Dövme Dövme İçin Hangi Alfabe??

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

KittyConda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
1.599
5
omurilik hizasında enseden kuyruk sokumuna kadar annemle ilgili bir şeyler yazdırmak istiyorum. ilk olarak aklımda japon alfabesi var ama ne bileyim o kadar çok kullanılıyor ki

elf yazısı da hoşuma gitmişti ama ben bayağı büyük yazı yazdırıcam o zaman hoş durur mu bilemiyorum.

çok kararsızım hangi alfabeyle yaptırsam bilemiyorum bir yunanca, elf ve japonca bulabildim başka önerileriniz var mı??

Son düzenleme:
bir şey değil:) bende de eşimin adı yazıyor bileğimde :)

geçici dövme tabii kalıcıya cesaretim yok. sende olduğu için tebrik ediyorum senii :))

ben de korkuyorum biraz ya beğenmezsem diye onun için en güzel alfabeyi bulmam lazım=D ibranice çok hoş israili de çok ilginç buluyorum zaten.

önce geçici dövme yaptır, baktın alıştın sevdin kalıcıyı yaptırırsın :)

guzelmis bu yazı stili bende belime dusunuyorum bu tarz birsey yaptırabilirim..japon alfabesinden gına geldi sakın yaptırma

guzelmis bu yazı stili bende belime dusunuyorum bu tarz birsey yaptırabilirim..japon alfabesinden gına geldi sakın yaptırma

haklısın.. bana da gına geldi ama japonya'ya da ilgim var. ama off o kadar çok var ki

Kesinlikle elf...

isimleri elfçeye çeviren bir site biliyor musun canım???:26: çoook hoş ama çok bayağı büyük olucak o zaman estetiği bozulur mu acaba ben bir bakayım.

Aksine büyük daha belirgin olur. Özel mesaj ile atiyorum.

slaniacım teşekkür mesajım gitmemiş galiba şimdi baktım da :26: k.b. tekrardan sağol canım.

ben de uğraşıyorum bir türlü yapamadım. ama yaptığım kadarıyla güzel şekiller çıkıyor

elf yazisini begenmedim.. ama ibranice hos duruyor..

evet bence de. ama israil yazısı olmasından kaynaklı aklıma takılan konular var yahudi hoşnutsuzluğu arttı son zamanlarda. nedenlerini bir araştırmak lazım.
çünkü mesela ermenice, yunanca dövme yaptırılmaz değil mi.

Son düzenleme: