Dr.Arzu Çağdaş'a giden var mı?

dbasli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
28
2
86
İstanbul
Arzu Çağdaş tarafından kontrolleri yapılmış ve doğum yapmış olan arkadaşlar var mı? Bebek sahibi olmak istiyoruz artık, kendisine hamilelik öncesi gidip kontrollerimi yaptıracağım. kendisi hakkında bilgi sahibi olanlar varsa ve paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler..

ben ona gidiyorum. ikiz gebeliğim var. etrfımd pek çok kişide ona gidiyor. ablam 2 çocuğunu doğurdu arzu hanımda. bugun hatta bi arkdaşımızın doğumunda kendisi.. ben memnunum ama yine beklentiye göre değişir tavsiye ederim.

Arzu Çağdaş hakkında kısaca gözlemlerimi vermek istiyorum. benim gibi merak edenlere belki yardımcı olur. çok canayakın, ilgili güleryüzlü bir bayan. eli çok hafif, çok detaylı size kısa sürede bilgi verebiliyor. kiloya karşı hassas.. normal kiloda hamile kalınması taraftarı. 4 kilo fazlam var. bence zayıfla öyle korunmayı bırak dedi. kanımca, onunla rahatlıkla normal doğum yapılır. :) kendisi ile bundan sonra devam etme kararındayım.

sevgiler.

Arzu Çağdaş hakkında kısaca gözlemlerimi vermek istiyorum. benim gibi merak edenlere belki yardımcı olur. çok canayakın, ilgili güleryüzlü bir bayan. eli çok hafif, çok detaylı size kısa sürede bilgi verebiliyor. kiloya karşı hassas.. normal kiloda hamile kalınması taraftarı. 4 kilo fazlam var. bence zayıfla öyle korunmayı bırak dedi. kanımca, onunla rahatlıkla normal doğum yapılır. :) kendisi ile bundan sonra devam etme kararındayım.

sevgiler.

nerede görev yapıyor ve fıyat konusunda da bılgı paylaşırmısın?

kendisinin fulyada muaynehanesi var. Dr Herman ışçi ile ortak aynı muaynehaneyi paylaşıyor. 130 tl. muayne ücreti. özel sağlık sigortası anlaşma sağlamşlar. bazı özel sağlık sigortalarıda geçiyor.

.Arzu Çağdaş mükemmel bir doktor ve çok iyi bir insan.ben çok memnun kaldım.hastasıyla çok güzel ilgileniyor.biz artık arkadaş olmuştuk sanki,o derece yakın ilgileniyor.hiçbir endişen olmasın.

Ben de Arzu Hanıma gidiyorum gebeliğimin başlangıcından beri. Gözüm kapalı güvendiğim bir doktor doğumu da inşallah o gerçekleştirecek. Kesinlikle seni boşu boşuna strese sokmayan gereksiz testlerle uğraştırmayan kısaca harbi bir doktor.

bende arzu hanmın hastalarından biriyim.. çoook memnunum..ben zor bi hastayım bende pko vaar başımdan geçen 2 düşük var kanda pıhtılaşma var ...2 düşük basımdan gectikten sonra onunla tanıştım.. keşke daha önce tanısaydım. bıkmadan yılmadan bnmle ugrastı.hiç bi zaman basından savmadı ve suan 11 haftalık hamileyim.bnmle cok güsel ilgileniyo.kesinlikle daha önce gittiğim bazı doktorlar gibi paracı değil. şiddetle tavsiye ediyorum kendisini. şimdiye kadar gittiğim en kaprissiz doktor...

Merhabalar,

5 haftalık hamileyim. geçen haftasonu ilk muayneme kendisine gittim. çok ilgili ve çok sevecen. Kısmet ise bebeğimi kendisinin dünyaya getirmesini istiyorum..

ben daha önce avrupa hastanesinde bebek yoğunbakımında çalıştığımı sölemiştim başka bir forumda. herman işçiyi ve arzu hanımı iyi tanırım. herman bey bence sezeyanda bir numaradır. ama normal doğum için aynı şeyi söyleyemem. epizyolarında sorun yaşayan annelere şahit oluyorduk. ama arzu hanım sezeryanda herman bey e yakıjn derece de iyidir. zaten beraber çalışırlardı. normal doğumda da arzu hanım daha iyi diyebilirim gözlemlerime dayanarak.

ben daha önce avrupa hastanesinde bebek yoğunbakımında çalıştığımı sölemiştim başka bir forumda. herman işçiyi ve arzu hanımı iyi tanırım. herman bey bence sezeyanda bir numaradır. ama normal doğum için aynı şeyi söyleyemem. epizyolarında sorun yaşayan annelere şahit oluyorduk. ama arzu hanım sezeryanda herman bey e yakıjn derece de iyidir. zaten beraber çalışırlardı. normal doğumda da arzu hanım daha iyi diyebilirim gözlemlerime dayanarak.

çok teşekkürler. evet Arzu Hanım ile normal doğum yapmış birkaç kişi tanıyorum. çok da memnunlar. bende kendisi ile devam etmek isteğim 1) inanılmaz sempatik olup, empati kurabilmesi / ilgili olması 2)kiloya karşı hassas olması 3) normal doğum taraftarı olması.

