Dövme kokusu

mer93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
327
302
23
Merhaba

Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim. Çünkü ham bir sağlık hem de bir problem yani.

Ben Salı günü dövme kapattırdım. Yani dövmemin üstüne başka bir dövme yaptırdım. Bugün işte 3. Gün bitti. Ve dövmenin yapıldığı yer buram buram kokuyor. Allahım burnum kırılacak. Dövmeci 10 gün boyunca 2 saatte bir nemli kağıt havluyla sil sonra vazelinle gece yatarken de streçe sar dedi. Yaptım. Ama her sildiğimde acıyor dokunsam acıyor. Ve ben Antalya’da yaşıyorum bu sıcakta dövme yaptırdım bendeki de ayrı bir saçmalık. Yarın duş alcam korkuyorum. Doktora mı gitsem napsam canım yanıyor.

Doktora gidin. Ama dövmeyi yapan kişiye de bir ulaşın bakalım benzer sorunu yaşayan olmuş mu?

Dövme üzerine yaptırmadım ama en hassas yerlerden birine yaptırmıştım ilk 1 hafta biraz şiş ve zaman zaman hafif sulanması olabilir ama bu denli canınızı acıtıcak birşey varsa enfeksiyon kapmış olabilirsiniz mutlaka dövmeciye ordan bir cildiyeye gidin derim. Geçmiş olsun.

Bana 3 gün duş almayacaksın dedi utancımdan dışarı çıkmadım 3 gün koktum ya rabbi
Anladım. Ulaşın kendisine durumu.anlatin. Bir fikri vardır illaki. Sonra da doktora gidin.

Enfeksiyonsa ne yapmalı ki dövmecinin hatası mıdır ki?

Enfeksiyonsa ne yapmalı ki dövmecinin hatası mıdır ki?

Enfeksiyonsa şayet elbette dövmecinin hatası var belki temiz çalışmadı iğnesini değiştirmedi steril değildi vs.
Eğer kanda enfeksiyon bulursa cildiye antibiyotik ve krem vs verebilir.
Ayrıca hangi tonları yaptırdınız bazı tonlar vucutta alerjiye neden olabilir veya alttaki dövme üzerine yaptırdığınız için tetikleme de olabilir.
Herhangi bir kusma var mı peki derinizde?

Siyah üstüne siyah. Açılmalar var evet eğer dövmeci hatasıysa dava edemem çünkü fiş kesmedi orada yaptırdığımı nasıl kanıtlarım ki AA ama Whatsapp konuşmaları duruyor.

Bir dövmemi dövmeci 24 saat sar hiç açma dedi , streçle iyice yandı o dövmenin yeri ve çok zor düzeldi , diğer dövmem içinde diğer bir dövmeci antibakyeriyel sabunla 3 saatte bir yıka bepantol pişik kremi sür dedi ki büyük bir dövme hoop iki güne düzeldi . Velhasıl kelam bu sıcakta sarmak hiç mantıklı değil zaten , her kafadanda ayrı bir ses çıkıyor .

Siz acil dövmecinize yazın böyle böyle oldu diye, daha önce başına gelmiş olabilir ya da sizi doğru yönlendirebilir. Sonuç alamazsanız da cildiye. Dava etmekten önce bi sağlığınızı düzeltin de onu sonra düşünün bence.

Koku varsa enfeksiyon vardır ,bu sıcakta dövme olmaz steril değildi belli ,hemen doktora gidin geçmiş olsun

Buraya yorum yazan insanların kaçı konu hakkında cidden bilgi sahibi acaba? Eski erkek arkadaşım dövmeci, geçtiğimiz yaz günde iki-üç dövme yapıyordu hatırlıyorum ve bir kişi bile sorun yaşamadı. Dövmenin yapıldığı ortamın sterilizasyonu, cilt yapısı, malzemeler, bağışıklık sistemi, bunların hepsi faktör. Dövmeyi yapan insan ve doktor, size yardımcı olabilecek kişiler.

10 tane dovmem var, bazilarinin ustunden tekrar gecildi, hicbirinde boyle bir sorun yasamadim.

Hassasiyet, hafif aci vs tamam ama koku normal degil. Bolge enfekte olmus olabilir, daha ciddilesmeden bir an once doktora gidin.

Dovmecinizle de konusun mutlaka ama ne derse desin doktora bir gorunun. Sonuçta bir sıkıntı varsa sizin basiniz agriyacak, siz ugrasacaksiniz. Gec kalmamis olursunuz. Tıbbi bir sorun yoksa da iciniz rahatlar.

Su geçirmeyen bandajlar var eczane de satılıyor
Yaralar için kullanılıyor
Değişik ölçüleri de vardı
Onlardan kullanın banyo yaparken

Ne büyük şey hepiniz dagilin bu üyenin eski sevgilisi dovmeci lutfen sadece kendisi bu konuda yorum yapabilir herkes bir sussun. Engin bilgileriyle bizi aydinlatti suan ve bu konuyu dovmeci ve doktor cozebilirmiş. Bizim aklimiza gelmedi eski sevgilimiz dovmeci degil cunku.

Buraya yazanlarin kaço bilgi sahibiymiş. Kimse kesin şu oldu demiyor zaten ihtimal verip, dövmeciye sormasini ve doktora gitmesini tavsiye ediyor bilir kişi hanim. Bilgi sahibi olmak icin sevgilimizin dövmeci olmasina da gerek yok.

Ortamda uzun süre bulundum, her sıcakta yapılan dövme buna sebep olmuyor demek istedim aslında, onu da o yüzden belirttim. Bu sıcakta dövme mi yapılır diyen bir sürü insandan sonra. Farkındaysanız onun dışında bir şey bildiğimi de iddia etmedim, bilene sorun insanlar yanlış yönlendirebilir dedim kendimi de içinde tutarak, derdim bilmişlik yapmak olsa bildiklerimi anlatırım değil mi dövmecinize ya da doktora sorun demem. Komik tepkiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…