• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Down sendromlu olabilir dediler

Baharr23

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
16
-4
1
18
Bebişim dogdugu zaman down olabilir denildi genetik test verdik burda bilgisi olan varsa yorumlayabilirmi bebegimin fotografini ne gibi tipik özellikleri oluyo

Ense ve burun kemiğinden anlaşılıyor oranları kaç çıktı ilk hamilelik mj

Ense ve burun kemiğinden anlaşılıyor oranları kaç çıktı ilk hamilelik mj
Detayli ultarason istedi ama gitmedim koskaca hastanede tek bi erkek doktor vardi die zaten ne olursa olsun kabulum bu bebek ama iste icim icim yiyor

Detayli ultarason istedi ama gitmedim koskaca hastanede tek bi erkek doktor vardi die zaten ne olursa olsun kabulum bu bebek ama iste icim icim yiyor
Pes artık ya. Erkek doktor diye mi bebeğinizin tüm ömrünü etkileyecek bir durumu savsakladınız ?
Başka doktora gidin ilinizde yek perinatolog o mu ?

Pes artık ya. Erkek doktor diye mi bebeğinizin tüm ömrünü etkileyecek bir durumu savsakladınız ?
Başka doktora gidin ilinizde yek perinatolog o mu ?
Pardonda gitseydimde down sendromlu deseydide aldiracakmiydim bunun bi tedavisi olmadigini biliyosunuzdur ben cocugumun omrunu anne karninda aldirsaydim savsaklardim bos konusup can sıkmayın

Pardonda gitseydimde down sendromlu deseydide aldiracakmiydim bunun bi tedavisi olmadigini biliyosunuzdur ben cocugumun omrunu anne karninda aldirsaydim savsaklardim bos konusup can sıkmayın
Aldırmamışsınız bebek doğmuş hala öğrenmemişsiniz down sendromlu olup olmadığını ? Çocuğunuzun fotoğrafını paylaşacağınıza test yaptırmanız gerekiyor hanımefendi.

Aldırmamışsınız bebek doğmuş hala öğrenmemişsiniz down sendromlu olup olmadığını ? Çocuğunuzun fotoğrafını paylaşacağınıza test yaptırmanız gerekiyor hanımefendi.
Genetik test verdik zaten sonuc bekliyoruz bilip bilmeden konusmayin

İnşallah temiz çıkar canım yap detayliyi bizim tanıdık var yüzde yüz denildi ama masallh sağlıklı doğdu bilemeyiz ama ultrasyonunu yap mutlaka için rahat etsin banada haber ver

Bebişim dogdugu zaman down olabilir denildi genetik test verdik burda bilgisi olan varsa yorumlayabilirmi bebegimin fotografini ne gibi tipik özellikleri oluyo
Merhaba, ɓenim bal kızım 5 aylık oldu 2li 3lü ayrıntılı ultrasonu herşey normaldi kalbinin 2 deliğini bile görmemişler bize sürpriz oldu şok olduk 5günlükken kuvezde yüzündeki belirtilerden ötürü genetik kan aldılar 45 gün sonra çıktı sonucu maalesef down sendromlu sonucu çıktı

Back