çok teşekkürler. evet Arzu Hanım ile normal doğum yapmış birkaç kişi tanıyorum. çok da memnunlar. bende kendisi ile devam etmek isteğim 1) inanılmaz sempatik olup, empati kurabilmesi / ilgili olması 2)kiloya karşı hassas olması 3) normal doğum taraftarı olması.

Merhaba, bende senin gibi hamilelik öncesi kontrol ve testler için doktor araştırmasındayım.Herman bey veya Arzu hanım arasında kararsız kaldım yakında kontroller için gidicem.İnternetten araştırdım ama iletişim bilgilerini bulamadım yardımcı olursan sevinirim.Birde kontrollerde senden hangi testleri istedi ve toplam ne kadar mal oldu söyleyebilirmisin.
Teşekkür ederim.

Merhaba, bende senin gibi hamilelik öncesi kontrol ve testler için doktor araştırmasındayım.Herman bey veya Arzu hanım arasında kararsız kaldım yakında kontroller için gidicem.İnternetten araştırdım ama iletişim bilgilerini bulamadım yardımcı olursan sevinirim.Birde kontrollerde senden hangi testleri istedi ve toplam ne kadar mal oldu söyleyebilirmisin.
Teşekkür ederim.

Merhaba Neslicel,

bende senin gibi aynı iki doktor arasında kalmıştım. aynı klinikte çalışıyolar, yanyana odalarıda. ama Arzu Hanımın normal doğumu tercih etmesi ve arkadaşımın hamileliği boyunca yakından ilgilenmesi (kendisi demir ilacına başladığında kaşınmaya başladı, arkadaşım hemen Arzu hanımı aradı, hemen cilt doktoruna gitmesini söyledi. hatta randevusunu arzu hnm aldı. kendisini aradı saatini söyledi,sonra bana geliyosun dedi, birkaç günde arayarak takip etti.) beni yönlendirdi.ben böyle ilgi istiyorum..

mart sonunda kontrole gittim, uzun zamandır smear testi yaptırmadıysan, onu yapabilir. onun dışında folbiole başlatıyor (ben gitmeden başlamıştım.).. birde; açlık kan şekeri, hemogram, tsh, Rubella , hbg ag, anti hbs, anti hcv, cmv ıgg istiyor. ben dışarıda sgk indirimli laboratuvarda yaptırdım. 190 tl tuttu. bunların hepsi maliyetli, gebe olmadığın içinde özel sağlık sigortası karşılamıyor. bana herhangi bir sorun olmadığını söyledi. temmuza kadar dene, olmazsa heme geliyosun yumurtlama takibi yaparız dedi (arkadaşım yumurtlama takibi ile hamile kalmıştı). ben ilk deneme ile hamileyim şimdi. önümüzdeki hafta içi yine gidicem. kalp atışını duyacağız inş.

iletişim numarası; 0212 313 19 84

sanada bol şans diliyorum, doktor seçimi çok önemli. her iki doktorda harika. küçük nüanslar ayırıyor..

danışmak istediğin bişey olursa seve seve yardımcı olurum.

sevgiler.

Merhaba Dbasli,

Ayrıntılı ve detaylı cevabın için çok teşekkür ederim.Bu kadar ilgili bir doktor ile karşılaşman gerçekten büyük şans, sizlerin sayesinde benim gibi doktor arayışında olanlar için önemli bilgiler ediniyoruz.Bende en kısa zamanda kendisine gitmeyi düşünüyorum, Herman bey'de çok iyi bir doktordur eminim ama Arzu Hanım'ın bayan olması ayrıca bir rahatlık veriyordur.Tabii ki ilgi,alaka ve bilgiside en büyük etkendir.

Senin içinde çok sevindim tebrik ederim.Allah hayırlısıyla, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ılgilendiğin için çok teşekkür ederim
Sevgiler,

Merhaba,
Arzu Hanımın muaynehanesi sanırım Aşçıoğlu plazada, peki buraya cevahir avm'den nasıl gidebilirim yakınmıdır.Yada en kısa yoldan nasıl gidebilirm?Ben eyüpten cevahire gelicem, ordan gidicem.
Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,ben 19 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim ve doktorum Arzu Hanım.Gerçekten herkese tavsiye ederim.Parayla işi olmayan tamamen size odaklı bir doktor.Kendinizi onun yanında çok rahat hissediyorsunuz.

Merhaba,
Arzu Hanımın muaynehanesi sanırım Aşçıoğlu plazada, peki buraya cevahir avm'den nasıl gidebilirim yakınmıdır.Yada en kısa yoldan nasıl gidebilirm?Ben eyüpten cevahire gelicem, ordan gidicem.
Şimdiden teşekkür ederim.

merhabalar,

cevabım geç olduğu için üzgünüm. düşük tehlikesi içindeyim. doktorum (arzu hnm) bu hafta istirahat verdi ve hiç kalkmadan, sürekli yatıyorum. yarın kontrolüm var ve durumu belli olacak. cerrahi hastanesinin hemen yanında diyebilrim klinik. cevahirden yürüme mesafesi değil sanırım. ben hep beşiktaş tarafından gidiyorum. net o yolu bilmeiyorum. ama cevahire yakın.

sevgiler.

Back
X