ben de uzun süredir kolumdaki dövmeden kurtulmak istiyordum ve internette araştırma yapıyordum. lazer pahalı ve iz kaldığını söylüyorlar hep. bir süredir kadınlar kulübünden bu konuyu araştırıyordum ve tca peelingi burdan öğrendim. gittigidiyor'dan yüzde 30 tca kimyasal peeling aldım (69 tl). bugün dövmemi sabunlar yıkadım, havlu kağıtla kuruladım. tca peelingin içinden çıkan eldivenleri takıp, yine içinden çıkan pamukla hızlıca dövmemin üzerine sürdüm. 5 dakika tuttum ve sadece bol su ile yıkadım. kagıt havlu ile kuruladım ve bepanten krem sürdüm. sürünce ve sonrasında bi on dakika baya yandı kolum. uygulamanın üzerinden yaklaşık on saat geçti ama hala ara ara yanıyor. görünüşünde bir değişiklik yok gibi ama sanki çok hafif kızarmış. bepanten kremi gerekli gördükçe sürdüm (yani şu ana kadar 2 kere), yani dövmenin üzerindeki krem emilince yenisini sürmek yeterli geldi. dövmenin üzerine tca sürmeden son kez resmini çektim ki, daha sonra oluşucak farkı karşılaştırabiliyim. resmi koyamıyorum şimdi, sanırım yeni üyeyim diye =)