Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

günaydın kızlar ben daha once 2 kez tup denemesı yaptım umutta bı tanesı kımyasal dıgerıde kürtajla alınmak zorunda kaldı bı arkadsım 42 yasında aret beyın sayesınde sımdı 2 yasında ıkız kızları var aslında hep bana oraya gıt demıstıde uzak olduğu ıcın gtmemıstım.
.aret beye gıdenler memnunmusunuz bıde benım bu 3.deneme olucak acaba 2 embrıyo koyarmı yas 26 bu arada fiyatlar hakkında bılgı verırmıısnız ortamı nasıl muayene ucretı 250 mılyonmus cok kalabalık olduğunu söyleyenler olmuş her hastayla güzel ılgılınelıyormu bıraz bılgı verırsınız cok sevınrım..
aslında ben 3.deneme ıcın umuta gidelim gene dedim eşime ama istemedi bide burayı bi arastırcam hakkımızda hayırlısı

Ben henüz gidemedim ama bildiklerim fiyat 250 muayene için bayan dr suzan hanım için 150 ve yaşa bakılmadan eğer durumun onu gerektiriyorsa 2 embriyo transfer ettiklerini biliyorum.

Son düzenleme:
lale bugün transferimin 8. günü ve dün akşam kanla karışık akıntı geldi sence olmadımı:KK43:aret bey 2 tane koymuştu hemde :KK43:

Hayatim istenen belgelerde tup yada asilama yaptirdiysaniz hastana onayli raporunu getirin yaziyordu amerikanla umutu aradim hazirlayip verecegiz dediler onlarda biliyormus bunun istendigini. Devlet herhalde gecmisede bakiyor tabi birsey varsa.

na kadar ihmalkarlık yapmış merkez benim ilk görüşmeden sonra istemişlerdı echomar a yönlnendirdiler orda çektrdim rahme bakalım dıye tüpler açıkmı kapalımı nerden bilecekler
bu arada nasıl geçti süleymanıyeye gıtınnmı bende denız hastanesınde tahillerim vardı aret beyın istediği onu yaptrdım sadece 2 tane kaldı temz çıktı tahiller

lale bugün transferimin 8. günü ve dün akşam kanla karışık akıntı geldi sence olmadımı:KK43:aret bey 2 tane koymuştu hemde :KK43:

inş cnm tutunma kanamasıdır bozma moralini
canım merhabaa gelişmeler mi var tedaviye başladınmı? inşlh bu sefer yüzün güler canımmm
canım benım daha başlamadım ön görüşme yaptım eşimde sorun çıktı aret beyın merkezınde tedavıye başladık eşimin durumlar düzlsin biraz bende bu arada rapor çıkarıyım dedım inş cnm burda başlayacağım tedavıye sen neler yaptın

günaydın kızlar ben daha once 2 kez tup denemesı yaptım umutta bı tanesı kımyasal dıgerıde kürtajla alınmak zorunda kaldı bı arkadsım 42 yasında aret beyın sayesınde sımdı 2 yasında ıkız kızları var aslında hep bana oraya gıt demıstıde uzak olduğu ıcın gtmemıstım.
.aret beye gıdenler memnunmusunuz bıde benım bu 3.deneme olucak acaba 2 embrıyo koyarmı yas 26 bu arada fiyatlar hakkında bılgı verırmıısnız ortamı nasıl muayene ucretı 250 mılyonmus cok kalabalık olduğunu söyleyenler olmuş her hastayla güzel ılgılınelıyormu bıraz bılgı verırsınız cok sevınrım..
aslında ben 3.deneme ıcın umuta gidelim gene dedim eşime ama istemedi bide burayı bi arastırcam hakkımızda hayırlısı

merhaba bende geçen hafta ilk kez muayeneye gittim 2 başarısız denemem var bahçecide benıde bu hastaneye devlet hastanesınden bır dr yönlendirdı aret beye güvenebilirsın dedi embriyolugunuda tannıyorum oda çok başarılı dedi ve 40 yaşında arkadaşımın ablası var oda aret beyde 2.tedavısınde hamıle kaldı
memnun kaldım ben kendısınden diğer mezkezde ilk görüşmeye gittiğizde hemşireyle muhatap oluyorduk tüm soruları onlar soruyordu bu merkezde dr bırebır kendısı ilgilendı inş bu şekilde devam eder ben ilk görüşmede sordum embriyo transferini 3 deneme olucğı çin 2 embriyo transfer ederiz dedi 30 yaşıma gireceğim bende

na kadar ihmalkarlık yapmış merkez benim ilk görüşmeden sonra istemişlerdı echomar a yönlnendirdiler orda çektrdim rahme bakalım dıye tüpler açıkmı kapalımı nerden bilecekler
bu arada nasıl geçti süleymanıyeye gıtınnmı bende denız hastanesınde tahillerim vardı aret beyın istediği onu yaptrdım sadece 2 tane kaldı temz çıktı tahiller

