Dövme ve istenmeyen tüyler

Yoo vermez.
Ama ben genelde makina ile aliyorum. eger kucuk bir bolgeyse ve rengini kacirir vs diye cekincen varsa dovmeli kısmı jiletle . alip agdayi etrafina surebilirsin

Vermez. Yeni yaptırdığınız zaman ağda yapmayın tabii, kabuklar vs geçip dövme tamamen iyileştikten sonra yapabilirsiniz.

Renkliyse rengini daha da soldurabilir siyahsa surekli yapilinca ayni kalmiyor sdc o bolgeye jilet daha uygun cok buyuk degilse iyi bir makinayla ve murekkeple yapilmadigi surece goruntusune zarar verir

Lazere gidiyorum ben dövmenin üzerini beyaz kalemle kapatıyor öyle atış yapıyo mesela zarar vermesin diye. O kalemden al da madem sende öyle yap için rahat etsin:)

Agda yapıyorum ben birşey olmadı. Ama lazer yaptıgım da kabarmıştı o bölge bir daha yapmadım

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Kıllar ince de olsa dövmeci jilet yapıyor işlemden önce. Kalın yada ince kıl çok maalesef. İple almaya çalışırım artık.

Tüyler biraz uzayınca beyaz tek kullanımlık eldiven oluyor ya onla çek eline gelir hemen.

Yok bacım niye zarar versin benim de dovmelerim var lazerede gidiyorum bişey olmuyor hatta üstündeki kıllar gidince daha parlak oluyor canlı duruyor

Kendi deneyimime göre ağda rengini açıyor. Renkliyse soluyor, siyahsa siyahligi matlasiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…