- 24 Haziran 2013
- 30
- 0
- Konu Sahibi paradigma006
Bu yazıyı şu anda hasta yatağımda yazıyorum. Eğer hymenoplasty operasyonu geçirecekseniz kesinlikle bu doktorun kapısının yanından bile geçmeyin! Operasyonum şöyle gerçekleşti,2000 lira ücret ödendi, uygulama odasına alındım narkoz verildi. Buraya kadar herşey iyi. Daha sonra uyandım ve bekleme odasına aldılar arkadaşım da yanımda. Çok üşüyorum, belimde ve karnımda çok şiddetli sancılar oluyor. Daha fazla dayanamadım doktoru çağırmalarını rica ettik. O da ne doktor beyimiz çıkmış gitmiş, müşade süresi bile beklememiş. Şok olduk. Telefonla aramalarını rica ettik. Yok efendim açlıktanmış gidip bişeyler yiyecekmişim, ben yatakta kıvranıyorum doktorun dediğine bakın. Gidemiyorum bari yemeği buraya sipariş edelim madem öyle dedik. 3-5 tane sekreter kız başımda "amaa kapanmıştır oralar, servis yapmıyorlardır, biz de çıkacaz sizi bekliyoruz" Ben orada ölüyorum adamların dediğine bakın gidin artık dediler resmen. insalık dışı bir muameleydi resmen, hastaneye gitmeyi düşündüm acilde ne diyecektim rezil olacaktım, tekrar doktoru arattım ben konuştum bu sefer zar zor, durumu anlattım yok yemek ye diyor yok bilmem ne diyor kıpırdayamıyorum diyorum, en son bağırdı "BEN NE YAPABİLİRİM??" evet doktor olan kendisi parayı cebe indiren kendisi bir de bana telefonda bağırıyor , inanın bir tansiyonumu bile ölçmediler. Ben bu doktora bu kliniğe ne yapayım şimdi? Paramızla canımızdan oluyorduk, operasyon gecesi evde daha kötüydüm kan kaybediyorum başım dönüyor, tuvalete gittim geldim gözüm karardı yere düştüm arkadaşım öyle buldu beni yerde. O da çok üzüldü durumuma Allah belalarını versin diyor. Siz siz olun adını duysanız bile bu doktorun şu yaşadıklarımdan sonra benim gibi tecrübesiz davranmayın doktorunuzu iyi araştırın. Arda Kat.rcıoğlu ve kliniği Mia.last'dan uzak durun, ölümün kıyısına gelmeyin.