Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu dövme şekil itibarıyle bele ya da ensenin altına daha iyi olurdu sanki, güle güle kullan canım. indirimle kaça yaptırdın peki ?
merhaba, öncelikle dövmen çok güzel bayıldım,
ben de dün tatoomix'e gittim ve neden ilk dövmemde de buraya gelmedim diye pişman oldum
işçilik, hijyen, işlem öncesi sonrası bilgilendirme...ama en çok dostane tavırlarına hayran kaldım çalışanların...
şimdi sağ kolumun dış kısmında, kızımın doğum tarihi yazıyor ve hem ben hem de görenler hayran kalıyor...
ayrıca duvarda senin dövmenin resmi ve imzanı da gördüm " ene " dedim "kk daki Ebruli:)"
eşim artık daha dövme yaptırma yeter dedi, onun için bir gün sırf o güzel insanlarla sohbet etmek, bir kahvelerini içmek için uğrayacağım, zaten onlar davet etti bile, bi kahve alacağım var:)
Kesinlikle tavsiye ederim, dövme yaptırmadan önce gidin, görüşün efenim...
bir dövmeci olarak söylüyorum ki başarızıs ne yazıkki . benim yaptığım ilk dövmelerimin hali gibi rötüşden sonrada pek bi değişim beklemiyorum ama hayırlısı,güle güle kullan
çok teşekkür ederim, son halini de ekleyeceğim bu hafta.
2 tane yaptırıcam demiştim ki o da ayağıma geliyor, Tattomix den gün bekliyorum:)
çok teşekkür ederim, son halini de ekleyeceğim bu hafta.
2 tane yaptırıcam demiştim ki o da ayağıma geliyor, Tattomix den gün bekliyorum:)
ben daha öncede yorum yapmıştım bu şeklin anlamı neydi canım merak ettim.
ayağına yaptırmak istediğin dövme resim eklediğin o çiçekli dövmemi??
eğer oysa bence okadar büyük çiçekli birşey yaptırma
bir süre sonra sıkılırsın ve ayak bileğinde daha kibar dövmeler hoş olur diye düşünüyorum.
güle güle kullan
tatto genelde yoğun oluyor canım bir arkadaşım için orda bulundum,sohbetleri ayrı güzel yaptığı işleri titizlikle yapmaları ayrı güzel. sonuç olarak dövme güzel:)
Mezopotamya da bereket tanrıçası tatlım...
pozitif bişey olsun, sıkılmayayım istedim. yok o kadar büyük bişey istemiyorum. bileğime güzel bir kelebek figuru buldum. yarı melek yarı kelebek şık ve sexy duruyor ondan yaptırayım diyorum. koyayım buraya da sizde yorum yapın yaa:)))
evet evet tattomix gerçekten istanbul'un en eski ve en tecrübeli dövme stüdyolarından biri. benim dışımda giden arkadaşlarımda çok memnun kaldılar. yani beğenen de var beğenmeyen de ama yaptıran kişinin ne hissettiği önemli bence. Ben mutluyum dövmemle