Konumu okuyan ve cevaplayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Çok şükür testim temiz çıktı, Allahım kimseye bu stresi yaşatmasın tüm anne adaylarına dua edeceğim ve bir daha gebe kalırsam asla ve asla bu saçma tarama testlerini yaptırmayacağımmm.

Tarama testleri pek güvenli değil ama bir öncül olarak kabul ediliyor. En güvenlisi Genetik Testler . Ben Serenity yaptırdım problemli çıktı fakat en azından hayatımızı ona göre hazırlayabileceğiz.

Tarama testleri pek güvenli değil ama bir öncül olarak kabul ediliyor. En güvenlisi Genetik Testler . Ben Serenity yaptırdım problemli çıktı fakat en azından hayatımızı ona göre hazırlayabileceğiz.
canım inşallah Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin, güzel bir ömür verrsin bebeklerimize.

Benimde 4 lü taramam 57/1risk çıkmıştı trizomi 21 ama ikili testim 963/1 di nifty test yaptırdım allaha şükür sonuç temiz çıktı

Harmony test, nace test yaptıran var mıdır?
Fiyat rica edebilir miyim? Harmony den pek memnun kalınmadığı söyleniyor. SOnuçlar çok geç çıkıyormuş. Cevaplarınızı bekliyorum.

Harmony test, nace test yaptıran var mıdır?
Fiyat rica edebilir miyim? Harmony den pek memnun kalınmadığı söyleniyor. SOnuçlar çok geç çıkıyormuş. Cevaplarınızı bekliyorum.
Ben harmony test yaptirdim 3 gunde sonuc cikti, negatif. Bebegim de dogdu ve down sendromlu falan değil. Bence en iyisi harmony test.

Peki sizin oğlunuz da bi sorun çıktımı benim doktorumda dörtlü tarama testinde 1.143 risk var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…