• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Down Under Naturals durulanmayan sıvı saç kremi

valhala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2008
2.390
2
96
Tekirdağ
arkadaşlar,
ben pek çok durulanmayan sıvı saç kremi denedim.ama Down unders naturals çok güzel ve doğal..
tavsiye ederim..
Amonra arkadaşımızın tarifinden de içine ekledim..super oldu valla..
tavsiye ederim..

ben de saç köpüğünü kullandım bu markanın her yerde bulunmadığı için alamadım ve farkını direk anladım. gerçekten güzel bi marka

arkadaşlar,
ben pek çok durulanmayan sıvı saç kremi denedim.ama Down unders naturals çok güzel ve doğal..
tavsiye ederim..
Amonra arkadaşımızın tarifinden de içine ekledim..super oldu valla..
tavsiye ederim..

bende saçlarım için 2 aydır down under naturals şampuan, 1.5 yıldır normal saç kremi(zaman zaman) ve 8 aydır da(sürekli) durulanmayan saç kremini kullanıyorum...kesinlikle memnunum özellikle durulanmayan saç kremininden...bende mavi su gliss vs. çok kullandım en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum...
şimdii... valhala arkadaşım amonra arkadaşımızın tarifi dediğin tam olarak nedir??? sanırım kaçırmışım o konuyu...

bende saçlarım için 2 aydır down under naturals şampuan, 1.5 yıldır normal saç kremi(zaman zaman) ve 8 aydır da(sürekli) durulanmayan saç kremini kullanıyorum...kesinlikle memnunum özellikle durulanmayan saç kremininden...bende mavi su gliss vs. çok kullandım en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum...
şimdii... valhala arkadaşım amonra arkadaşımızın tarifi dediğin tam olarak nedir??? sanırım kaçırmışım o konuyu...

ben de senin gibi çok memnunum Down underdan canım..

tatlım ,ben bir de içine biraz jojoba yağı biraz da menekşe yağı ekledim..çok az ama..bir kaç damla kadar..
biraz daha yumuşak olması için..istersen sen de deneyebilirsin,güzel oluyor :))

ben de senin gibi çok memnunum Down underdan canım..

tatlım ,ben bir de içine biraz jojoba yağı biraz da menekşe yağı ekledim..çok az ama..bir kaç damla kadar..
biraz daha yumuşak olması için..istersen sen de deneyebilirsin,güzel oluyor :))

kesinlikle alıp ekleyeceğim...
saçlar röfleden dolayı pek ii durumda değil zaten.
çok teşekkür ederim...

downunder argan yağlı sıvı saç kremine başladım çok memnunum, gliss'ten bile güzel, anında yumuşacık yapıyor :31:

Back