• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ahmet Işıkdemir (ANKARA) hakkında bilgisi olan? (ACİL)

nazelaa

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
5
0
16
İstanbul
Merhabaa :) Hemen konuya giriyorum :)

Dr. Ahmet Işıkdemir'e hem deviasyon hem de estetik ameliyat olmayı düşünüyorum... Kendisi Turgut Özal Üniversitesi hastanesinde çalışıyor...

Bu doktora ameliyat olan ya da bi bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim :)

Şimdiden çok teşekkürler :)

Merhabaa :) Hemen konuya giriyorum :)

Dr. Ahmet Işıkdemir'e hem deviasyon hem de estetik ameliyat olmayı düşünüyorum... Kendisi Turgut Özal Üniversitesi hastanesinde çalışıyor...

Bu doktora ameliyat olan ya da bi bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim :)

Şimdiden çok teşekkürler :)[/QUOTE
Merhaba ahmet isikdemire ocakta kardesim ben ve arkadasim ameliyat olduk.son derece guven verdigi icin tercih ettik kendisini.ve gayet memnunuz.basarili saglam bi burun yapti.ellerine saglik.tabiki beklentinizi belli etmenizi tavsiye ediyorum.ne istediginizi soylemeniz sizin icin daha tatmin edici bir sonuc verecektir.ahmet beyi tercih ettiginiz icin memnun olacaksiniz

Bende ahmet beya burun estetiği olmayi düşünüyorum ameliyat olanlar bana bana bilgi verebilir misiniz ameliyatiniz acikmi yoksa kapalimi oldu hangisi daha iyi olur cevaplarsaniz sevinirim

kızlar acil yardımlarınızı bekliyorum.ne yapacağımı nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum ve çok kısıtlı vaktim var.lütfen geri dönün

Back