Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arzu Çağdaş hakkında kısaca gözlemlerimi vermek istiyorum. benim gibi merak edenlere belki yardımcı olur. çok canayakın, ilgili güleryüzlü bir bayan. eli çok hafif, çok detaylı size kısa sürede bilgi verebiliyor. kiloya karşı hassas.. normal kiloda hamile kalınması taraftarı. 4 kilo fazlam var. bence zayıfla öyle korunmayı bırak dedi. kanımca, onunla rahatlıkla normal doğum yapılır. :) kendisi ile bundan sonra devam etme kararındayım.
sevgiler.
ben daha önce avrupa hastanesinde bebek yoğunbakımında çalıştığımı sölemiştim başka bir forumda. herman işçiyi ve arzu hanımı iyi tanırım. herman bey bence sezeyanda bir numaradır. ama normal doğum için aynı şeyi söyleyemem. epizyolarında sorun yaşayan annelere şahit oluyorduk. ama arzu hanım sezeryanda herman bey e yakıjn derece de iyidir. zaten beraber çalışırlardı. normal doğumda da arzu hanım daha iyi diyebilirim gözlemlerime dayanarak.
çok teşekkürler. evet Arzu Hanım ile normal doğum yapmış birkaç kişi tanıyorum. çok da memnunlar. bende kendisi ile devam etmek isteğim 1) inanılmaz sempatik olup, empati kurabilmesi / ilgili olması 2)kiloya karşı hassas olması 3) normal doğum taraftarı olması.
Merhaba, bende senin gibi hamilelik öncesi kontrol ve testler için doktor araştırmasındayım.Herman bey veya Arzu hanım arasında kararsız kaldım yakında kontroller için gidicem.İnternetten araştırdım ama iletişim bilgilerini bulamadım yardımcı olursan sevinirim.Birde kontrollerde senden hangi testleri istedi ve toplam ne kadar mal oldu söyleyebilirmisin.
Teşekkür ederim.
Merhaba,
Arzu Hanımın muaynehanesi sanırım Aşçıoğlu plazada, peki buraya cevahir avm'den nasıl gidebilirim yakınmıdır.Yada en kısa yoldan nasıl gidebilirm?Ben eyüpten cevahire gelicem, ordan gidicem.
Şimdiden teşekkür ederim.