• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr alper Özer izmir Buca hastanesi

kararsizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
1
0
1
35
Merhaba
Acil yardımınıza ihtiyacım var
Alper beye ağustos ayında gittim yeni sıram geldi bu Salı ameliyatım var bana kadar yapılan tüm burunları beğendim fakat şimdi içime kurt düştü acaba kötüleri paylaşmıyor mu? İnternette yapılan tüm yorumlar güzel ama kötü yorumlar yayınlanmıyor mu anlamadım çok kararsız kaldım yarın ameliyat için son kez görüşmeye gideceğim emin olana kadar yaptırmasam mı? Aranızda alper beyden burun ameliyatı olan var mı? Lütfen yardımcı olun

Merhaba
Alper beye ağustos ayında gittim yeni sıram geldi bu Salı ameliyatım var bana kadar yapılan tüm burunları beğendim fakat şimdi içime kurt düştü acaba kötüleri paylaşmıyor mu? İnternette yapılan tüm yorumlar güzel ama kötü yorumlar yayınlanmıyor mu anlamadım çok kararsız kaldım yarın ameliyat için son kez görüşmeye gideceğim emin olana kadar yaptırmasam mı? Aranızda alper beyden burun ameliyatı olan var mı? Lütfen yardımcı olun
İyi akşamlar,
Alper Bey hem ameliyat olana kadar hem de ameliyat sonrası gerçekten ilgilenip, doğru yönlendirmeler yapmıştı. İçiniz rahat olsun bu süreci en iyi şekilde atlatacağınıza eminim 🙏🏽

Merhaba Alper Bey hakkında bir fikrim yok ama şunu net söyleyebilirim ki hiçbir doktor yaptığı kötü burunları paylaşmaz. Gösterdikleri veya sosyal medyada paylaştığı burunlar yaptığı en iyi işler bundan emin olabilirsiniz. Kötü yorumları da kaldırmaları yüksek ihtimal. Ameliyat olup memnun kalan biriyle konuşsanız bile sizin ameliyatınızın iyi geçeceğinin garantisi yok bu her doktor için geçerli tabi. O yüzden siz doktorla konuştuğunuzda o güveni hissederseniz ona göre karar verin derim.

Merhaba
Merhaba ameliyat oldunuz mu nasıl geçti

Back