• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dpo11de test sonucum bakaar mısınız???

melodisa

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
296
Puanlar
18
Selamlar dpo11deyim sağ yan ağrılarım ve eğilince batma oluyor 13 ocakta yumurtlama oldu ve değelendirdik 9,11,13 Ocak değerlendirdik ağrım ve batmam devam edince test yaptım ve sonucumu ekliyorum sizce var mıdır adet günüm Salı günü. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻❤️

Eklentiler

• IMG_2627.webp
    IMG_2627.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 404
Ben var gibi gördüm ya var bence orada 😍 ancak bir tane daha mı test yapsanız garanti için?

Kanı sonra vereceksiniz o zaman siz bilirsiniz 🙃 sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah 💕

Selamlar dpo11deyim sağ yan ağrılarım ve eğilince batma oluyor 13 ocakta yumurtlama oldu ve değelendirdik 9,11,13 Ocak değerlendirdik ağrım ve batmam devam edince test yaptım ve sonucumu ekliyorum sizce var mıdır adet günüm Salı günü. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Canım çok silikte olsa var gibi görünüyor koyulaşma takip et derim ben hemen ümitlenmeden sonra kan verirsin inşallah vardır sana tutunur bebeğin 😍

Merhaba günlerimiz aynı benimde adet yarın silik bir çizgi var umarım hamilesinizdir 🥰 benimde böyle silik çıktı kan verdim 16 çıktı 😘

Merhaba günlerimiz aynı benimde adet yarın silik bir çizgi var umarım hamilesinizdir 🥰 benimde böyle silik çıktı kan verdim 16 çıktı 😘
Yaa sağlıkla büysün inşallah testte koyulaşma takip edip kan vermeyi düşünüyorum bakalım😍❤️🙏🏻

Ay benimde dpo 9 ovü ile takip ediyorum ama hiç tık yok sanırım bu ay pas benimde

Yaa sağlıkla büysün inşallah testte koyulaşma takip edip kan vermeyi düşünüyorum bakalım😍❤️🙏🏻
İnşallahh vardır sizinde bu kadar erken öğrenmek aşırı stres ve kaygı yarattı bende tabi hayırlısı 😍

Var gibi duruyor kuzum hayırlısı olsun inşallah 🥰 benimde devam ediyor ağrılarım dpo 9 bugün bakalım ne çıkacak ♥️

İnşallahh vardır sizinde bu kadar erken öğrenmek aşırı stres ve kaygı yarattı bende tabi hayırlısı 😍
Erken öğrenmek gerçekten hem çok güzel hem çok kaygılı bakalım sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻❤️

Back
X