DP parfüm önerileri

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
Tecrübelerime göre benim tavsiye ettiklerim ;

C21 cK EUPHORIA
C23 chanel CHANCE
C27 Ysl CINEMA
D5 DOLCE & GABBANA
G1 Gucci ENVY ME
I-3 ISSEY MIYAKE Vital
J1 C.Dior J'ADORE
V4 Givenchy VERY IRRESISTIBLE

Kullanmadıklarım ama en çok tavsiye edilenler ise;

D21 DONNA KARAN BE DELICIOUS
C26 CAROLINA HERRERA 212 SEXY
E4 EMPORIO ARMANI SHE
E9 ESCADA COLLECTION

Herkesden farklı deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum... Umarım benim yazdıklarımı beğenirsiniz yorumlarınızı şimdiden çok merak ettim doğrusu :)

ben dp'deki euphoria'yı hiç beğenmiyorum. orjinaliyle alakası yok. ama bargello'daki daha benziyor. tabi o da orjinalinin birebir aynısı değil. yine de kullanırken iltifat aldım:) burberry kullanmıştım daha doğrusu kullanamamıştım attım çöpe. bir tek davidoff cool water orjinlinden bile kalıcıydı. memnun kaldım:)

evet euphoria orjinaliyle pek alakası yok ama yine de değişik kalıcı bir kokusu var. ben de orjinalini aldım yeni :)dpden de I3 ve cinema aldım. cinema pek kalıcı değil sanırım DP de ki kokusuna ne diosun ona göre değiştirmeyi düşünüyorum

annem de bana dp den bu hafta c34 kodlu bır parfum almıs .hıc begenmedım .bu parfumun adı ne kızlar bılıyor musunuz?

givenchy absolutely irresistible-G12
carolina herrera 212 vip-C32
noa-N1
naomi campbell
bunlar çok güzel tavsiye ederim

esim bana almis kokusunu begendim ilk defa duyuyorum bu parfumu
viyanaya yeni acilmis subesi c20 nedir ne deyildir kizlar
numarali parfümmü olurmussss

esim bana almis kokusunu begendim ilk defa duyuyorum bu parfumu
viyanaya yeni acilmis subesi c20 nedir ne deyildir kizlar
numarali parfümmü olurmussss

canım o koku chanel COCO MADEMOISELLE.Bana göre kokusu epey ağır sen beğenmişsin birde cahnel chance dene eminim beğeneceksin kodu C23

DP de kodlar 30a kadar tatlım c34 diye bir kod yok :S

alla alla sasırdım sımdı

ee nıye bunun uzerın de c34 yazıyor kı :44: yanlıs mı yazdılar acaba bılemedım sımdı :44:

sısesı posetı ambalajı herseyı d&p.hatta yanı basımız da olan d&p subesınden almıstır kesın .

ulen anne yoksa d&p nın de mı cakmasını buldun

canım geçenlerde bende denemiştim o kokuyu galiba alexandra die bi koku sanırım gerçek adı bu takma fln değil ama çok basit bi koku gibi gelmişti bana

canım ben yanlış biliyormuşum yeni eklenen kokular da var önceden sadece c31e kadardı.Şimdi c34e kadar varmış vayy bee :)

kızlar bugün bvlgariyi denedm iki gündür elimi o kadar yıkamama rağmen elimden kokusu çıkmadı .esasında o kadar da şekerli değil hatta temizlik kokusu bile diyebilirim sanırım kodu b19 saygılar .)

Merhaba bayanlar :) Parfümler konusunda hiç bi bilgim yok. Daha önce öylesine avondan falan bi iki parfüm kullandım ama hiçbiri tam bana göre değil. Kendime göre bi parfüm bulanna kadar dp'den ya da bargello'dan açık parfümler denemek istiyorum.

Çiçeksi, vanilyamsı, pudramsı kokuları severim gibi geliyor şimdilik. Meyveli kokuları hiç sevmiyorum. Bana ne önerebilirsiniz? 22 yaşındayım, kadınsı olmayacak, hafif, kışa uygun bi koku arıyorum.

Ben hep dpden alıyorum, önceden orjinal alırdım, bir arkadaşım ne o kadar para vercen bi dene deyince başladım.
O gün bugundür orjinalini değil dp versiyonunu kullanıyorum.
Britney spears fantasy, flower by kenzo, chloe, beyond paradise.. daha bir sürü parfümünü kullandm hepsi güzel.
Ama chanel chance'da karar kıldım, ki her yerde soruyorlar parfümün ne diye:)
Kalıcı aslında kıyafetlerim dolapta mis gibi günlerce kokuyor, ama şöyle geçtiğim yerde kokum kalsın istersen 3 saatte bir fıs yetiyor, çiçek kokusu isteyenlere tavsiye ederim..

benim kullandıklarım ve önerilerim
noa n1 kodlu ( çok güzel ve pudramsı koku ne yazık ki kalıcı değil )
d21 donna karan ( süper bi koku yeşil elma kırmızı elması da var ama onun kodu farklı sanırım vazgeçemediğim kokudur)
ve meşhur bihter kokusu givency absolutely irrestible (yaz kış gideri var .)
ve benim çok beğendiğim her üç yenilememde aldığım p9 premier jude ( ama dp den olmalı bargello falan ağır oluyor diye düşünüyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…