Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne esimin tarafindane bizim tarafimixda var ama dogdugunda simasindan dolayi benzetmislerDown sendromlu olmak anne karnında oluşur ve belirlenir. Doğan bebek sonradan down sendromu olmaz. Aile de var mı? Genetik aktarımdan dolayı oluyor %90 olarak
Fotoğrafını atabilir misinizNe esimin tarafindane bizim tarafimixda var ama dogdugunda simasindan dolayi benzetmisler
Özel mesaj olarak yolladimFotoğrafını atabilir misiniz
İkili test verdim temiz ciktiİkili test fetal dna bunlar down sendromunu saptayan testler bunlardan herhangi birini yaptırmadınız mı?
Ayy insallah bizimde öyledirBenim komşumum bebeği oldu çocuk 6 aylıkken asmde doktor down sendroma benziyor dedi ama çocuğun hiç simadan benzer özelliği yoktu. Değildi de zaten Sımdi 4 yaşında
Fotoğrafını atar mısınızbebegim dogdugu zaman down olabilir dediler bilgisi olan yorumlsya bilirmi bebegim suan 1 aylik istiyenlere fotografta atabilirim
Yani suratına bakıp down olabilir diyen kişi gidip zeka testi yaptırsın. Testler temizse sorun yokturİkili test verdim temiz cikti
Ay bilmiyorum genetik test verdik sonuc bekliyoruzYani suratına bakıp down olabilir diyen kişi gidip zeka testi yaptırsın. Testler temizse sorun yoktur
Simian cizgisi yok bide parmaklari normal geliyo bana her bebek gibi ama bilemiyorum"Avuç içinde enine tek bir çizgi bulunur. Ayak birinci ve ikinci parmakları arasındaki mesafe normalden daha fazladır"
Boyke biseyde var , ben seneler önce bebeğimi hastaneyi götürünce orda bir anne demişti simdi aklıma geldi baktım. Böyle bişey var mi
İki ay sonra dediler bir ay gecti bir ay kaldiİnşallah bişey yoktur . Genetik sonucu ne zMan çıkacak
Attim özel mesaj olarakSimian çizgisi var mı , gözlerinde cekiklik var mı ,ikili test yüzde 60yakaliyor.Biz de 15gumlukken test verdin bir şey çıkmadı... İnşallah sizin de çıkmaz .Genetik test en doğru sonuç...Foto atabilirsiniz
bebegim dogdugu zaman down olabilir dediler bilgisi olan yorumlsya bilirmi bebegim suan 1 aylik istiyenlere fotografta atabilir