DP'lerden alıp memnun kaldığınız parfumler nelerdir?

Amorous

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
143
2
116
37
İstanbul
kıslar selam :sm_cool:
Dp'den parfum alıcam ama hangisinden alsam bilmiyorum.biii sürü marka var ordaa Hep avon kullanırdım.DP ye gittiğimde hemen karar verip alabileceğim bi parfum istiyorum(orda çok düşününce kıslar gıcık gıcık bakıyor bende sinir oluyorum) sizin tavsiyelerinizi bekliom öptümm hepinizi :enbuyukkk:

agır koku kullanıyosan Hypnotic Poison yazlık bişey istiyorsan Hot Couture tavsiye ederim

canım bir arkadaşım dp den gucci rush 2 alıyor.çok ama çokk güzel kokusu.sana kesinlikle tavsiye ederim.herkes soruyor kokusunun ne olduğunu...ben miracle almıştım dp den ama hemen uçup gidiyor kokusu.gerçi bu benden de kaynaklanabilir.bana uymamıştır belki miracleŞeniz

dp den 212 sexy almıştım çok hoş bir koku ama yaz için uygun değil, yaz için daha hafif kokular olabilir tommy girl, miracle gibi

öğle vakitlerine koku alma daha gelişmiş oluyormuş o zaman gidebilirsin:)
dp iyi bence ben de kullanıyorum ama bana bir süre sonra alkollü geliyor koku
bileğine denettiriyorlar bir kaç saniye geçsin alkolü uçsun öyle denemeni tavsiye ederim ve o gün hemen alma
farklı yerlere denettir 1 gün geçsin hangi parfümü daha çok seversen onu alırsın bence en ideali orta boy

sitedeki en beğenilen parfumler arasında karar vercem
* armani she
*candy
*Dior J'adore
*Ralph lauren ralph
*bide escadanın bi çeşitine bakıcam hangisini beğenirsem alcam artık sizin de yaz koku onerilerinizi bekliom

evet bende sürcem parfumu gun boyu gezip sonra karar vercem diğer türlü anlaşılmıyor koku değişiyor

Dp Den Sürekli Alirim En Gözde Parfüm Lancome We Bi Deneyin Görceksiniz.onu Kullandiğimda Herkes Sorar Birde Okadar Kalicidir.
Bide Hugo Boss Women Favorim...

canım insanların beğendiği senin hoşuna gitmeyebilir. böyle parfüm almamalısın. senin tenine ruh haline bağlı.. mesela burda yazılan kokuların bazılarını hiç sevmiyorum ben, senle alakalı yani bence bu şuna benziyor: tişört alıcam kızlar hangi rengi seviyorsunuz ona göre alıcam gibi dp'ye gittiğinde bileğine sür hangilerini beğendiysen ama hemen alma. çık dışarıya gez dolaş 3 4 saat sonra bidaha kokla bakalım. hangisi hoşuna gittiyse onu al, çünkü ilk yoğun bir şekilde alkol kokuyor açık parfümler. o da kokuyu bastırıyor.

kıslar bi siteden orjinal tester hypnose posion aldım bakalım nasıl gelecek bugün kargoya veriyorlar.

kızlar dün taklit parfüm satan bi yerden ralph loren ralph aldım. kokusu çok güzel tatlı tatlı burnuma geliyor, kalıcıda. orjinali nasıl bugün deneyip karşılaştırıcam. hemde çok ucuz.eğer orjinali bu kokuya yakınsa güzelmiş bence.tavsiye ederim bu parfümü.
eşime de lacoste red aldım oda çok hoş kokuyo.

bence davidoff cool water süper ben onu kullanıyorum tavsiye ederim yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…