Bana 3 gün duş almayacaksın dedi utancımdan dışarı çıkmadım 3 gün koktum ya rabbiDoktora gidin. Ama dövmeyi yapan kişiye de bir ulaşın bakalım benzer sorunu yaşayan olmuş mu?
Dövme üzerine yaptırmadım ama en hassas yerlerden birine yaptırmıştım ilk 1 hafta biraz şiş ve zaman zaman hafif sulanması olabilir ama bu denli canınızı acıtıcak birşey varsa enfeksiyon kapmış olabilirsiniz mutlaka dövmeciye ordan bir cildiyeye gidin derim. Geçmiş olsun.Merhaba
Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim. Çünkü ham bir sağlık hem de bir problem yani.
Ben Salı günü dövme kapattırdım. Yani dövmemin üstüne başka bir dövme yaptırdım. Bugün işte 3. Gün bitti. Ve dövmenin yapıldığı yer buram buram kokuyor. Allahım burnum kırılacak. Dövmeci 10 gün boyunca 2 saatte bir nemli kağıt havluyla sil sonra vazelinle gece yatarken de streçe sar dedi. Yaptım. Ama her sildiğimde acıyor dokunsam acıyor. Ve ben Antalya’da yaşıyorum bu sıcakta dövme yaptırdım bendeki de ayrı bir saçmalık. Yarın duş alcam korkuyorum. Doktora mı gitsem napsam canım yanıyor.
Anladım. Ulaşın kendisine durumu.anlatin. Bir fikri vardır illaki. Sonra da doktora gidin.Bana 3 gün duş almayacaksın dedi utancımdan dışarı çıkmadım 3 gün koktum ya rabbi
Enfeksiyonsa ne yapmalı ki dövmecinin hatası mıdır ki?Dövme üzerine yaptırmadım ama en hassas yerlerden birine yaptırmıştım ilk 1 hafta biraz şiş ve zaman zaman hafif sulanması olabilir ama bu denli canınızı acıtıcak birşey varsa enfeksiyon kapmış olabilirsiniz mutlaka dövmeciye ordan bir cildiyeye gidin derim. Geçmiş olsun.
Enfeksiyonsa ne yapmalı ki dövmecinin hatası mıdır ki?
Siyah üstüne siyah. Açılmalar var evet eğer dövmeci hatasıysa dava edemem çünkü fiş kesmedi orada yaptırdığımı nasıl kanıtlarım ki AA ama Whatsapp konuşmaları duruyor.Enfeksiyonsa şayet elbette dövmecinin hatası var belki temiz çalışmadı iğnesini değiştirmedi steril değildi vs.
Eğer kanda enfeksiyon bulursa cildiye antibiyotik ve krem vs verebilir.
Ayrıca hangi tonları yaptırdınız bazı tonlar vucutta alerjiye neden olabilir veya alttaki dövme üzerine yaptırdığınız için tetikleme de olabilir.
Herhangi bir kusma var mı peki derinizde?
Su geçirmeyen bandajlar var eczane de satılıyorMerhaba
Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim. Çünkü ham bir sağlık hem de bir problem yani.
Ben Salı günü dövme kapattırdım. Yani dövmemin üstüne başka bir dövme yaptırdım. Bugün işte 3. Gün bitti. Ve dövmenin yapıldığı yer buram buram kokuyor. Allahım burnum kırılacak. Dövmeci 10 gün boyunca 2 saatte bir nemli kağıt havluyla sil sonra vazelinle gece yatarken de streçe sar dedi. Yaptım. Ama her sildiğimde acıyor dokunsam acıyor. Ve ben Antalya’da yaşıyorum bu sıcakta dövme yaptırdım bendeki de ayrı bir saçmalık. Yarın duş alcam korkuyorum. Doktora mı gitsem napsam canım yanıyor.
Buraya yorum yazan insanların kaçı konu hakkında cidden bilgi sahibi acaba? Eski erkek arkadaşım dövmeci, geçtiğimiz yaz günde iki-üç dövme yapıyordu hatırlıyorum ve bir kişi bile sorun yaşamadı. Dövmenin yapıldığı ortamın sterilizasyonu, cilt yapısı, malzemeler, bağışıklık sistemi, bunların hepsi faktör. Dövmeyi yapan insan ve doktor, size yardımcı olabilecek kişiler.
Ne büyük şey hepiniz dagilin bu üyenin eski sevgilisi dovmeci lutfen sadece kendisi bu konuda yorum yapabilir herkes bir sussun.Engin bilgileriyle bizi aydinlatti suan ve bu konuyu dovmeci ve doktor cozebilirmiş. Bizim aklimiza gelmedi eski sevgilimiz dovmeci degil cunku.
Buraya yazanlarin kaço bilgi sahibiymiş. Kimse kesin şu oldu demiyor zaten ihtimal verip, dövmeciye sormasini ve doktora gitmesini tavsiye ediyor bilir kişi hanim.Bilgi sahibi olmak icin sevgilimizin dövmeci olmasina da gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?