• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dp deki parfüm

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.158
2.086
448
merhaba kızlar dp deki R1 kodlu roberto cavallinin hangi renk parfümü
bilen varmı orjinalini almak istiyorum da
birde cerruti 1981 kullanan varmı kokusunu tarif eder misiniz

images

Bu parfüm. Kokusunu çok mu beğendin?

bak cnm 2 şişe açığını bitirdim açığıda çok kalıcı ve etkileyici dp kodu r1

Roberto Cavalli Edp içeriğinde bulunan ışıltılı üst notlarda Pembe biber tanesi, yeşil İtalyan mandalinası tensel kalp notalarda Portakal çiçeği absolütü, Mirabelle eriği ve çekici alt notalarda ise Kavrulmuş tonka tanesi, Laos benzoini yer almaktadır.

BAğımlılık yapan bir parfümmüş :) Merak ettim doğrusu Dp deki ilk alışverişimde inceleyecegım bende :)

Roberto Cavalli Edp içeriğinde bulunan ışıltılı üst notlarda Pembe biber tanesi, yeşil İtalyan mandalinası tensel kalp notalarda Portakal çiçeği absolütü, Mirabelle eriği ve çekici alt notalarda ise Kavrulmuş tonka tanesi, Laos benzoini yer almaktadır.

BAğımlılık yapan bir parfümmüş :) Merak ettim doğrusu Dp deki ilk alışverişimde inceleyecegım bende :)
kesinlikle öyle mükemmel bir parfüm gittim orjinalini aldım daynamadım yani herkesin ismini sorup bayıldığı parfüm
hatta bir arkadaşım sakız gibi kokuyorsun yemek istiyorum seni bile demişti :KK59:

kesinlikle öyle mükemmel bir parfüm gittim orjinalini aldım daynamadım yani herkesin ismini sorup bayıldığı parfüm
hatta bir arkadaşım sakız gibi kokuyorsun yemek istiyorum seni bile demişti :KK59:
Bahsettiğin parfüm bu mu acaba?
image.jpg

evet cnm tam olarak bu parfüm

Kullandığım bir parfüm. Kokusu harika.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kokuyu eyfelde denedim.
Beğenip aldım hatta.
Çok kadınsı ve farklı.
Oldukça etkileyici, iz bırakan bir koku bence.
Açığını biraz kullanayım da, orijinalini alacağım sanırım sonrasında.
Jasmin Noir kadar seksi ve kışkırtıcı buldum.

Bu kokuyu eyfelde denedim.
Beğenip aldım hatta.
Çok kadınsı ve farklı.
Oldukça etkileyici, iz bırakan bir koku bence.
Açığını biraz kullanayım da, orijinalini alacağım sanırım sonrasında.
Jasmin Noir kadar seksi ve kışkırtıcı buldum.
jasminide ben denemedim nasıl bu kokuyamı benziyor geçen indirimde gördüm elim gitti geri bıraktım ya

jasminide ben denemedim nasıl bu kokuyamı benziyor geçen indirimde gördüm elim gitti geri bıraktım ya
Jasmin Noir de böyle kadınsı ve ağırlığı olan bir koku.
Aynı kategoride ikisi de.
Ama jasmin noir her zaman 1 numaram olacak sanırım.
Açıkları çok kötü bunun ama, orijinaline bakmalısın.

Jasmin Noir de böyle kadınsı ve ağırlığı olan bir koku.
Aynı kategoride ikisi de.
Ama jasmin noir her zaman 1 numaram olacak sanırım.
Açıkları çok kötü bunun ama, orijinaline bakmalısın.
ilk işim gidip bakmak olcak umarım ck beauty gibi baskın yasemin değildir

ilk işim gidip bakmak olcak umarım ck beauty gibi baskın yasemin değildir

Yok değil. Ama ben beauty'nin kokusunu da çok severim. Önce çok baskın oluyor yasemin, sonra kendini çok tatlı ve sıcak bir kokuya bırakıyor. O yüzden beğeniyorum.
Ama jasmin noir ilk notasından son notasına dek çok güzel bence. Deneyince yorumunu yazarsın.

Yok değil. Ama ben beauty'nin kokusunu da çok severim. Önce çok baskın oluyor yasemin, sonra kendini çok tatlı ve sıcak bir kokuya bırakıyor. O yüzden beğeniyorum.
Ama jasmin noir ilk notasından son notasına dek çok güzel bence. Deneyince yorumunu yazarsın.
jasmini dp den aldım ama bana roberto kadar kışkırtıcı gelmedi ya acaba kaç çeşiti var dp de ozellıkle noir dedim ama orjinaline bakmam lazım ilk fırsatta

Back