- 12 Eylül 2024
- 356
- 1.150
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben böyle büyül değil de daha kücük, minimal dövmeleri seviyorum ya.
tesekkurler yanit icin peki neden yeri hakkinda tekrar dusunmeliyim?Minimal dövmeler kadında daha hoş duruyor bence. Bir de dövme olarak seçtiğiniz yeri bence tekrar düşünün 🖐
siz beğendiyseniz bize söz düşmez zaten ben sadece kişisel olarak yorum yaptimkucuk dovmelerimde var aslinda ama boyle bir sey yaptirmak istiyordum uzun zamandir cok hosuma gidiyor
ben sizlerinde fikrini merak ettim aslinda model nasil sizcesiz beğendiyseniz bize söz düşmez zaten ben sadece kişisel olarak yorum yaptim
ben kolda bu kadar büyük dövmeleri erkeksi buluyorum. baska bir yerde olabilir belki. tüm kolu saran dövmeler ne bileyim biraz estetik durmuyor bence bir de dövme büyük ama bakınca boş duruyor. şu göğüs altına yapılan dövmeler daha hoş bence illa böyle büyük bir sey yapacaksanızben sizlerinde fikrini merak ettim aslinda model nasil sizce
tesekkurler yanit icin peki neden yeri hakkinda tekrar dusunmeliyim?
gogusumun yaninda mevcutKol dövmeleri artık cok sıradan. Parmak araları, meme yanları, bel simit cevresine minimal dövmeleri cok yakıstırıyorum.
tesekkur ederimmBende dövme hiç yok ama eşimde çok var. Ya da dövmeli arkadaşlarım çok. Yani gördüğüm kadarıyla ben kasıkta ya da sırtta olan vehahut göğüs altına yapılan dövmeleri daha seksi buluyorum ondan öyle dedim.
Kol dövmeleri artık cok sıradan. Parmak araları, meme yanları, bel simit cevresine minimal dövmeleri cok yakıstırıyorum.
tesekkur ederimm tekrar bi dusunucem gogusumun yaninda var mesela minimal olarak yazilarda var kolumun ic kisminda ama boyle bir sey dusunuyordum uzun zamandir bakalim artik kafami karistirdinizben kolda bu kadar büyük dövmeleri erkeksi buluyorum. baska bir yerde olabilir belki. tüm kolu saran dövmeler ne bileyim biraz estetik durmuyor bence bir de dövme büyük ama bakınca boş duruyor. şu göğüs altına yapılan dövmeler daha hoş bence illa böyle büyük bir sey yapacaksanız