Çocuk Hastalıkları Down sendromu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Husmmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
103
50
98
Kütahya
Kızlar merhaba 14 haftalık hamileyim ve ikili test sonuçlarım çok yüksek riskli çıktı .1/210 gibi bi değer.ayrıca bebeğimin burnu haftasına göre çok küçükmüş.ensesi iyi çıkmıştı.kendimi harap ettim bu konuda bana birşeyler söyleyebilecek olanlarınız var mı ? Böyle olup çocuğu sağlıklı doğanlar.Nifty testi yaptırmamı önerdiler bugün kan verdim.Bana dua eder misiniz?çok ihtiyacım var.Sanki zaman durdu geçmiyor...

Allahım kimseyi evladıyla sınamasın inşallah çok sağlıklı gelsin dünyaya. Allah yardımcın olsun arkadaşım duam seninle.

Sakin olun, ikili test sonucu çok güvenilir değil. Riski yüksek çıkıp sağlıklı doğan çok bebek var. Ben yaştan dolayı 2’li test yaptırmadım DNA testi yaptırdım. Onun güvenilirliği %99,9.

Ben de bugün fetal dna testi için kan verdim dua edin benimki de güzel çıksın

Ben de bugün fetal dna testi için kan verdim dua edin benimki de güzel çıksın
Insallah hic bir sorun cikmaz test sonuclarin su mubarek ayda rabbim yuzunu guldurur uzme kendini bebeginde hisseder stresini daha cok kucuk

Testlerin yanilma payi var biliyorsundur zaten fetal testin sonucu umarim sorunsuz çıkar dualarim seninle

Abla ablam oğluna hamileyken özel hastanede aynı sana dediklerini dediler her gün ağladı ablam burnu gelişmemiş down sendromlu görünüyor falan dediler ablam ağla ağla kahroldu. 8. ayın sonunda gittiler devlete ne downu turp gibi bebek dediler. Ve çok şükür sağlıklı bir evlat oldu. Burnu kulağı tam. Korkmayın üzülmeyin de. Herşey Allah'tan.

İnşallah canım inşallah

Merhaba bende 13 haftalık hamileyim benimde 1:211 çıktı sonucu
Dokturum fetal dna önerdi cuma yaptıracağım ...

Canım benim sonucumda 1/347 çıkmıştı. Yaşım 23. Burun kemiğini de göremedi doktor, bebek yukarı bakmadı hiç. Sonuç yüksek risk çıktı, bir de tüp bebek olunca iyice korktum, o sıralar kafayı yemiş haldeydim. Nifty test yaptırdık, hiç bi şey çıkmadı. Şakın üzme kendini bu sonuç testi değil, ihtimal testi. Yani senin sonucuna sahip 210 kişiden 1 kişinin bebeği down sendromlu doğmuş.
O sıralar dayanamayıp başka bi doktora daha gitmiştim. O bana, bu test bebeğin küçük parmağında eğrilik bile olsa yüksek riskli çıkıyor demişti. Ondan sonra rahatlamıştım test gününe kadar.
İnşallah şu güzel Ramazan’ın yüzü suyu hürmetine benim yaşadığım sevinci sen de yaşarsın. Sakın üzülme dua et sabret, stres bebeğe daha zararlı.

Allah razı olsun arkadaşım ne güzel kavuşmuşsun bebeğine beni en iyi sen anlarsın.yaşım büyük değil sigara kullanmam ilk gebeliğim oysa nasıl heyecanlıydım dua eder misin bana

Allah razı olsun arkadaşım ne güzel kavuşmuşsun bebeğine beni en iyi sen anlarsın.yaşım büyük değil sigara kullanmam ilk gebeliğim oysa nasıl heyecanlıydım dua eder misin bana
Hemen şimdi, konunu okuyunca ettim dua. Sakın üzülme içini ferah tut hep karnını severek dua et. Bebeği üzme. Güzel sonuçlarını bekliyoruz.

benim 2 li test sonucum 1/94 di. bende çok kafaya takıp üzülmüştüm nifty yaptırdım 5 iş günü içinde sonuç gelmişti sıkıntı çıkmadı. şuan bebeğimi uyutuyorum hiçbir sağlık sıkıntısı yok çok şükür 2li test güvenilir değil, kendinizi üzmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…