- Konu Sahibi montesorri
-
merhaba arkadaşlar.regl dönemim yaklaştı ve ben bütün yemeklere saldırır durumdayım ve hiç doyma hissim yokbana yardım edin.kilom aldı başını gidiyor neler yapabilirim
ben de aynı durumdayım, az önce yemek yedim şimdi de tatlı krizi başladıama ne yapılır bunun için bilmiyorum:26:
al bendende o kadr regl dönemindeyim bende çok yiyorum..rejimdeydim ama regl dönemi gelince deliriyorum..İnanınki 2 gün önce gece kalktım 5 gibi evde yicek tatlı bişey kalmamış ağlıcakdım nerdeyse :) bi anlık vururyor bana belli dönemlerde geçiyor ama şu anda felaketim
Aynı sıkıntı bende de var, çıldıracak gibi oluyorum bazen sanki doyma hissim hiç yok artık öyle hissettiğimde bir tane kesme şeker atıyorum ağzıma, içimi bulandırıyor bir yarım gün idare ediyorum, elime geçeni yemekten iyidir diyorum. Belki sizde de işe yarar, sonuçta bir küp şeker 20 kalori, oturup bir dünya yemekten iyidir değil mi =)
Bende de oluyor o bazen ama hep değil. Mesela saat 3te kısır yedim hâlâ tokum, yeni acıkmaya başladım. Sanki yediklerimle alakalı bu durum bak ya :26: bazen de saat başı acıkıyorum. Çok garip :/
al bendende o kadar canım regl donemındeyım yok doymuyorum aksam yemegı yedım 7 de 1 saat sonra acıktım yıne yedım suanda tatlı ıstıyo canımnapcam hıc bılmıyorum bıde yazda gelıyo kıloda vermek lazım ama bole ye ye nereye kadar
Ayy al benden de o kadar
Bende elma falan yiyorum ama kesmiyor . Şu an canım tonbalıklı makarna istiyor ama yememeliyim :)
valla regl döneminin başında oluyor bu bana ama hiç kendimi kısıtlamıyorum...o kadar gerginliğin üstüne kendimi şımartıyorum...canım çikolata istiyorsa gidip alıyorum, tatlı istiyorsa yapıyorum... ayda 1 kendini salıvermekten hiçbişey olmaz... ama nasıl olur bunun çözümü derseniz sevdiğiniz meyvelerden alın eve... hem sağlıklı şeyler yemiş olursunuz, hemde tatlı ihtiyacınızı kısmende olsa gidermiş olursunuz...
Bende aynen öyleyim ve elma gibi meyveler yedikce onlar benım aclık hissimi bitirmiyo bilakis daha cok acıktırıyo bende ters tepki yapıyoogenelde de canım tatlı ceker zaten "evde tatlı olmadan olur mu canım?" diyenlerdenim
merhaba arkadaşlar.regl dönemim yaklaştı ve ben bütün yemeklere saldırır durumdayım ve hiç doyma hissim yokbana yardım edin.kilom aldı başını gidiyor neler yapabilirim
evet kesinlikle çok doğru bir methot... ben de uyguluyorum.. bir de tarçın tatlı ihtiyacını azaltıyor kızlar... tarçınlı elma çayı yapabilirsiniz ya da sütlü tatlılarınızı tarçınla tüketebilirsiniz...kızlar canınız tatlı istiyor diye illa çikolata veya pasta yiceksiniz diye bi kaide yok. Kilo almayıp sağlıklı beslenmek için çok alternatifler var. Mesela yapın bir kupa yeşil çayınızı yanına 2 tane kuru incir koyun bakın bakalım o incirden sonra canınız çikolata isteyecek mi.. İncir olması da şart değil kuru kayısı olabilir(gün kurusu olanlardan), keçi boynuzu olabilir taze meyveler olabilir.Yeter ki sağlıklı beslenmeye yönelin :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?