down sendromu denilip sağlıklı doğan bebekler

Çok teşekkür ederim bana moral oldunuz ama sizde tahmin edersiniz ki elinizde değil düşünmemek,üzülmemek,ağlamamak.. Allah ewladınıza sağlıklı hayırlı ömürler wersin Bize de nasip etsin

18 haftalık gebeyim.2 aydır gezmediğim doktor kalmadı yaşadığım şehirde.Bebeğim engelliymiş,yaşamazmış.....ve buna benzer bir sürü şey.Sonlandırmadım gebeliğimi ne yaşamam gerekirse onu yaşayacağım.Ama merak etmeden de yapamıyorum.Benim gibi olup ta sağlıklı bebekler dünyaya getiren var mı acaba?

Ben cok duydum canim sağlıksız denilip, yok bi uzvu yokmus, sakat denileni ama sapa sağlam doğanı.
Sende bu gun cokca dua et inşallah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Ben 2li 3lü test yaptırmadım hic kafami bulandirip stres yaşamamak icin her gun dua ediyorum sağlıkla kavuşayım diye.

Birebir olmasada yaşadığınıza çok benzer durumlar yaşadım bu ikili teste hiç güvenmiyorum zaten olasılık ve öngörü testi kesinliği yok anne adayını strese sokmaktan başka bişey değil bence çok gereksiz bir test neden derseniz sonuç kesinliği yok kesin sonuç olmayan bir testi gebelere yapmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…