- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
anladım canım 13.30 daydı randevum 14.30 da görüşebildim benim bugüne kadar yapılan testlere tedavilere baktı jinekolojik muayane etti..sonuç: rahim filmi istedi ve bazı kan testleri rahim filmini çektrdim temiz çıktı..kan testleri içinde haftaya boğuşucam...
kafam çok karışık yaa beni pek tatmin etmedi doktor hakkında pekde bilgim yok ben kaderciyim ne bilim daha önce çok iyi merkezdeydim ama orada da sıfır ilgiydi memorial aklımda şu testlerimi yaptırayım oraylada görüşürüm..bilmiyorum kısacası..
senin fiyatlarla ilgili bilgin varmı ne düşünüyorsun...
aret beyle görüştügüm hafta 4 dr ile görüştüm en ilgisiz bulduğum aret beydi. ücreti 3500 artı ilaçlar ve tahliller. fiyatı probleme göre iniyor bir arkadaşa 3000 e yaptı benim yaş ileri diye 2 ayda bir deneyeyim çok bekleyemem diye 2500 artı ilaçlar dedi. ama bu fiyata inen medicana çamlıca faruk beyi çok daha ciddi ve güvenilir buldum ona gideceğim. memorial hale hn çok iyi çok güven verdi. ücret 1900 eur artı ilaçlar. çidere üye olursan ilk muayene ücretsiz ve 1650 eur+ilaçlar. ilk tedavim almanda olup bana çok pahalıya malolduğu için memoriala gidemiyorum şu an. bu arada aret bey pek kimseye e2 kontrolu da yapmıyormuş. tmam benim ohss riskim yok ama e2 yumurtaların kalitesini v de gösteriyormuş bildiğim kadaıyla. yani en azından başlarken ve toplama zamanı gerekir diye düşünüyorum.