- 4 Ağustos 2011
- 1.008
- 5
edirnecim bugün aret beydeydim rahim kalınlığım aynıymış adet olunca tüp tedavisine başlıycaz toplanan yumurtalar döllendirilip dondurulucak,daha sonra rahim kalınlığı için tedavi uygulayacak rahim normal kalınlığına gelince transfer yapacakmış buda kaç ayı bulur beli değil.ultrasonla bakarken rahim bizi baya uğraştıracak dedi.hayır anlamadığım o kadar dr gittim hiçbir tanesi benim böyle bir sorunum olduğunu söylemedi,napıyım aret beye güvenmek istiyorum.ilaçsız tüp bebeği dedim oyalanmak olur dedi.benden haberler böyle edirne bakalm sonu ne olur
normal kadın doğumcular söylememiş olabilir benimde hi. bitnaesi rezervin az dememmişti bana oyalayıp durdular 1.5 yıl beni doktoruna güvenmek önemli bende başta tereddüt etmiştim ama herşey söylediği gibi oldu herkesin tedavsi farklıdır tüp bebekte tek redavi yöntemiyok biliyonsun kişiye göre belirleniyo benim senin gibi olup tedavi gören ark.larmız var ben ağustos ayında tüp bebek yaptıracaklar topiğindeyim istersen oraya uğra sor akr.lar yardımcı olurlar nasıl tedavileri yürüdü