- 16 Ekim 2015
- 1
- 12
- 1
- 38
- Konu Sahibi ipek alperen
Merhaba. Ben sizlerle yaşadığım deneyimimi paylaşmak için üye oldum bu siteye. gebeliğimin onikinci haftasında bebegimde ense kalınlığı olduğunu ve down sendromu olabilecegini söyledi doktor. onlarca doktora gittim sonra şehirşehir dolaştık hepsi aynı şeyi söyledi erzurumda bir doktor yüzde yetmiş down sendromu her an karnında olebilir dedi. ense kalınlığı 6m dedi.aylarca ağladım sizladim. asla aldirmayi dusunmedim ama hamileliğiM mahvoldu. sadEce her gün saatlerce dua ettim allaha yalvardım. her ay farkli doktora gittim hep olumsuz şeyler söyledi doktorlar. ve ağustos ayında doğum yaptım. amelyattan çıkar çıkmaz down sendromu mu diye sordum ebelere.onu nerden çıkardın aslangibi bir bebek dediler. evet çok şükür sapasaglamdi oğlum. aylarca ağladigim yanıma kâr kaldı. olsun razıyım. ve buraya yazma sebebim sakın inanmayın doktorlara. sakin aldirmayin öyle dediler diye.allaha tevekkül edin dua edin. Rabbim için her şey çok kolay. belki gerçekten öyleydi de dualar sayesinde Rabbim şifa verdi.