• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dp deki parfüm

jasmini dp den aldım ama bana roberto kadar kışkırtıcı gelmedi ya acaba kaç çeşiti var dp de ozellıkle noir dedim ama orjinaline bakmam lazım ilk fırsatta
Keşke almasaydın. Çok kötü açıkları.
Baya da yazdım buralarda.
Jasmin noir in açığını yapamıyorlar.
Kaç çeşidi mi? Bi tane var açıkta zaten.
Bildiğimiz siyah şişeli jasmin noir.

Bi de bu zevk meselesi. Beğenmeyebilirsin yani.
Bnim gibi düşünmek durumunda değilsin.

Keşke almasaydın. Çok kötü açıkları.
Baya da yazdım buralarda.
Jasmin noir in açığını yapamıyorlar.
Kaç çeşidi mi? Bi tane var açıkta zaten.
Bildiğimiz siyah şişeli jasmin noir.

Bi de bu zevk meselesi. Beğenmeyebilirsin yani.
Bnim gibi düşünmek durumunda değilsin.
dp çok iyi bir taklitçi o yüzden ordan denemek istedim en kısa zamanda tekin acardan bakıcam ama orayada girince çalışanların ilgisinden parfüm almadan çıkamıyorumki :KK35:

merhaba kızlar dp deki R1 kodlu roberto cavallinin hangi renk parfümü
bilen varmı orjinalini almak istiyorum da
birde cerruti 1981 kullanan varmı kokusunu tarif eder misiniz

canım bişey soracam ya. ben r1 aldım yalnız dp kodlarında rouge red jeans yazıyor, satıcı bana roberto cavalli dedi sen de roberte cavalli diyosun. şimdi bu r1 hangisi. orjinelinide dp yi de kullanmışşsın anladığım kadarıyla r1 roberto cavalli mi?

canım bişey soracam ya. ben r1 aldım yalnız dp kodlarında rouge red jeans yazıyor, satıcı bana roberto cavalli dedi sen de roberte cavalli diyosun. şimdi bu r1 hangisi. orjinelinide dp yi de kullanmışşsın anladığım kadarıyla r1 roberto cavalli mi?
cnm aynı yanılgıya bende düşmüştüm ama kesinlikle r1 roberto cavalli bende netten bakmıştım yanılıp red jeans alcaktım dp ye sordum iyiki almamışım

Back