- Emoji Skoru
- 7.353
- Puanlar
- 158
Çok yakın bir arkadaşım gebeliğinin 22 haftasını sürüyor, kendisi genetik mezunu. Dün 4 lü taramada bebeğinin burun kemiğinde gelişim geriliği tespit edilmiş. Bugün fakülte hastanesinde daha detaylı bakacaklar. Metanetle karşıladı. 4 yaşında bir çocuğu daha var, kesinlikle gebeliği sonlandırmayı düşünmüyor. Gel gelelim eşi yıkıldı. Dr yanılma ihtimali var mı? Daha önce yaşayıp ikinci incelmede yanıldığı anlaşılan var mı aranızda? Bir de arkadaşımı ne gibi zorluklar bekliyor, nasıl olacak yani, bebeği normal hayata karışabilecek mi, sürekli özel ilgilenilmesi gerekecek mi? Mesela okullarda özel eğitim sınıfında mı olacak? Yaşayan annelerden yardım istiyoruz, deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.
Güncelleme: Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına gerçekten kadın kadının düşmanı mı? Diyorum ki kadının tabi ki haberi var bizim bilmediklerimizden bile, genetik mezunu. Ama ben şu aşamada kadına bir şey sormak istemiyorum, soramıyorum o yüzden burda yaşayan var mı diye sorayım dedinm. Yani yaptığınız olumsuz bir yorum yada kadını yermeniz sizi mutlu mu ediyor ben anlamadım. Hiç bir bilgisi olmayan Allah yardımcısı olsun yazsa yada hiç yazmasada olur. Yok haberi yok mu, yok ne biçim genetik mezunu, yapmayın rica ederim.
Güncelleme: Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına gerçekten kadın kadının düşmanı mı? Diyorum ki kadının tabi ki haberi var bizim bilmediklerimizden bile, genetik mezunu. Ama ben şu aşamada kadına bir şey sormak istemiyorum, soramıyorum o yüzden burda yaşayan var mı diye sorayım dedinm. Yani yaptığınız olumsuz bir yorum yada kadını yermeniz sizi mutlu mu ediyor ben anlamadım. Hiç bir bilgisi olmayan Allah yardımcısı olsun yazsa yada hiç yazmasada olur. Yok haberi yok mu, yok ne biçim genetik mezunu, yapmayın rica ederim.
Son düzenleme: