Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ,
bende birkaç gün önce Dove Intensive Firming Jel kreminden aldım , hani şu üzerinde yeşil renk olan , seninkide ondan değilmi ?
daha çok yeni kullanmaya başladığım için henüz bir etkisini görmüş değilim aynı zamanda bu kremin sıkılaştırıcı özelliğininde olduğu yazıyor paket üzerinde , umarım öyledir :):)
ama birkaç günlük te olsa şunu söyleyebilirimki ben bundan önce Nıvea Body sıkılaştırıcı krem kullandım ve maalesef pek faydasını göremedim , dove sanki bana daha etkili gibi geldi , haydi hayırlısı umarım öyle olur ....
kurtulmak istiyorum selülitlerimden artık
ben dun yine dove un kremini aldım, yarısını başka yere boşalttım içine akratdan aldıgım selülit yağınının yarısını koydum, oyle kullanmaya başladım:)
bendede var dove selülit kremi sıkılaştırıyor ama bende selüliti gidermedi.Sabah ve akşam kullanmıyorum belki ondan olabilir ama sıkılaşması ve pürüssüzlüğünü ben beğendim.bende nivea good bye selülit kremini almayı düşünüyorum kullanan varsa yazsın lütfen.Avondanda almıştım hiçbir işe yaramadı yaa:Roflol:
canım nivea gold kullandım bende sadece nemlendiriyo başka hiç bir işe yaramıyo tıpkı avon gibi avonda kullanmıştım ama sonu hüsrann:1no2:
canım nivea gold kullandım bende sadece nemlendiriyo başka hiç bir işe yaramıyo tıpkı avon gibi avonda kullanmıştım ama sonu hüsrann:1no2:
niva goog bye daha doğrusu
gerçekten nivea good bye işe yaramadımı ?
düzenli kullandınmı?
işe yaramadıysa almayım bende
vichy en iyisi sanırım
fisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfisfis
ben de aynısını yapmıştım ama düzenli kullanmadım henüz.Bir de vücut losyonlarınıza kayısı yağı ve e vitamini koyun,çok süper oluyor.ben dun yine dove un kremini aldım, yarısını başka yere boşalttım içine akratdan aldıgım selülit yağınının yarısını koydum, oyle kullanmaya başladım:)
yok canım avon nivea ve loreal lin ürünlerini kullandım ve düzenli olarak kullandımm ve hiç bir işe yaramadı bendeeeeee vichy belki daha iyidir onu almadım canımm