down sendromu denilip sağlıklı doğan bebekler

Merhaba öncelikle hayırlı doğumlar dilerim.Sizin yazınızı okurken benim yaşadıklarım gözümün önünden geçti,birebir aynı sorunları yaşadık ve doktorlarımdan aynı cevapları aldım tarama testleriniz temiz ise bu kalpteki ekojen odak yani parlama tek başına hiçbirşey ifade etmiyor,gönlünüzü ferah tutun hatta 34.haftada kaybolmuştu bizimki,aralık ayında Doğum yaptım ve kızım sapasağlam yalnızca yaşadığım kabuslardan dolayı çok huysuz,sizde rahat bir hamilelik yaşayın zira huysuz bir bebeğiniz olabilir

Çok teşekkür ederim bana moral oldunuz ama sizde tahmin edersiniz ki elinizde değil düşünmemek,üzülmemek,ağlamamak.. Allah ewladınıza sağlıklı hayırlı ömürler wersin Bize de nasip etsin

18 haftalık gebeyim.2 aydır gezmediğim doktor kalmadı yaşadığım şehirde.Bebeğim engelliymiş,yaşamazmış.....ve buna benzer bir sürü şey.Sonlandırmadım gebeliğimi ne yaşamam gerekirse onu yaşayacağım.Ama merak etmeden de yapamıyorum.Benim gibi olup ta sağlıklı bebekler dünyaya getiren var mı acaba?

18 haftalık gebeyim.2 aydır gezmediğim doktor kalmadı yaşadığım şehirde.Bebeğim engelliymiş,yaşamazmış.....ve buna benzer bir sürü şey.Sonlandırmadım gebeliğimi ne yaşamam gerekirse onu yaşayacağım.Ama merak etmeden de yapamıyorum.Benim gibi olup ta sağlıklı bebekler dünyaya getiren var mı acaba?
Ben cok duydum canim sağlıksız denilip, yok bi uzvu yokmus, sakat denileni ama sapa sağlam doğanı.
Sende bu gun cokca dua et inşallah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Ben 2li 3lü test yaptırmadım hic kafami bulandirip stres yaşamamak icin her gun dua ediyorum sağlıkla kavuşayım diye.

Merhaba. Ben sizlerle yaşadığım deneyimimi paylaşmak için üye oldum bu siteye. gebeliğimin onikinci haftasında bebegimde ense kalınlığı olduğunu ve down sendromu olabilecegini söyledi doktor. onlarca doktora gittim sonra şehirşehir dolaştık hepsi aynı şeyi söyledi erzurumda bir doktor yüzde yetmiş down sendromu her an karnında olebilir dedi. ense kalınlığı 6m dedi.aylarca ağladım sizladim. asla aldirmayi dusunmedim ama hamileliğiM mahvoldu. sadEce her gün saatlerce dua ettim allaha yalvardım. her ay farkli doktora gittim hep olumsuz şeyler söyledi doktorlar. ve ağustos ayında doğum yaptım. amelyattan çıkar çıkmaz down sendromu mu diye sordum ebelere.onu nerden çıkardın aslangibi bir bebek dediler. evet çok şükür sapasaglamdi oğlum. aylarca ağladigim yanıma kâr kaldı. olsun razıyım. ve buraya yazma sebebim sakın inanmayın doktorlara. sakin aldirmayin öyle dediler diye.allaha tevekkül edin dua edin. Rabbim için her şey çok kolay. belki gerçekten öyleydi de dualar sayesinde Rabbim şifa verdi.

Birebir olmasada yaşadığınıza çok benzer durumlar yaşadım bu ikili teste hiç güvenmiyorum zaten olasılık ve öngörü testi kesinliği yok anne adayını strese sokmaktan başka bişey değil bence çok gereksiz bir test neden derseniz sonuç kesinliği yok kesin sonuç olmayan bir testi gebelere yapmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum hiç

Back