Saç Bakım Ürünleri Down Under Argan Yağı Bakım Serumu?

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
haftasonu Hobiden Down under argan yağı aldımm resimdekinin aynısı kızlar banyodan sonra saç uçlarıma sürüyorum ama şuan için herhangi bir değişiklik yok? yorumları okudum herkes çok güzel olduğunu çok iyi geldiğini söylüyor saçlarımın uçlarında çok çok fazla kırık olmamasına rağmen 2. sürüşüm gerçi ama pek bi farkını göremedim sizde durumlar nedir hiç kullanan var mı aramızda?

saçlarına banyodan sonra saç kremi sür haftada 1-2 zeytinyağı bademyağı filan sür

canım benim saç kremi kullanıyorum zaten TONY&GUY ürünlerini kullanıyorum zaten krem kullanmasam saçlarımı açmak mümkün olmaz zeytinyağını çok istiyorum ama onu durulamak baya bi uğraştıracak hani saçımda kalır akıtamam diye korkuyorum :26: argan yağının çok methini duydum down under aldım bide size sorayım dedim ama bu markayı kullanan yok sanırım aramızda :26:

ben kullanıyorum saçlarımı çok rahat tarayabiliyorum ve saç uçlarıma da bakım yapıyor ben memnunum. saçlarım oryalle açılmış durumda o nedenle birbirine çok dolaşıp düğümleniyordu, bu ürün sorunumu çözdü.

ya henüz 2 3 kez falan kullandım gerçi bu kadardan hemen etkisini göstermez ama kimisi saçına sürer sürmez çok iyi geldiğni söylüyor bende arada kaldım açıkcasıı :26:

şişenin yarısına geldim canım gratisten almıştım. Benim saçlarımın uçları çok yıpranmış bu ürünü deniyim dedim belki iyi gelir diye ama etki etmedi bende. Hatta az önce yine sürdüm saç uçlarıma şuan bakıyorum sonuç 0

tarama konusunda evet gayet güzel ama ben bunu kullanmadan öncede saçları rahat tarıyodum bu yönden bi artısı olması bana

tatlım bende aynı şekilde bi artısını görmedim acaba yanlışmı kullanıyorum? banyodan sonra ıslak saç uçlarıma sürüyorum ve o şekilde kendiliğinden kuruyor

ıslak değil nemli saç uçlarına saç uzunluğunuz ve yoğunluğunza göre maximum 3 fıs kullanacaksın canım saçlarını ikiye ayır serumu eline aldıktan sonra elinde biraz ovuşturarak ısıt ve uçlarından başlayarak saç ortasına kadar uygula :) gerçekten en memnun kaldığım ürünlerden biri benim fiyatı da gayet uygun bence. Alalı 3 veya 4 ay oldu hala yarısına gelmedi :) bu arada saçınızı her gün yıkamıyorsanız gün aşırı kullanmanızı tavsiye ederim her gün kullanım yağlandırabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…