben bugün saat 16 ya randevu aldım. Aylin Hanımla görüşmem var. çok heyecanlıyım. burun estetiği ve belki de biraz üst dudak estetiği olabilirim. genel olarak aslında güzel bir yüzüm var. ancak küçük kusurlarımın da olmamasını istiyorum.

buna karar verdim ve ilk olarak Aylin hanımı düşündüm. çünkü bir arkadaşım ona yaptırmış. gerçekten güzel olmayan bir kızdı. yıllar sonra gördüğümde çok güzelleşmişti(2 yıl görmediğim bir arkadaşım). sonra öğrendim ki Dr. Aylin hanıma burun estetiği yaptırmış. ve o kadar doğal duruyordu ki. kıza bakıyorum güzelleşmiş ama nedenini anlayamıyordum.

gerçekten başarılı bir ameliyat sonucuydu. ancak nihayetinde her sonuç aynı olmuyor. korkularım var :( başka doktorlarla da görüşmem gerekir mi bilmiyorum. siz ne dersiniz?

kızlar ben dün Aylin Bilgin Karabulut Hanım'ın muayenehanesine gittim. aslında kendimden çok emin olarak gittim. kesin ameliyat olma niyetindeydim ama görüşme çok rahatsız edici geçti. ilk olarak girdiğimde kendisine kahve söyledi ve bize bir şey içer misiniz diye sormadı ki bu çok kaba bir davranış.

sonra ise konuşurken telefonu çaldı ve saatlerce amerikadan gelecek siparişleri hakkında telefonla konuştu. Daha sonra ise benim isteklerimi hiç sormadı. kendinin ne kadar muhteşem bir doktor olduğundan bahsetti. bana Rusya dan Fransa dan hastalar geliyor, yok dekanın kız kardeşi yok profesörün yeğeni vs vs. kısacası çok sinir oldum.

daha görüşme devam ederken başka bir hasta geldi ve dedi ki bir 5 dk müsade edin diye çekti gitti, diğer hasta ile ilgilendi. biz orda 20-25 dk tabiri caizse sap gibi kaldık.

bu doktorda karar kılma nedenim ise çok çirkin bir arkadaşım vardı, bu doktora burun estetiği yaptırdı ve burnu gayet güzel olmuştu. ayrıca hanım olması da tabi beni daha rahat hissettirir diye düşündüm.

neyse sonra hastalarının fotoğraflarını paylaştı ve onlar hakkında özel bilgiler de paylaştı ve bu beni rahatsız etti. çünkü ben de özel bir şey anlatsam onu da başka hastalara anlatabilir. bunu belki doktor olduğum için rahat söylemiş olabilir ama yine de hoş değil.

ayrıca bir çok hastanın fotoğrafı çok hoşuma gitmedi. hatta düşündüm bu önceki hali mi sonraki hali mi diye.

kızlar şimdi Cem Payaslı Bey'e de muayene olmayı düşünüyorum. bugün de ona gideceğim. ama bilmiyorum nasıl olacak. aslında hanım doktor isiyordum ama Aylin Karabulut'un tavrı hiç hoşuma gitmedi.

Siz de böyle bir sıkıntı yaşadınız mı? lütfen Aylin Hanım'a ameliyat olanlar yazabilirler mi? gerçekten çok kötüyüm :(

Back