Bence,yaşadığım sürece bakarak maksimum bir ay diyebilirim.Bir ay sonrası yine vücudumun,ağrılarımın hareketlerime verdiği kısıtlama doğrultusunda her işimi yapabiliyordum.. Bu süreci daha rahat atlatanlarda var tabi,o yüzden başkalarının ameliyat sonrası sürecine çokta dikkat etmek yanlış olabilir.Belki siz çok daha kolay atlatıp günlük yaşantınıza dönebilirsiniz tabi
Ameliyat sonrası koca ile olan münasebetler daha bir güzel oluyor aslında,çünkü kendini beğeniyorsun,gizleyecek bir şey olmuyor.Zaten erkeklerde diri,dolgun göğüs sever
Eşim ameliyattan sonra hemen dokunamadı tabi,kendisi benden çok korkuyordu bir şey olur diye.Masaj yapmaya,dokunmaya başladığımda bana kızıyordu elleme bir şey olacak diye
Hatta en son yahu elle artık,sen dokunmazsan birşeyler olacak dedim,sertleşiyor göğüs çünkü.. Doktorum bana artık rahat olabilirsiniz,çok abartmadan yavaş yavaş dokunun,ağrının izin verdiği şiddette sıkın ve hareket ettirin demişti.Eşime dokunmaya ben alıştırdım,onu hazırladım :)) Şimdi çok rahat tabi,iyiki bu ameliyatı olmuşsun diyor
Bende aynı durumları yaşadım canım inan,sadece sen yaşamıyorsun yani.Saten geceliklere hayranlıkla bakıyordum,elimi attığım sütyenler desteksiz olunca moralim bozuluyordu,nerede diri güzel göğüslü bir kadın görsem üzülüyordum canım sıkılıyordu.Hele denizde,tatilde,eşim yanımda olunca
Ahh ahh hiç açtırma o konuları
Şimdi Allahıma şükür çok rahatım,hiç imrenerek baktığım kimse yok.Herkes bana bakıyor