ben dp'deki euphoria'yı hiç beğenmiyorum. orjinaliyle alakası yok. ama bargello'daki daha benziyor. tabi o da orjinalinin birebir aynısı değil. yine de kullanırken iltifat aldım:) burberry kullanmıştım daha doğrusu kullanamamıştım attım çöpe. bir tek davidoff cool water orjinlinden bile kalıcıydı. memnun kaldım:)
esim bana almis kokusunu begendim ilk defa duyuyorum bu parfumu
viyanaya yeni acilmis subesi c20 nedir ne deyildir kizlar
numarali parfümmü olurmussss
annem de bana dp den bu hafta c34 kodlu bır parfum almıs .hıc begenmedım .bu parfumun adı ne kızlar bılıyor musunuz?
ben geçen gün C32 aldım yeni eklemişler sanırım kapıda öyle yazıyordu çünküDP de kodlar 30a kadar tatlım c34 diye bir kod yok :S
DP de kodlar 30a kadar tatlım c34 diye bir kod yok :S
alla alla sasırdım sımdı
ee nıye bunun uzerın de c34 yazıyor kı :44: yanlıs mı yazdılar acaba bılemedım sımdı :44:
sısesı posetı ambalajı herseyı d&p.hatta yanı basımız da olan d&p subesınden almıstır kesın .
ulen anne yoksa d&p nın de mı cakmasını buldun
alla alla sasırdım sımdı
ee nıye bunun uzerın de c34 yazıyor kı :44: yanlıs mı yazdılar acaba bılemedım sımdı :44:
sısesı posetı ambalajı herseyı d&p.hatta yanı basımız da olan d&p subesınden almıstır kesın .
ulen anne yoksa d&p nın de mı cakmasını buldun
armani she kullanıyorum.. kalıcı.. Yeni favorim escada e4 ama.. Onun kokusu da mükemmell
Merhaba bayanlar :) Parfümler konusunda hiç bi bilgim yok. Daha önce öylesine avondan falan bi iki parfüm kullandım ama hiçbiri tam bana göre değil. Kendime göre bi parfüm bulanna kadar dp'den ya da bargello'dan açık parfümler denemek istiyorum.
Çiçeksi, vanilyamsı, pudramsı kokuları severim gibi geliyor şimdilik. Meyveli kokuları hiç sevmiyorum. Bana ne önerebilirsiniz? 22 yaşındayım, kadınsı olmayacak, hafif, kışa uygun bi koku arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?