berbat işçilik canım.. Bİrde yadırgadım ya beyaz tenliyim simsiyah birşey çok gözüme takılıyor.. Lazer de hiç bir açılma yapmadı maalesefSonuç ne oldu
Belki zamanla alışırdın şimdi gözün takıldıkça yadırgadın yeni diye
Hadi yA , Olsun canını sıkmaberbat işçilik canım.. Bİrde yadırgadım ya beyaz tenliyim simsiyah birşey çok gözüme takılıyor.. Lazer de hiç bir açılma yapmadı maalesefacılar boşuna çekildi yani.
İyi bir yere gidip dövmemi düzelttirmeye karar verdim, silme işlemi işkence ve ne yazıkki sonuç yok
Merak ettim ben bile sabırsızlandım suan :)İyi bi yer buldum gel bi bakalım dedi. Haftaya cumartesi gidicem :)
çok sevinirim.kulladığı makina uygun değildir ben dövme sildirmeye gidiyorum hiç böyle sorun yaşamadım istersen yönlendirebilirim
Merhaba. Biz iki gün önce erkek arkadaşımla ilk seansımızı yaptırdık. Q switch lazerle. Dövme çizgilerinin dışında kızarıklık ve şişme oldu sizdede böyle şeyler olmuşmuydu ? Siz hangi cihaza yaptırdınız bilgilendirirsekiz seviniriz.kulladığı makina uygun değildir ben dövme sildirmeye gidiyorum hiç böyle sorun yaşamadım istersen yönlendirebilirim
Aynen benimde bir tane dövmem ne yazıkki dövmecinin salaklığından eğik oldu ve sildirmeye kalktım şuan daha berbat bir haldeberbat işçilik canım.. Bİrde yadırgadım ya beyaz tenliyim simsiyah birşey çok gözüme takılıyor.. Lazer de hiç bir açılma yapmadı maalesefacılar boşuna çekildi yani.
İyi bir yere gidip dövmemi düzelttirmeye karar verdim, silme işlemi işkence ve ne yazıkki sonuç yok
Kıyamam :/ üstünü kaplatsanAynen benimde bir tane dövmem ne yazıkki dövmecinin salaklığından eğik oldu ve sildirmeye kalktım şuan daha berbat bir halde
ben sildirmeye devam ikinci silim seansına girdim . Fark oldu ve ilk seans gibi su toplama falan olmadı. İşini bilen birine yaptırmanın farkı. Ama dahaaaa cokk uzun yolum var . Bu da bana ders olsun !Aynen benimde bir tane dövmem ne yazıkki dövmecinin salaklığından eğik oldu ve sildirmeye kalktım şuan daha berbat bir halde
Mecburen onu deneyeceğim yada tca yöntemi deneyeceğim oda olmazsa artık yeni dövmeKıyamam :/ üstünü kaplatsan
Benim yaptırdığım yerde güzel biyerdi daha önce yaptıran tanıdıklarım vardı fakat anlamadım neden böyle oldu , her silme sonrası sürekli bepanthen sürünben sildirmeye devam ikinci silim seansına girdim . Fark oldu ve ilk seans gibi su toplama falan olmadı. İşini bilen birine yaptırmanın farkı. Ama dahaaaa cokk uzun yolum var . Bu da bana ders olsun !
silim sonrası kremleri var onlardan kullanıyorum zaten herhangi birşey olmuyor yanık vs.Benim yaptırdığım yerde güzel biyerdi daha önce yaptıran tanıdıklarım vardı fakat anlamadım neden böyle oldu , her silme sonrası sürekli bepanthen sürün
Merhaba benim kapatılacak bir dövme değil maalesef. ve asıl önemlisi dövmeden sogudumayy çok üzüldüm. bende dövme çok severim dövmem var daha gerisi de gelecek kafamda bir motif ve yeri var :) Ya başka bir şeye dönüştürseniz daha acısız olurdu aslında. Dediğiniz gibi şişme su toplaması yapıyor. Dövme mürekkebinin gitmesi için doku yapınızı bozmanız gerekiyor ama %100 silinme yok diye biliyorum .keşke önceden görseydim konunuzu üzerine yeni dövme deseni bile bulurdum lazerle sildirmeyin diye.
Dövmecimde her yerinde dövme olan bir arkadaşımın arkadaşı bu arada tanıdık güvenilir hatta piyasaya göre fiyatı da pahalı ama helali hoş olsun.
Tabi haklısınız o kadar kötü tecrübeden sonraMerhaba benim kapatılacak bir dövme değil maalesef. ve asıl önemlisi dövmeden sogudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?