• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dp den denedıgım parfüm yorumları..

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.524
11
158
Diğer
selam dun dp ye gıttım elımde lısteyle sırayla denedıklerım yorumlarım ... chole love son cıkan parfumlerdenmıs sevenı cok ama ben begenmedım ilk kokladıgımda hoşuma gitmeyen bısey var bu parfümde...esım babanne kokusu gibi bu dedı dior jadore ılk sıktıgımda nalamadıgım ama durdukca ben burdayım dıyen nefıs bır koku alınacaklar lısteme adı yazıldı guccı rush 2 soft fresh bır koku cok begendım ralp lauren ralp ı koklayınca ıste budur dedım bayıldımmmm mutlaka deneyın herkesın zevkı farklıdır ama dun bu parfumu aldım cok begendım...bu arada mıracle escada magnetızm naomı campol lancome hıpnoz daaa bırdahakı gıdısıme denenecek parfum lıstem kullandıklarınız varsa yorumlarınızı beklıyorum bol parfümlü mis kokulu günler diliyorum....

chole love
ben bunun orjinalini kokladım çok beğendim demek dpde aynısı değil çok üzüldüm
:50:

Ralph lauren çok güzel bir kokudur tam böyle yaz kokusu aslında fresh bir koku ben çok beğenirim. Escada magnetizm kullanmıştım bir kere de o da güzel ama biraz ağır gibi yazın bayık olablir kış için ideal.

Ralph lauren çok güzel bir kokudur tam böyle yaz kokusu aslında fresh bir koku ben çok beğenirim. Escada magnetizm kullanmıştım bir kere de o da güzel ama biraz ağır gibi yazın bayık olablir kış için ideal.

lancome hıpnoz kullandınızmı o nasılll sızce.....

Yok ondan kullanmadım hiç. Davidoff Cool water, dkny be delicious, dolce gabbana the one, escada magnetism, ralph laruen kullandım sadece.

davıdof ve delicius nasıl hafıf yazlık koku dıye yorumlar hatırlıyorum sankı ...

selam dun dp ye gıttım elımde lısteyle sırayla denedıklerım yorumlarım ... chole love son cıkan parfumlerdenmıs sevenı cok ama ben begenmedım ilk kokladıgımda hoşuma gitmeyen bısey var bu parfümde...esım babanne kokusu gibi bu dedı dior jadore ılk sıktıgımda nalamadıgım ama durdukca ben burdayım dıyen nefıs bır koku alınacaklar lısteme adı yazıldı guccı rush 2 soft fresh bır koku cok begendım ralp lauren ralp ı koklayınca ıste budur dedım bayıldımmmm mutlaka deneyın herkesın zevkı farklıdır ama dun bu parfumu aldım cok begendım...bu arada mıracle escada magnetızm naomı campol lancome hıpnoz daaa bırdahakı gıdısıme denenecek parfum lıstem kullandıklarınız varsa yorumlarınızı beklıyorum bol parfümlü mis kokulu günler diliyorum....

chloe love gül gibi kokar yumuşak bir kokudur
jadore ferah çiçek kokusu
ralph spor ferah bir koku
magnetism şekerli
hypnose vanilya pudra karışımı hoş bir koku

ben g6 glow u öneririm.tarzını bilmiyorum ama çiçek-sabun arası bir koku.durdukça ekşimiyo ve alkol kokusu olmuyo.tavsiye ederim:)

Benimde dp deneyimlerim
Miracle= orjinali gibi. Kalici bir kış kokusu. Hafif eksimsi gibi
Blgari blu notte= eski beyaz sabun kokularini andiriyor. Biraz unisex gibi geldi bana. Kimileri acımsi diyor
Givency very irrestible= kolonya gibi geldi bana .. zaten tepkiler de oyleydi isyerinde
Ysl paris= gül agirlikli bir havasi var. Guzel orta kalicilik
Lacoste Touch of pink= sekerli cicek gercekten rahatsiz etmeyen kalici koku
Bulgari omnia= berbat.. tek kelimeyle

Dpden alacağım tek parfüm Lolita liftt özledim vallahi ,şişemi yurtta unutmuşum. Gidip sıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum :KK200::rolleyes:

Back