Şampuan ve Saç Kremleri Down Under Naturals kullananlar

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Saçlarım çok kuru,fön çektirmediğim zamanlarda böyle saman gibi öyle kuru görünüyor ki,çok kötü görünüyor ve insanı da kötü gösteriyor.Geçen kozmetik mağazasında gezerken down under naturalsın yeşil kaplı,üstünde kuru ve yıpranmış saçlar için yazan bir şampuanını gördüm.Alayım mı almayım mı karar veremedim,önce kullananlara sorayım dedim.Aranızda kullananlar varsa memnun kaldınız mı?gerçekten saç kuruluğuna iyi geliyor mu,eski sağlıklı görüntüyü geri getiriyor mu?

Saç bakım serumlarını kullanıyorum bende aman aman bir değişiklik tabiki sağlamıyor.Şu ara elsevenin nem kolojen serisini kullanıyorum benim saçlara daha iyi geliyor.

Saç kurulugu daha once yasamadim ama saçlarimi yıkadığımda karman corman olur genelde cabuk kurur acamaz halde olurdum morfose keratin saç serumu kullandim sorunum! ortadan kalktı saç maskesi kullanabilirsin bi ara avonun zeytinyağlı sac maskesini kullandım iyice duzelmisti

Downunder ın argan yağlı serumunu kullanıyorum çok memnunum...

Bu marka benim yüzümü güldüren bir marka cidden benim saçlqrımla yaşadığım sorun stres haline gelmişti ama ilk şampuanı daha sonra serumu aldım saçlarımın kabarıklığı gitti yumuşadı çok memnunum aşırı kabaran şekle girmeye. Saçlarım vardı değişimi herkes fark etti tavsiye ederim:)

Saçlarım çok kuru,fön çektirmediğim zamanlarda böyle saman gibi öyle kuru görünüyor ki,çok kötü görünüyor ve insanı da kötü gösteriyor.Geçen kozmetik mağazasında gezerken down under naturalsın yeşil kaplı,üstünde kuru ve yıpranmış saçlar için yazan bir şampuanını gördüm.Alayım mı almayım mı karar veremedim,önce kullananlara sorayım dedim.Aranızda kullananlar varsa memnun kaldınız mı?gerçekten saç kuruluğuna iyi geliyor mu,eski sağlıklı görüntüyü geri getiriyor mu?

argan yağlı serisini komple kullandım canım serumundan spreyine şampuanından kremine
fena değil ama söyleyeyim saçın kuru diye alacaksan hiç alma hiçbir etkisi yok
kokusu güzel yumuşatıyor saçı ama kuruluk yine aynı. yine burada birinin yorumunu okumuştum ondan sonra bıraktım down under naturals ın tüm serileri saçta maalesef kuruluk yapıyormuş...

ben de şu aralar araştırıyorum şampuan çok kararsızım ne alsam ne kullansam

Kullandığıma pişman oldum.
Bana da, anneme de hiç iyi gelmedi.
Rezalet.
Keçe gibi yaptı saçımızı.
Saçlarımız ince telli ve kuru.
Ayrıca saç derimizde kaşıntıya sebep oldu.
Çok çok çoookk kötü bir ürün.
Mavi renkli olanı kullandık biz.

Kullandığıma pişman oldum.
Bana da, anneme de hiç iyi gelmedi.
Rezalet.
Keçe gibi yaptı saçımızı.
Saçlarımız ince telli ve kuru.
Ayrıca saç derimizde kaşıntıya sebep oldu.
Çok çok çoookk kötü bir ürün.
Mavi renkli olanı kullandık biz.

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu.teşekkür ederim.

Tatlım ben de pek memnun kalmadım hem şampuanını hem saç kremini aldım, yani aman aman bir değişiklik olmadı. Eğer saçınızı yüzde yüz doğal saç boyasıyla boyuyorsanız bu şampuanı öneriyorlar onun dışında para ziyanı bence

Senelerce kullandım, memnun kaldım ancak yağlı saçlarımı daha da yağlandırdı maalesef bu yüzden bir süre bebe şampuanı ve bioderme node kullanacağım, döner miyim bilinmez...

bu yağlı saçtan bıktım bende sabah yıkadığım saç akşam olmadan nasıl yağlanır.yok mu şöyle yağlandırmayan bişey

Bu markanın şampuanları berbat.Mavisini kullanmıştım.aşırı kaşıntım oldu bıraktım.Ama argan yağlı saç kremi ve maskesi muhteşem severek kullanıyorum.Tavsiye ederim

Bu markanın şampuanları berbat.Mavisini kullanmıştım.aşırı kaşıntım oldu bıraktım.Ama argan yağlı saç kremi ve maskesi muhteşem severek kullanıyorum.Tavsiye ederim
Mavi olanin sac kremini kullandim sadece sac uclarina kokusu harika ve gercekten topladi sac uclarimi

Mavi olanin sac kremini kullandim sadece sac uclarina kokusu harika ve gercekten topladi sac uclarimi
Loreal elseve boyalı ve röfleli saçlar için olan serisini aldım.Boyanın çabuk akmaması için.Saçımı yeni sarıya boyadım ve boyanın akmaması için boyalı saçlara uygun ürünler kullanmaya çalışıyorum.
Mavisinin şampuanını kullandım beni mahvetti kaşıntıdan saçıma hiç iyi gelmiyor.İlgin için teşekkür ederim canım.

Ben nude şampuanlarını kullandım saç dökülmeme iyi gelmişti ama inanılmaz sertleştirdi saçlarımı şu an kullanmıyorum o yüzden

Back
X