E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
ben şahsen çok seviyorum ama geçiçi olarak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kasıklarıma dövme yaptıracağım bir gün.gerçeğini yaptırmaya cesaretim yok.elbette geçicisinden yaptıracağım bu hayattaki herşey geçici zaten..
yerimseniben çok şahane duruyor genital bölgenin az yukarısı düşük bel pantolon hizası . düşük bel pantolonla harka duruyor tavsiye ederim :1closedeyes:
sanırım deneyimli dövmelilerden biri benmişim. kasık konusunda ise deneym genelde bende fossssss oldu mafoldumben boş iğne attırdım ve çok acıdı. birde yaş ilerledikçe hoş durmaz. anane olduğumda kasığımdaki buruşuk dövmemden hoşlanmayabilirm kaydirigubbakcemile3
bende aile ağacım var. ailemde en değer veridğim kişileri lilyum çiçeği ile sembolize ettim. lilyum çiçeği güveni ifade eder. annem babam babannemi yaptırmıştım öncelikle koluma şimdi omzuma eşimi ekleteceğim.
bileğimde eşimle beraber yaptırdığımız ambigram var. düzden benim adım terindenbakınca onun adı var. birde bacağımda koi balığı var oda zorlkların bizi nasıl güçlendirdiğini ifsde ediyor zemuszemus