merhaba hanımlar,
2 ay önce büyük bir aptallıkla el bileğime yaptırdığım baktıkça ağlama isteği geldiği igrenç bir dövmem var .. Oldukça başarısız bir dövme .. Nasıl yaptırdım , neden yaptırdım bunlara hiç girmek bile istemiyorum.
Alaaddin'in cini gelse dileyeceğim ilk şey dövmenin yok olması olurdu o derece yani
Neyse zamanla zamanı geri alamayacağıma ikna oldukça silme işlemlerini araştırmaya başladım. Burdan birçok yorum okudum , tek fikrim lazerle sildirmekti. Cerrahi işlem , kazıma, zımparalama asla yapamayacağım seyler oldugu için direkt eledim . Lazeri araştırdım , birçok video izledim, yorum okudum tamamen sonuç alan kimseye ulaşamadım maalesef.
Yinede silineceğine inandım, en azından solmasına , solarsa üzerine başka içime sinen bir şey yaptırmayı düşünüyordum. Epilasyon için gittiğim lazer merkezinde silim işlemi yapıldığını öğrendim, yıllardır gittiğim için güven konusunda hiçbir tereddütüm olmadı. İlk seansıma cuma günü girdim. Çıkarken ağlar vaziyetteydim , kolum ilk dakikasında su toplamaya başlamıştı bile , kızarıklığı hiç söylemiyorum. Eve gelene kadar yolda kendime saydığım lafların haddi hesabı yok öldürmek istediğim ilk insan o an kendimdim
hala da öyle
eve geldiğimde kolumun aldığı hali görünce gözlerime inanamadım arı sokmuş gibi bir kol, fındık büyüklüğü kadar 3 tane su toplaması ve kızarıklık
... hemen yapan uzmana foto attım .. vucudun normal reaksiyon verdiğini belirtti. Dövmem gölgeli siyah rengin yogunlukta olduğu bir dövme olduğu için tepkinin az bile olduğunu belirtti.. bu azsa çok nasıl oluyor bilmiyorum
şuan 3. günümdeyim kızarıklık geçti, şişlik azaldı ama su toplamalar hala bana bakıyor
eğer bu seansta hiçbir fark olmazsa birdaha asla gitmeyeceğim , silim işlemi cidden çok zor çok acılı ve cildi öldürüyor resmen ...
Dövme yaptıracak olan arkadaşlara tavsiyem çok iyi düşünmeleri ve çok iyi bir yerde yaptırmalı ..Hatta mümkünse yaptırmayın
Benimle aynı durumda olanlar varsa yardımcı olur diye paylaşmak istedim.