Esroş girmedi nete bugün..
Sende fazla uykusuz kalma canım erken uyanıyorsun..
Ben bi face bi foruma bakıp bakıp geziyorum önceden bu kadar net müptelası değildim kötü alıştım.
Nilü msj kutunu sil dolu msj yollıycam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esroş girmedi nete bugün..
Sende fazla uykusuz kalma canım erken uyanıyorsun..
Ben bi face bi foruma bakıp bakıp geziyorum önceden bu kadar net müptelası değildim kötü alıştım.
kızçelerrrrrrrrrr bugünde test yaptırdım 116,5 çıktı. bebişim sanırım büyüyor :))
ama aşırı şiştim ve artık nefes dahi alamıyorum. yumurta toplama sonrası fazla yumurta alınanlarda bu tip şikayetler oluyormuş. yürürken otururken yatarken hiç huzurum yok. merkezi aradım aret bey yokmuş ama yarına suzan hanıma randevu verdiler hem testlerinizi getirin dedi hemde muayene edelim dedi. umarım bişeyler verirde şu işkencem son bulur
kızçelerrrrrrrrrr bugünde test yaptırdım 116,5 çıktı. bebişim sanırım büyüyor :))
ama aşırı şiştim ve artık nefes dahi alamıyorum. yumurta toplama sonrası fazla yumurta alınanlarda bu tip şikayetler oluyormuş. yürürken otururken yatarken hiç huzurum yok. merkezi aradım aret bey yokmuş ama yarına suzan hanıma randevu verdiler hem testlerinizi getirin dedi hemde muayene edelim dedi. umarım bişeyler verirde şu işkencem son bulur
Nilü msj kutunu sil dolu msj yollıycam
canım iden in dediği gb umut oldun bizlere
İnşALLAH iyileşirsin kısa süreli bir sıkıntıdır hamişliği çok bekledin doya doya tadını çıkarmak senin ve bizler gibilerin hakkı gelince yazarsın tekrar bizlere
Saol canım güzel düşüncelerin için eminim sende çok güzelsindir kalbin öyle çünkü önemli olan iç güzellik değil mi kalbimiz gönlümüz yaptıklarımız değil mi ? Allah hepimizi kalbi gönlü güzel olanlardan eylesin
Canım bişey sorcam sen ince yüzlü ince yapılı narin uzun boylu sayılır bi kızmısın :)
Saol canım güzel düşüncelerin için eminim sende çok güzelsindir kalbin öyle çünkü önemli olan iç güzellik değil mi kalbimiz gönlümüz yaptıklarımız değil mi ? Allah hepimizi kalbi gönlü güzel olanlardan eylesin
Canım bişey sorcam sen ince yüzlü ince yapılı narin uzun boylu sayılır bi kızmısın :)
Daha önceden karşılaşmışız demekki uzun zamandır da dertleşiyoruz kader buluşturuyor bizi canım :)
Aynen canım hatta içimden ne güzel kız tek başına burda napıyor herhalde o da eşini bekliyor diye geçirmiştim :)
Kısmet işte canım nerden nereye
Alışkınız canım tek tabanca bu işleri halletmek için dimi hafızanı tebrik ediyorum bu arada
Ebru nasılsın ben yoğun tempoda çalışıyorum :) annemler geliyorlar da hazırlık aşaması
Bir yandanda sancılarım var az kaldı hiperoskopiye sanırım
Olmasak bu ay gerek kalmasa tüp'e
Aret bey aynı durumda bana o ay transfer yapmamıştı,.size neden yaptı acaba?
transfer öncesi hiç birşeyim yoktu. yumurta topmala sonrasıda bi sıkıntım olmadı. sıkıntım bu hafta başladı. transferden 3-4 gün sonra yani artık hat safhaya ulaştı. bu sorunlar olsaydı öncesinde sanırım oda yapmazdı.
Nilü senin amh ne zaman çıkıcak bide adet bitince diğerini yaptırcaktın varmı daha canım?