Dövme(Tattoo) Severler :)

psefit_adige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
75
6
36
Diğer
Merhaba bayanlarlar tüm konulara bakamadım varmı bu konudan bilmiyorum ama tattoosever biri olarak böylebir konu açmak istedim. Dövmesi olan ve paylaşmak isteyen,olmayıp beğenen yaptırmak isteyen herkesin fikirlerini bekliyorum. Benim ensemde melek kanadı,kolumda yazı ve sırtımda da gitar dövmesi var,dövme yaptırmayı seviyorum,düşüncesini söylemek isteyen herkesi buraya bekliyorum :)

Son düzenleme:
ben de dövme yaptırmak istiyorum ama nasıl bişey olmalı bi türlü karar veremedim bilmiyorumkismile yaptırdıktan sonra kimsede aynısının olmasını da istemiyorum :olmaz: sırnaşık şey tabi bir de yaparken çok ağrı oluyo mu onu çok merak ediyorum fisfisfis

ben de dövme yaptırmak istiyorum ama nasıl bişey olmalı bi türlü karar veremedim bilmiyorumkismile yaptırdıktan sonra kimsede aynısının olmasını da istemiyorum :olmaz: sırnaşık şey tabi bir de yaparken çok ağrı oluyo mu onu çok merak ediyorum fisfisfis

Benimde ilk dövmemde düşündüğüm şey pişman olmayacağım birşey olmasıydı ve düşündüm bi insan neyden pişman olmaz,kesinlikle ailesinden cevabını verip aile adımızı çerkesce şekliyle koluma yazdırdım 2 yıl oldu pişman olmadım olacağımıda sanmıyorum buna benzer birşeyler önerebilirim senin için de:)herhangi bir acı ağrı da olmuyo kimseye kulak asma o konuda gerek bilmediğinden gerek de abartma açısından konuşan çok bu konuda. yeni kesilmiş tırtıklı tırnaklarınlı derine bastırmadan sür acıyomuymuş acımıyomuymuş sen karar ver :)

tek korkum acıyıp acımamasıydı işte akannehir aslında ben de isim olarak düşünüyorum ama isimleri de değişik şekillerde yazıyolar CADIARZU yaptırdıktan sonra o ismin daha hoşuma gidecek bi şeklini görürsem naparım ayyy çok kararsızımm gerçekten :1shok::roflol:

tek korkum acıyıp acımamasıydı işte akannehir aslında ben de isim olarak düşünüyorum ama isimleri de değişik şekillerde yazıyolar CADIARZU yaptırdıktan sonra o ismin daha hoşuma gidecek bi şeklini görürsem naparım ayyy çok kararsızımm gerçekten :1shok::roflol:

İyi araştırmanı tavsiye edebilirim yaptırmaya karar verdiğin dövmeci de bu konuda esana yardımcı olacaktır sağlıklı fikirler verebilir. örneğin kolun inceyse çok kaba harfler hoş durmaz yada ne bileyim kalınsa ince yada kısa bişey güzel olmayabilir. bu gibi şeylerde yardımcı olur sen de iyi araştır türkçe mi yoksa başka bir dille mi yazdıracağına karar ver çok da problem edip canını sıkma bunlar şuan için yaygın olmasa da geri dönüşümü olabilen şeyler yakında öyle şeyler çıkarırlar ki evde herkes kendi dövmesini kendi silip yapabilir eminim teknoloji çok hızlı gelişiyor:)

keşke öyle bişey şimdi olsa gerçekten çok iyi olurdu:)yardımın için sağol büyük bi ihtimal ben de başka bi dilde olsun isterim.istanbulda nerelerde iyi dövme yapılır ne kadara olur hiç bi fikrim yok.. kalıcı birşey sonuçta,uzun bi araştırma yapmam gerekicek galiba

Yardımcı olabildiysem mutlu olurum kafana takılan herhangi birşey olursa sorabilirsin tekrar:) hijyen ve deneyim açısından iyi biryer araştır bikere olsun tam olsun dimi ya ;)

Ben de cok severim dövmeyi, ama dövmem yok o ayri :37: Yaptirmayi düsünüyorum yaptirirsam sirtima cicekli desenler yaptiririm:

Ama ilk olarak ayagimdan baslayacagim. Önce bir alistirayim kendimi dövme olayina :8: Yine ayni sekilde cicekli desenler istiyorum:

Bu da hosuma gidiyor. Hem fazla görünen bir yerde degil.
Bazen de diyorum acaba kendim mi tasarlasam, cizimim iyidir :8:
:119:

Back