Merhaba cnm, tahlillerinin iyi gitmesine sevindim benimde tuhaf ama cok iyi ve hizli gelisti hemen dosyami actilar kan verdim ve jinekolik muayene yaptilar hic beklemedim bir saate cikmistim umarim hep boyle devam eder simdi esimin sperm testinide 27 aralikta yapacaklar dosyami tamam olarak sunacagim. Rapor icin tek umudum esimin sperm sayisinin 2 milyon olmasi ilk kez sayinin az olmasi ise yarayacak.Bu arada tekrar sordum gecmiste yapilan asilama tup ne varsa merkezlerden raporlarini dosyaya mutlaka istiyorlar. Sende Aret beyde raporlumu yaptiracaktin cnm.

Merhaba cnm, tahlillerinin iyi gitmesine sevindim benimde tuhaf ama cok iyi ve hizli gelisti hemen dosyami actilar kan verdim ve jinekolik muayene yaptilar hic beklemedim bir saate cikmistim umarim hep boyle devam eder simdi esimin sperm testinide 27 aralikta yapacaklar dosyami tamam olarak sunacagim. Rapor icin tek umudum esimin sperm sayisinin 2 milyon olmasi ilk kez sayinin az olmasi ise yarayacak.Bu arada tekrar sordum gecmiste yapilan asilama tup ne varsa merkezlerden raporlarini dosyaya mutlaka istiyorlar. Sende Aret beyde raporlumu yaptiracaktin cnm.

canım çok sevındım hızlı gelışmesıne inş hemen verirler çok bekletmeden muayenede smır fılanda aldılarmı?
evt canım bende raporlu yaprıracağım inş sorunsuz çıkartırım bende maddı olarak çok sıkıştık o yuzdende çok ara verdım
şidmı rapor hakkımı kullanmak istıyorum
aşılamayı jınemedde taksen çamlıbelde yaptrmıştım baya bı oldu bahçecıylede hi muhatap olmak ıstemıyorum embrıyo bılgılendırme formu var transfer sayısı fılan yazıyo onu görürrmeyı düşünüyorum bende inş kabul ederler merkezın benım için avantajı evımede yakın yuruyerek bıle gıdebılıyorum

smir almadilar birde adet bitince muayene edeceklermis. hayatim rapor iki uc ayda cikiyor ona gore basvusunu ayarlarsin. bence hastanelerinden yazilarini al o yazilar hakkimiz ben hic doktorlarla muhatap bile olmadim direk halkla iliskileri aradim 2009 da yaptirdigim amerikan hast bile vardi hazirlamis. gecmiste deneme olmasi ve olumsuz sonuclar raporu almayi kolaylastiriyormus. yoksa ilacla asilamayla oyalayabiliyorlar.iyi gecelerrrr

canım sen korkuya kapılma yerleşme kanamasıdır inşALLAH şuan nasılsın yine geliyor mu?

Son düzenleme:
Kızlar ön görüşme için yada muayene için gittiğinizde imsi tekniğini soran oldumu?Bana telde hemşirelerden biri herkeze uygulanmıyor sadece gerekli olan kişilere demişti aklım karışmıştı sonuçta imsi tekniği pozitif sonuç almayı etkiliyor.

smir almadilar birde adet bitince muayene edeceklermis. hayatim rapor iki uc ayda cikiyor ona gore basvusunu ayarlarsin. bence hastanelerinden yazilarini al o yazilar hakkimiz ben hic doktorlarla muhatap bile olmadim direk halkla iliskileri aradim 2009 da yaptirdigim amerikan hast bile vardi hazirlamis. gecmiste deneme olmasi ve olumsuz sonuclar raporu almayi kolaylastiriyormus. yoksa ilacla asilamayla oyalayabiliyorlar.iyi gecelerrrr

Canim cok tsk ederim bende onumuzdeki adet doneminde gidecegim o zamana kadar ayarliyim bende

canım hayırlı olsun ozaman tedavin inşlh. Rabbim emeklerini boşa . valla ben halen üniv. haber bekliyorum çağırdıklarında başlıycaz tedaviye inşlh

canım hayırlı olsun ozaman tedavin inşlh. Rabbim emeklerini boşa . valla ben halen üniv. haber bekliyorum çağırdıklarında başlıycaz tedaviye inşlh

Canim benim cok tsk ederim.rapor isleri filan derken baya bi uzun surer tedaviye baslamam ama artik acele etmiyiyorum hangi vakit hayirliysa ozamn baslayalim canim

premature bebegi izledinizmi arkadaslar ben cok etkilendim

Le fabuleux destin d'un bébé prématuré - Vidéo - Vlog | TVA

X