• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

down sendorumu

deyan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
183
2
116
Antalya
öncelıkle böyle bır yerde bu denli hızmet buldugum ıcın hepinize tskler....
doktor bey benım hıkayem söyle 33 yasındayım 3 aşılama bir tüp bebek işleminden sonra doğal yönden hamile kaldım....
ikili testlerim ve ultrason incelemelerim gayet güzel sonuclar cıktı....
fakat 16 haftada dörtlü tarama tesim malesef çok üzücü çıktı 1:8 risk oranı yasa baglı 1:613 cıktı doktorum amniosentez önerdi sonuç kötü olursa sanırım raporla mı fılan kürtaj yaparız dedi
dediği an bende hayat durdu.... fakat ben kabul etmedım...
bır baska uzman doktordan yardım almak ıcın cıktım oda ılk teste gore sonuclar bıraz garıp dedi yani ilk teste hersey normal olupta nasıl ıkıncı teste yuksek rıske sahıp oluyorum bende anlamadım
doktor baska bır yerde ıkıncı bır test yaptırmamı soyledı bır hafta sonra cıkıcak sonucları ama bana hergun işkence gibi gelıyor bu bebegı cok zor buldum ve kaybetmek ıstemıyorum...buna dayanamam
sizinde fikrinizi almayı cok isterdım neden ilk teste hersey normal ve ıkıncı teste hersey anormal
sızce cıddı mı durum
cvplarsanız cok memnun olurum sımdıden cok tskler....

öncelıkle böyle bır yerde bu denli hızmet buldugum ıcın hepinize tskler....
doktor bey benım hıkayem söyle 33 yasındayım 3 aşılama bir tüp bebek işleminden sonra doğal yönden hamile kaldım....
ikili testlerim ve ultrason incelemelerim gayet güzel sonuclar cıktı....
fakat 16 haftada dörtlü tarama tesim malesef çok üzücü çıktı 1:8 risk oranı yasa baglı 1:613 cıktı doktorum amniosentez önerdi sonuç kötü olursa sanırım raporla mı fılan kürtaj yaparız dedi
dediği an bende hayat durdu.... fakat ben kabul etmedım...
bır baska uzman doktordan yardım almak ıcın cıktım oda ılk teste gore sonuclar bıraz garıp dedi yani ilk teste hersey normal olupta nasıl ıkıncı teste yuksek rıske sahıp oluyorum bende anlamadım
doktor baska bır yerde ıkıncı bır test yaptırmamı soyledı bır hafta sonra cıkıcak sonucları ama bana hergun işkence gibi gelıyor bu bebegı cok zor buldum ve kaybetmek ıstemıyorum...buna dayanamam
sizinde fikrinizi almayı cok isterdım neden ilk teste hersey normal ve ıkıncı teste hersey anormal
sızce cıddı mı durum
cvplarsanız cok memnun olurum sımdıden cok tskler....

Hanımefendi ben takiplerimde sadece ikili testi kullanıyorum. Ancak sizin dörtlü testiniz 1/8 olarak rapor edilmiş. Perinatolog olarak bu sonuca amniosentezi öneriyor ve yapıyorum. Sizi rahatlatacak tek şey bebeğinizin sağlıklı olduğunu öğrenmek. Amniosentez sonucu ile buınu %100 öğreneceksiniz.

Back